Sütőolaj

Nézet:
Sorrend:

A Byodo sütőolaj egy tiszta napraforgóolaj, melyet a High Oleic napraforgófajtából nyernek.

A magas olajsavtartalom miatt ez az olaj magas hőfokra hevíthető. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns ízanyagokat, és így érik el ezt a kellemesen enyhe és kiegyensúlyozott ízt.

A Byodo sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez ,frittőzbe, grillezéshez és sok más étel elkészítéséhez is.

Bio gazdálkodásból származik.

3 415 Ft

Kifejezetten sütésre alkalmas olivaolaj, ökológiai gazdálkodásból származó összetevők.

Az olivát kézzel szüretelik és hagyományos módon hidegen préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonjuk a markáns ízanyagokat, és így érjük el ezt a kellemesen enyhe és kiegyen-súlyozott ízt. A Byodo oliva sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez, frittőzbe, grillezéshez, és mediterrán étel elkészítéséhez.
Összetevők EBG-ból: 100% olivaolaj

Az olivát kézzel szüretelik és hagyományos módon hidegen préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns ízanyagokat, és így érik el ezt a kellemesen enyhe és kiegyen-súlyozott ízt.
A Byodo oliva sütőolaj kiválóan alkalmas sütéshez, frittőzbe, grillezéshez, és mediterrán étel elkészítéséhez.

5 415 Ft

A Byodo sütőolaj alapjául speciális olajsavban gazdag és hőstabil "magas olajsavat" használnak szerves napraforgóolaj, amelyet finom szerves szilvamagolajhoz kevernek.

A magas hőállóság a sütőolaj a hidegen sajtolt organikus napraforgóolaj gondos szagtalanításával tartozik, amelynek során hőérzékeny színek és ízek eltávolításra kerülnek. Finom, természetesen édes a marcipán jegyzettel sütemények, muffinok és finom péksütemények különlegesen finom jegyzetet adnak növényi alapú vaj alternatívája a puhább, szaftosabb és hosszabb friss süteményekhez.

A bio sütőolaj vegán, különösen hőálló és könnyen adagolható. A receptben megadott vaj mennyisége 80% -kal növelhető a sütőolaj és a 20% -os folyadék (pl. Víz vagy tej) helyettesíthető.

 

4 745 Ft
Nézet:
Sorrend: