Fogkefe

Nézet:
Sorrend:

Oral-B EB18-2 pótfej 2db 3Dwhite Rainbow

A professzionális fogászati eszközök ihlette 3DWhite fogkefefej fogról fogra haladva végzi el a tisztítást, továbbá ideális a korszerű fogmosáshoz és fogfehérítéshez.

Különleges sörtéi eltávolítják a lepedéket, a polírozókehely pedig a felületi elszíneződések eltüntetésével már az első naptól kezdve fehéríti a fogakat.

Tulajdonságok: Korszerű fogmosási és fogfehérítési élmény
A polírozókehely a felületi elszíneződések eltávolításával már az első naptól kezdve fehéríti a fogakat.

A sörték a fogakról és a fogak körül is eltávolítják a lepedéket

9 665 Ft

Oral-B EB18-2 pótfej 2db 3Dwhite Rainbow

A professzionális fogászati eszközök ihlette 3DWhite fogkefefej fogról fogra haladva végzi el a tisztítást, továbbá ideális a korszerű fogmosáshoz és fogfehérítéshez. Különleges sörtéi eltávolítják a lepedéket, a polírozókehely pedig a felületi elszíneződések eltüntetésével már az 1. naptól kezdve fehéríti a fogakat. Az összes Oral-B Vitality és Vitality Plus termékkel használható.

A sörték a fogakról és a fogak körül tisztítva segítenek eltávolítani a lepedéket.

Az indikátorsörték elhalványulnak, ha a fogkefe a hatékonyabb tisztítás érdekében cserére szorul (kb. 3 havonta).

16 050 Ft

Oral-B EB50-2 pótfej 2db Cross Action Rainbow

A CrossAction, az Oral-B egyik prémium pótfeje tökéletes szögben megdöntött sörtékkel rendelkezik, amelyek akár 100%-kal több lepedéket is fellazítanak és eltávolítanak, mint az Oral-B manuális fogkefék. Az egyedi kialakítású Oral-B CrossAction fogkefefej gondosan megtervezett sörtékkel rendelkezik, hogy a lehető legjobban körülölelje a fogakat. A sörték mélyen a fogak közé hatolva jóval több lepedéket távolítanak el mint az Oral-B manuális fogkefék, elősegítve ezzel a teljes szájüreg fokozott tisztaságát.

9 665 Ft

Oral-B EB50-4 pótfej 4db Cross Action Rainbow

A CrossAction, az Oral-B egyik prémium pótfeje tökéletes szögben megdöntött sörtékkel rendelkezik, amelyek akár 100%-kal több lepedéket is fellazítanak és eltávolítanak, mint az Oral-B manuális fogkefék.

Az egyedi kialakítású Oral-B CrossAction fogkefefej gondosan megtervezett sörtékkel rendelkezik, hogy a lehető legjobban körülölelje a fogakat.

A sörték mélyen a fogak közé hatolva jóval több lepedéket távolítanak el mint az Oral-B manuális fogkefék, elősegítve ezzel a teljes szájüreg fokozott tisztaságát.

16 050 Ft

? A lepedék akár 99%-át is eltávolíthatja a nehezen hozzáférhető területekről.
? Bizonyított, hogy már néhány hetes használata is jelentősen csökkenti az ínyproblémák kialakulását.
? Eltávolítja a baktériumokat, így jelentősen csökkenti a rossz leheletet.

Eltávolítja a lepedék akár 90%-át a nehezen hozzáférhető helyekről, segít megőrizni az egészséges fogínyt, tisztít az íny mentén, letisztítja a felületi szennyeződéseket, eltávolítja a szájszagot okozó baktériumokat a nyelvről, masszírozza az ínyt és kíméletes a fogzománchoz.

2 325 Ft

? 6?12 éves gyerekeknek tervezett fogkefe
? Tej- és maradandó fogakkal is rendelkező, idősebb gyermekek számára tervezett fogkefe
? A CrissCross sörték hatékonyan távolítják el a lepedéket
? Csúszásmentes, kényelmes fogkefemarkolat 6?12 évesek

6?12 éves gyerekeknek tervezett fogkefe, tej- és maradandó fogakkal is rendelkező, idősebb gyermekek számára tervezett fogkefe, A CrissCross sörték hatékonyan távolítják el a lepedéket. Csúszásmentes, kényelmes fogkefemarkolat 6?12 évesek számára.

1 495 Ft

Rendkívül puha sörtékkel ellátott fogkefefej nagy felületeket elér és gyengéden masszírozza a fogínyt.

A párnázott fejet úgy tervezték, hogy segítsen megvédeni a puha fogínyt, a bébi-puha szálak gyengéden tisztítják és masszírozzák a tejfogakat és ínyt és a csúszásmentes markolat segíti a szülőket a gyermek fogainak és ínyének tisztán tartásában.

1 495 Ft

? Kíméletes a gyermekek sérülékeny fogínyéhez
? Az egyes fogakat körbeölelve tisztít
-Segítségével a gyerekek könnyebben elérik a hátsó fogakat
? Jól illeszkedik a fogmosásban még járatlan kis kezekbe

Azoknak a gyerekeknek, akik már kezdenek önállóan fogat mosni. Fokozatoan elvékonyuló fej és Power Tip sörték az első őrlő fogak tisztításhoz. A párnázott fej segít megvédeni a gyekek érzékeny fogínyét. Nyelvtisztító az üde leheletért. A kehely formájú sörték körbeülnek minden egyes fogat. A jól megmarkolható nyél ideális a gyermek kezeknek. A Disney mesefigurák a fiatal fogmosókból mesehősöket és hősnőket varázsolnak. A markolat ő talp segít a fogkefe stabil rögzítésében.

1 495 Ft
Nézet:
Sorrend: