Napraforgó olaj

Nézet:
Sorrend:

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél


A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.

13 500 Ft

?Az ellentétek vonzzák egymást? ? mondja a közmondás. A valóságban azonban gyakran nehéz összeegyeztetni a különbségeket. Az egyik ilyen ellentmondás, amely sok ember számára gondot okoz: az olajosan fénylő és a száraz foltok együttes jelenléte az arc bőrén. Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet. Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt. A Dr. Hauschka Citromfű krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény lágy bőr és egyenletes arcszín. A Mélytisztító, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását. 

Ajánlása: Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak részére. A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevés tisztátalanság és gyulladás is fellép.

Sajátosság: Harmonizálja a bőr zsír? és nedvesség háztartásását. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kivörösödéseket. Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít.

 

1 995 Ft

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és dekoltázson, és feszesíti a bőrt. Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat. A készítmény biztosítja a bőr feszességének érzését, finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja a bőrt.


Tipp: A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal alkalmazza, a dekoltázson középtől kifelé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

21 850 Ft

Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban.

Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:

  • Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
  • Csökkenti a ráncok mélységét
  • Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
  • Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
  • Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
  • Szemorvosok által tesztelt és "nagyon jól" tolerálható
  • Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető


A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsúrló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevél kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát - a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.


23 650 Ft

Bőrállapot: Kisimító, felépítő testápolás az igényes, érett bőr számára

Hatása: Korunk előrehaladtával bőrünk fokozatosan veszít nedvesség megtartó képességéből, tónusából és rugalmasságából. Egyénre szabott bőrápolásra van szükség, mely kielégíti a bőr megnövekedett igényeit. A Dr.Hauschka Regeneráló Testápoló balzsam mindennapos használatával a bőr érezhetően feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá válik. A válogatott gyógynövény kivonatok ösztönzik a bőr természetes regenerációs erejét.

A gondosan válogatott gyógynövények védik és vitalizálják a bőrt. A szilíciumban gazdag mezei zsurló támogatja a bőr formaerejét, a mályva és nyírfalevél szabályozza a bőr nedvességtartalmát, a finom illóolajok fokozzák a bőr rugalmasságát, simaságát és feszességét, a virágzó rózsa és keserédes narancs illata körülöleli az érzékeket. A Dr.Hauschka Regeneráló testápoló balzsam a legkiválóbb védelmet nyújtja az érett bőr számára.


15 500 Ft

Kényeztető élmény! A rózsaszirom olaj harmonizálja és kényezteti a bőrt és az érzékeket. Kiváló bébimasszázshoz.

Bőrállapot: Ideges, nyugtalan emberek, elalvási problémákkal küzdők és az időjárás változásaira érzékeny emberek részére. Átfogóan harmonizál, testi és lelki terhelések, kimerültség esetén erősít. Anyának és gyermekének a szoptatás alatt és később is védelmező, erősítő burkot biztosít. 

Célcsoport: kismamák, csecsemők, gyerekek és mindenki, aki a rózsát szereti

Ajánlása: 
idegi túlterheltség, kimerültség, labilitás esetén

1 150 Ft

Dr. Hauschka termékekkel, hogy bőre minden szennyeződéstől és sminktől megtisztuljon.

Bőrállapot:
Minden bőrállapot számára; a szemkörnyék finom bőrére.

Hatása: Kíméletesen és alaposan tisztít, a vízálló sminket is eltávolítja.

Sajátosság: A prémium minőségű szezám és napraforgó olajak ápolják a szempillákat és a szemöldököt, miközben meghagyják a bőr természetes hidrolipid rétegét, hogy a bőr könnyű és ellazult legyen.

9 350 Ft

Anti-Ageing Sensitive Sun Cream SPF 30

Azonnali megbízható ásványi védelem az érzékeny bőrre bio napraforgóolajjal és bio kókuszolajjal.

Fedezze fel a lavera titkát a természetes bőrbarát napvédőkben. A termék természetes összetevői a kókuszolaj és a napraforgó olaj, egy ásványi szűrővel alkotnak kiegyensúlyozott egységet, így védve bőrét a napsugárzással összefüggésbe hozható öregedéstől.

A könnyű formula csökkenti a nap okozta irritációk kialakulásának kockázatát. Kiválóan alkalmazható nap allergia vagy Mallorca akné, vagy akár neurodermatitis esetén is.

Segít megelőzni a nap okozta ráncok, a pigmentfoltok és a hyperpigmentáció kialakulását.

Segít megelőzni a napallergiát és a bőrirritációt.


Bőrgyógyászatiag tesztelt.


A 100 %-os természetes védelem csodálatos érzése, kompromiszzumok nélkül.

7 635 Ft
Nézet:
Sorrend: