Napraforgó olaj

Nézet:
Sorrend:

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél


A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.

13 500 Ft

A Bőrnyugtató pakolás erősíti az érzékeny, kivörösödésre, gyulladásokra hajlamos bőrt, és segíti folyadékainak megőrzésében. Bőrünk kipihent, egyenletes lesz, védekező képessége fokozódik. 

Bőrállapot: érzékeny bőrűeknek, gyulladásoknál, kivörösödéseknél 

A palástfüvet, borágót és ökörfarkkórót tartalmazó kompozíció megnyugtatja és erősíti a bőrt. Friss birsmagkivonat és varázsmogyoró-víz segítik a bőrt nedvességének megőrzésében. A nyúlszapuka kiegyenlítően hat az irritált, kivörösödött bőrre. A karitévajból, makadámia- és kókuszdióból nyert értékes növényi olajok intenzíven ápolnak, a vörös foltok, gyulladások lecsengenek 

Sajátosság: Bármit is teszünk, bőrünk beburkol és véd minket. Egy hosszú nap vagy egy kimerítő hét után éppen az érzékeny bőr szolgál rá egy kis pihenésre.


Alkalmazása: Érzékeny, kivörösödött bőrnél heti 1-2 alkalommal használjuk. Mélytisztító és Arctonik után a pakolást nagyvonalúan vigyük fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, a szemkörnyéket sem kell kihagyni. Kb. 20 perc hatóidő után a be nem szívódott maradékot nedves, meleg borogatókendővel távolítsuk el. Makacs problémák esetén kúraként 4-6 héten keresztül, egészen vékonyan a nappali kozmetikum alá fölkenve is alkalmazhatjuk.

2 350 Ft

?Az ellentétek vonzzák egymást? ? mondja a közmondás. A valóságban azonban gyakran nehéz összeegyeztetni a különbségeket. Az egyik ilyen ellentmondás, amely sok ember számára gondot okoz: az olajosan fénylő és a száraz foltok együttes jelenléte az arc bőrén. Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet. Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt. A Dr. Hauschka Citromfű krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény lágy bőr és egyenletes arcszín. A Mélytisztító, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását. 

Ajánlása: Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak részére. A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevés tisztátalanság és gyulladás is fellép.

Sajátosság: Harmonizálja a bőr zsír? és nedvesség háztartásását. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kivörösödéseket. Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít.

 

2 000 Ft

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és dekoltázson, és feszesíti a bőrt. Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat. A készítmény biztosítja a bőr feszességének érzését, finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja a bőrt.


Tipp: A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal alkalmazza, a dekoltázson középtől kifelé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

21 850 Ft

Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban.

Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:

  • Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
  • Csökkenti a ráncok mélységét
  • Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
  • Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
  • Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
  • Szemorvosok által tesztelt és "nagyon jól" tolerálható
  • Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető


A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsúrló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevél kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát - a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.


23 650 Ft

Bőrállapot: Kisimító, felépítő testápolás az igényes, érett bőr számára

Hatása: Korunk előrehaladtával bőrünk fokozatosan veszít nedvesség megtartó képességéből, tónusából és rugalmasságából. Egyénre szabott bőrápolásra van szükség, mely kielégíti a bőr megnövekedett igényeit. A Dr.Hauschka Regeneráló Testápoló balzsam mindennapos használatával a bőr érezhetően feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá válik. A válogatott gyógynövény kivonatok ösztönzik a bőr természetes regenerációs erejét.

A gondosan válogatott gyógynövények védik és vitalizálják a bőrt. A szilíciumban gazdag mezei zsurló támogatja a bőr formaerejét, a mályva és nyírfalevél szabályozza a bőr nedvességtartalmát, a finom illóolajok fokozzák a bőr rugalmasságát, simaságát és feszességét, a virágzó rózsa és keserédes narancs illata körülöleli az érzékeket. A Dr.Hauschka Regeneráló testápoló balzsam a legkiválóbb védelmet nyújtja az érett bőr számára.


15 500 Ft

Kényeztető élmény! A rózsaszirom olaj harmonizálja és kényezteti a bőrt és az érzékeket. Kiváló bébimasszázshoz.

Bőrállapot: Ideges, nyugtalan emberek, elalvási problémákkal küzdők és az időjárás változásaira érzékeny emberek részére. Átfogóan harmonizál, testi és lelki terhelések, kimerültség esetén erősít. Anyának és gyermekének a szoptatás alatt és később is védelmező, erősítő burkot biztosít. 

Célcsoport: kismamák, csecsemők, gyerekek és mindenki, aki a rózsát szereti

Ajánlása: 
idegi túlterheltség, kimerültség, labilitás esetén

1 150 Ft

Dr. Hauschka termékekkel, hogy bőre minden szennyeződéstől és sminktől megtisztuljon.

Bőrállapot:
Minden bőrállapot számára; a szemkörnyék finom bőrére.

Hatása: Kíméletesen és alaposan tisztít, a vízálló sminket is eltávolítja.

Sajátosság: A prémium minőségű szezám és napraforgó olajak ápolják a szempillákat és a szemöldököt, miközben meghagyják a bőr természetes hidrolipid rétegét, hogy a bőr könnyű és ellazult legyen.

9 350 Ft

Anti-Ageing Sensitive Sun Cream SPF 30

Azonnali megbízható ásványi védelem az érzékeny bőrre bio napraforgóolajjal és bio kókuszolajjal.

Fedezze fel a lavera titkát a természetes bőrbarát napvédőkben. A termék természetes összetevői a kókuszolaj és a napraforgó olaj, egy ásványi szűrővel alkotnak kiegyensúlyozott egységet, így védve bőrét a napsugárzással összefüggésbe hozható öregedéstől.

A könnyű formula csökkenti a nap okozta irritációk kialakulásának kockázatát. Kiválóan alkalmazható nap allergia vagy Mallorca akné, vagy akár neurodermatitis esetén is.

Segít megelőzni a nap okozta ráncok, a pigmentfoltok és a hyperpigmentáció kialakulását.

Segít megelőzni a napallergiát és a bőrirritációt.


Bőrgyógyászatiag tesztelt.


A 100 %-os természetes védelem csodálatos érzése, kompromiszzumok nélkül.

7 635 Ft
Nézet:
Sorrend: