Kakaó

Nézet:
Sorrend:
-18%
Raktárkészlet:
4 db

Csökkentett zsírtartalmú kakaópor, nyers nádcukorral ízesítve.

Hideg vagy meleg tejben vagy tejhelyettesítőben egyaránt kiválóan oldódó kakaópor.

2 795 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 295 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.08.10 - A készlet erejéig!

Felhasználási javaslat: sütemények, krémek készítésére kiválóan alkalmas, kakaóitalt is készíthetünk belőle: 2 tk cukrot és 1 tk kakaót tegyünk egy bögrébe. 2.5 dl tejet öntsünk egy lábosba és melegítsünk fel. Ha már jó meleg, két kanál tejet mérjünk át a bögrébe és azzal keverjük ki csomómentesre a cukor-kakaó keverékét. Ha ez megvan, öntsük fel meleg tejjel a masszát ls keverjük el. Egészségünkre.


A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni.

Adagolás: ízlés szerint.

  • Allergén anyagot nem tartalmaz.

 

1 920 Ft

A bio kakópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül.

Tejben, tejhelyettesítőben oldva, mézzel vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk!

Bio Brownie: tej és tojásmentes süti. Receptje a csomagoláson.

2 050 Ft

A kakaóitalok és a csokoládégyártás legjobb minőségű alapanyagának, a holland kakaópornak töretlen sikere napjainkban is tart.

Világszerte készítenek belőle közkedvelt innivalókat ízesítőanyagok hozzáadásával, emellett fontos alapanyaga süteményeknek, desszerteknek, krémeknek.

A Nature Cookta Holland Kakaó a termékcsalád egy olyan minőségi, holland kakaópora, mely bársonyos lágy íze és kifogástalan aromája mellett további pozitív tulajdonságai közé sorolható, hogy különböző hőmérsékletű folyadékban elkeverve is könnyedén feloldódik.

A termék kitűnően alkalmazható paleolit édességek elkészítésénél is.

A kakaóvaj tartalom szerint többféle kakaót különböztetünk meg, melyek különböző zsiradéktartalommal és ph-értékkel rendelkeznek, ezáltal különböznek egymástól ízükben és színükben is.


965 Ft

A kakaóitalok és a csokoládégyártás legjobb minőségű alapanyagának, a holland kakaópornak töretlen sikere napjainkban is tart.

Világszerte készítenek belőle közkedvelt innivalókat ízesítőanyagok hozzáadásával, emellett fontos alapanyaga süteményeknek, desszerteknek, krémeknek.

A Nature Cookta Holland Kakaó a termékcsalád egy olyan minőségi, holland kakaópora, mely bársonyos lágy íze és kifogástalan aromája mellett további pozitív tulajdonságai közé sorolható, hogy különböző hőmérsékletű folyadékban elkeverve is könnyedén feloldódik.

A termék kitűnően alkalmazható paleolit édességek elkészítésénél is.

A kakaóvaj tartalom szerint többféle kakaót különböztetünk meg, melyek különböző zsiradéktartalommal és ph-értékkel rendelkeznek, ezáltal különböznek egymástól ízükben és színükben is.

A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta Holland Kakaó pedig még különlegesebb ízt nyújt, így növelve az ételek, italok élvezeti értékét. Minőségi sütemények, pékáruk, pudingok, forró csokoládék, szirupok elengedhetetlen hozzávalója.

1 230 Ft
Nincs raktáron

A kakaóvaj minden csokoládé legfontosabb alapanyaga, ennek köszönhető, hogy a csokoládé az ember szájában szinte ?elolvad?. A kizárólag minőségi kakaóvaj hozzáadásával készített finomságokkal a nassolás is bűntudatmentes lehet!

A Nature Cookta Kakaóvaj enyhén kakaó ízű, természetes zsiradék, melyet a kakaó gyártása során nyernek ki a fa termésének magjából. Felhasználási lehetősége igen sokoldalú. Főzéshez, sütéshez, csokoládék, bonbonok készítéséhez is ajánlott.

A Nature Cookta Kakaóvajat nem csak édes ételekhez használhatjuk fel, hanem a sós finomságokhoz is. Elsőre furcsának tűnik a gondolat, hogy édes alapízű zsírral készítsük el sós ételeinket, de olyan lágyságot kölcsönöz azoknak, hogy mindig feledhetetlen ízélményben részesíti a kóstolóját. Ellentétben más zsírokkal kis mennyiség is elég belőle. A csokoládé alapízét szintén a kakaóvaj határozza meg. Kakaó hozzáadása nélkül fehér csokoládénak is kiváló.

Néhány bonbon, csokoládés sütemény elkészítésénél fontos, hogy a csokoládéréteg vékonyan kerüljön fel a desszertre, ezért ennek a legegyszerűbb módja, ha a megvásárolt jó minőségű csokoládét kakaóvajjal vegyítjük. Felhasználhatjuk zselatin alternatívájaként is. Az elkészített desszertek lágyak és nagyon ízletesek lesznek.

A kakaóvaj felhasználható csokoládé pasztákhoz, szirupokhoz, masszához és courverture készítéséhez is. A couverture kifejezést professzionális szakemberek kizárólag a magas minőségű, tükörfényes, krémesen lágy csokoládéra használják, mely nagyon könnyen elolvad az ember szájában.


1 705 Ft

Kakaóporral és tejcsokoládéval bevont, pörkölt, hántolatlan mandulabél

Tejcsokoládéban kakaó szárazanyag legalább 35%, tej szárazanyag legalább 14 %.

Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó.

Allergén információ: Tartalmaz mandulát, tejet, szóját.

Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket tartalmazhat.

1 525 Ft
Nézet:
Sorrend: