Gyümölcstea

Nézet:
Sorrend:

Téli varázs rumos meggy ízesítésű tea.

Ez a rumos meggy ízesítésű fekete tea nem csak ízkombinációja miatt tökéletes választás egy hideg, téli estén, de erős, mégis harmonikus fűszerezése miatt is. A benne található gyömbér átmelegíti a testet, a kardamom, szegfűszeg és fahéj pedig legszebb téli emlékeinket idézi meg.

815 Ft

A megszokott, kiváló minőségen túl a Prémium család tagjainak összetételét úgy alkottuk meg, hogy azok igazodjanak a legújabb innovációs trendekhez.
Igazi téli gyümölcstea, édes-gyümölcsös ízét a fahéj harmonikusan kiegészíti.

A nap bármely szakaszában, ízesítés nélkül vagy tetszés szerint ízesítve, hidegen és melegen fogyasztható.

Gyümölcsös ízélmény.

Kellemes ízharmónia.

Üdítő frissesség.

1 760 Ft

A gyógynövények természetes módon támogatják a gyomor-bélrendszer egészségét.

Nem alkalmazható az összetevők bármelyike iránti túlérzékenység esetén, 18 év alatti életkorban, valamint várandósság és szoptatás idején. Kúraszerűen legfeljebb 4 hétig fogyasztható, kettő kúra között 2 hét szünetet kell tartani! A tea alkalmazását beszélje meg orvosával!

1 380 Ft

Sonnentor Bio Adventi gyümölcstea - filteres 50,4 g

Bio gyümölcstea, 18 db külön csomagolt filtert tartalmaz

Élvezze az "advent varázsát" egy melegítő csésze teával!                      

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: Almadarabkák, hibiszkusz, csipkebogyó, fahéj, körte, birsalma, narancshéj, szegfűszeg, vanília kivonat.

Elkészítési javaslat: A csészébe helyezett filtertasakot friss, 200ml forrásban lévő vízzel felöntjük és max.10 percig állni hagyjuk.

Száraz hüvös helyen tartandó!

2 645 Ft

Átható melegség. Ez a citromos, fűszerekben intenzív tea minden gyömbér rajongó kedvence. A kompozíció fényes bézs színben csillog a csészében. Nagyszerűen harmonizál az ázsiai konyhával, a karácsonyi süteményekkel és a fűszeres süteményekkel.

Egy pazar lakoma után megkönnyebülést hozva segíti az emésztést. Nyáron friss mentával és citrommal hidegen fogyasztva egy csodálatos frissítő italt kapunk. Minden Ázsia szeretőnek egy kihagyhatatlan ajánlat!

 

2 575 Ft
 
Nézet:
Sorrend: