Kiváló, hús helyettesítésére szolgáló fehérjedús, növényi alapú alternatíva.
Végre egy szuper növényi alternatíva a darált hús helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".
Felhasználási terület: Darált hús helyettesítésére alkalmas.
Elkészítési javaslat: 300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Eden Premium Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.