Előkészítés, ápolás

Nézet:
Sorrend:

A khadi Color Prep nem csak egy színerősítő alapozó kedvenc színedhez, hanem keratin kezelést is nyújt hajadnak a benne található senna/cassiának köszönhetően. Erősíti és védi a hajat, valamint lezárja az sérült hajszerkezeteket.

A Ziziphus hidratálja a haját és hagyományos ajurvédikus módon regenerálja, a belülről jövő ragyogó fény érdekében. A hennának köszönhetően a meleg szőkétől egészen az intenzív réz szín létrehozható, amely alapszínként tökéletes tapadási alapot képez a sötét, hamvas színekhez. Mindemellett, megerősíti a kívánt árnyalat színerősségét és támogatja a különösen intenzív színeredményt. Ezenkívül gyógyító hatással van a fejbőrre, illetve erősíti a hajat a gyökerektől a hajvégekig.

  • megfelelően felkészíti haját a khadi természetes hajfestésre
  • támogatja az intenzív színeredményt, különösen, ha nagyon
  • világos vagy ősz hajszínről sötét árnyalatra fest
  • világos tónustól egészen a sötétig történő hajfestés előkészítéséhez
  • A khadi Color Prep terméket csak olyan árnyalattal együtt használja, amelyre ajánlott
  • 100%-ban természetes, vegán és szintetikus összetevőktől mentes

 

Az Ayurvédában a hennát fiatalító csodaszernek tartják, amely megakadályozza a korai őszülést. Színt, ápolást és fényt ad a hajnak: a Henna védőmázként körbeveszi a hajad, és a tövétől a hajvégekig erősíti. A festék tökéletes alapszínt biztosít, hogy a pigmentek a lehető leghosszabb ideig megmaradjanak.

A Ziziphus revitalizálja a hajat és rugalmassá teszi. Regeneráló erejének köszönhetően puha, csillogó hajat kölcsönöz. Élvezd a tökéletes ragyogást, amelyet nemcsak látsz, hanem érzel is.

A Senna/Cassia különleges szerkezetépítő hatással bír. Tápláló keratinos kezelésként fedi a hajat és erősíti azt. A haj védőbevonatának köszönhetően pedig láthatóan nagyobb volument biztosít.

5 150 Ft
Nézet:
Sorrend: