Közérzet

Nézet:
Sorrend:

A relaxáció, mint módszer nagyon alkalmas a lelki, szellemi és testi egyensúly megteremtésére és helyreállítására, valamint arra, hogy egészségesek maradjunk. A relaxáció által oldódik a feszültség, nyugodtak leszünk testileg és lelkileg egyaránt.

 A készítmény holisztikus szemlélet alapján került összeállításra, a megfelelő relaxáció, a normális érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

A valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz.

A komló virág és citromfű hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását. 

 

2 210 Ft

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft

ErbaVita - LietoSON - alkoholmentes Relax csepp. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás

100%-ban természetes

Kihasználja az ősidők óta jól ismert gyógynövények szinergikus hatásait.
A termék golgotavirág, galagonya, citromfű, macskagyökér és hársfavirág kivonatait tartalmazza B6-vitaminnal kombinálva.


A B6-vitamin hozzájárul: 

  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához


Alkoholmentes tulajdonsága, a csepegtetős adagoló, a cseppek finom íze különösen praktikussá teszi a termék használatát gyermekek (2 éves kortól) és idősebbek számára is.

 

4 020 Ft

ErbaVita® Mikronizált Citromfű tabletta - Görcsoldó, idegnyugtató. Fejfájás, szorongás, pánikbetegségek és alvászavarok

Latin név:
Melissa officinalis
Népies nevek: kerti méhfű, mézfű, méregnyomófű, citromszagú melissza


Így készül a mikronizált citromfű tabletta

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.


A formula a citromfű fő hatóanyagára standardizált, azaz a rozmarinsavra. – Ez azt jelenti, hogy minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

8 690 Ft

ErbaVita® Mikronizált Sörélesztő tabletta - Máj, idegrendszer, emésztőrendszer és kötőszövet egészsége

Azt régóta és sokan tudjuk, hogy a sörélesztő az összes B-vitamint tartalmazza, azt már kevesebben, hogy jelentős foszforban gazdag ásványi anyag (főként szelén és króm), aminosav és fehérje (tekintélyes biológiai fontosságú fehérjéket, glucideket, lipideket, kolint és ergosterolt tartalmaz) forrásként is szolgál.

Ezt a sörélesztőt egy egysejtű gombából, a Saccharomyces cerevisiae -ből nyerjük. Elölt élesztőgombából készült, ezért Candidások is fogyaszthatják, nem tartalmaz élő gombákat, nem erjed!


Így készül az ErbaVita® mikronizált Sörélesztő!

A hatóanyagot tartalmazó részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér. Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el!

Vegetáriánusok is fogyaszthatják!

4 525 Ft

A hét gondosan összeválogatott gyógynövény hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket és aromát nem tartalmaz, így a különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet.

Használata: Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.

Ajánlott napi mennyiség: 1 x 5ml, valamint szükség szerint max. napi 2x5ml.

Fontos!

  • Önmagában vagy folyadékba téve fogyasztható. Szénsavas italba ne tegye.
  • Ajánlott napi mennyiség 1 x 5ml, valamint szükség szerint max.
  • napi 2x5ml. Figyelem, az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
  • Fogyasztása 4 éves kor alatt nem ajánlott.
  • A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
  • Tárolás: szobahőmérsékleten.
  • Fogyasztás előtt felrázandó!

 

Varga Péterné Ilona közel 40 éve foglalkozik növényekkel. Több szakmája közül az egyik a kertészet, ami a hobbija is. Mindig sok szép virág veszi körül. 2000-ben kisebbik lányának egy betegség következtében erősen hullani kezdett a haja. Ekkor gyógynövény ismereteit felhasználva kifejlesztette az ILZSU néven ismert hajregeneráló szert. 

3 040 Ft

Natur Tanya® Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba. 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén laktonra standardizált tabletta

A természetes növényi kivonatok közül a Ginkgo biloba támogatja a perifériás keringést(például az alsó végtagokon), valamint segít fenntartani a megfelelő agyműködést, különösen idősebb korban1 (az agy vérellátásnak fokozásán keresztül). Közreműködik a jó látásban és hallásban, segíti a véramlást, hozzájárul az idegrendszer egyensúlyhoz, támogatja a mentális egyensúlyt. A riboflavin (B2-vitamin) antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2 és felel a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3.


STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG KIVONAT

Szőlőmag kivonatunk a szőlő apró magjaiból készül, mely gazdagon tartalmaz oligomer proantocianidokat (OPC), amelyek a természetben előforduló flavonoid összetevők.

A készítmény formulázása során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak magas hatóanyagtartalomra standardizált kivonatát használjuk. A Szerves Szőlőmag (Vitis Vinifera L.) kivonat, ami minden tablettában garantáltan (standardizált) 95% proantocianid (OPC) tartalommal bír.


STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBA KIVONAT

A Ginkgo - vagy népies nevén Páfrányfenyő - az egyik leghosszabb életű növény, 1000 évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. Egyesek szerint annak köszönheti a túlélést, hogy a Távol-Keleten szent faként tisztelik, és évszázadokon át kolostorok kertjében nőtt. Valószínűbb, hogy a környezeti hatásokkal és rovarokkal szembeni nagy ellenálló képességében rejlik a magyarázat.

SZERVES B2-VITAMIN
Antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2, valamint a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3,
a fáradtság és kifáradás csökkentéséért, az idegrendszer egészséges működéséhez a normál látás fenntartásához továbbá a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásáért

Kiknek és mikor ajánljuk a Szőlőmag és Ginkgo kivonatot?

  • diákoknak
  • idősebb korúaknak, 60 év felettieknek
  • aktív szellemi munkát végzőknek
  • rohanó, stresszes életvitel esetén
  • akik koncentrált növényi kivonatokkal szeretnék kiegészíteni az
  • étrendjüket
3 885 Ft

Az Ashwaganda az Ayurveda ( ősi indiai orvoslás, ?tudomány az életről?) egyik legfontosabb gyógynövénye.

A termék kapszulánként 240mg ashwaganda kivonatot tartalmaz (withanolid tartalom 12mg) A withanolid a növény egyik legjelentősebb vegyülete, a legtöbbet vizsgált hatóanyaga. Ezt a növényt több mint 3000 éve használják a stressz enyhítésére, az energiaszint növelésére és a koncentráció javítására. Segít megőrizni a fizikai és szellemi képességeket gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén. Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz és az általános jóléthez.


A jelenlegi rohanó, felgyorsult világban nem mindig egyszerű elkerülni stresszt, a fenntartani jó hangulatunkat és energiaszintünket. Az ashwagandha egy adatpotogén gyógynövény, jótékony hatással van a szervezetre szorongás és stressz esetén.

Ez a növény jól jöhet fáradtság és kimerültség estén. Segít fenntartani az energiaszintet, az optimális kitartást, az energia- és vitalitásérzetet, a fizikai és mentális jólétet, Segítheti a szervezetet a stressz elviselésében, és javíthatja a szervezet stressztűrő képességét. Segít megőrizni a fizikai állóképességet gyengeség, kimerültség, fáradtság estén.

A fizikai, vagy érzelmi stressz rossz hatással van az idegrendszer és az agy működésére. Az ashwagandha segíthet a mentális és idegfeszültség valamint a szorongás periódusaiban. Hozzájárul az optimális relaxációhoz. Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz és az általános jóléthez.

  • Segít fenntartani a mentális egyensúlyt.
  • Támogatja az idősek mentális funkcióit. Segít fenntartani a mentális jólétet.
  • Támogatja a tanulást, a memóriát és az emlékezést.
  • Segít az izomépítésben, az izomtömeg felvételében.
  • Segít fenntartani a légzőrendszer egészségét
  • Segítheti a nyugodt alvást
  • Támogatja a női reproduktív szervek egészségét.
  • Támogatja a férfi szexuális funkciókat.
    Segít fenntartani a bőr egészségét.

 

4 695 Ft
Nézet:
Sorrend: