Masszázs balzsam

Nézet:
Sorrend:

Dr.kelen fitness cellulit gél 150 ml

Narancsbőr (cellulit) és a bőrcsíkozódás (stria) elleni harc hatékony fegyvere. A bedörzsölő gél természetes gyógynövénykivonatok és illóolaj összetevői serkentik a mikrokeringést és segítík a salakanyagok bőrből való távozását. Rendszeres használata támogatja a meglévő csíkok javulását, a gödröcskés bőr simulását, ill. csökkenti kialakulásának valószínűségét és mértékét. Bőrbarát összetétele biztosítja, hogy érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Önmagában használva, ill. célirányos kezelésekhez (vákuum, ultrahang, masszázs) alkalmazva jelentősen fokozhatja a kezelés hatékonyságát.

Tartósítószert és mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.
Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagai: koffein, L-carnitin, citrom olaj, eszcin, gyömbér, fahéj

2 815 Ft

Dr.kelen luna sósborszesz gél kalendulás 150 ml

Gyulladáscsökkentő mentolt, kámfort, kamilla- és körömvirág-kivonatot tartalmaz. Jótékony hatású reumás panaszokra, ízületi problémákra.

Enyhíti a mozgási fájdalmakat, csökkenti a gyulladást és izomfeszülést. Izomlázra és napégésre is ajánlható.

Sportolás, megerőltető munka után mogyorónyi mennyiséget a megfelelő testrészre dörzsölünk. Kellemes hűsítő hatású.

2 010 Ft

Dr.kelen sport bemelegítő gél 175 ml

Bemelegítés előtt alaposan dörzsöld be izmaidat, ízületeidet, hogy felkészítsd a tested a terhelésre.
Megfelelően végzett bemelegítéssel, begyúrással a sérülések kockázata, a túlterhelés veszélye csökkenthető, a teljesítményed javítható. A fokozott terhelésnek kitett testrész erőteljes bedörzsölése, átmozgatása elősegíti, hogy az izmok optimális állapotba kerüljenek, vér- és oxigénellátásuk javuljon. A természetes gyógynövényi hatóanyagokban gazdag, kerisgésfokozó bemelegítő gél használatával a bemelegítési idő lerövidíthető.
Csípős, kellemes melegérzet, esetenként bőrpír jelzi a gél lokális keringésfokozó hatását. A készítmény gyorsan beszívódik, de hatása hosszan érezhető. Nem hagy foltot a ruhán, a bőr nem ragad.

Tartósítószert, mesterséges illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz
Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagok: boróka, citrom olaj, fahéj, mentol, eukaliptus

2 240 Ft

Dr.Kelen Sport Izomlazító Gél

Bedörzsölő gél edzések utáni nyújtáshoz, lazításhoz.

A nyújtás hatására a fáradtságérzet csökken, a fokozottan igénybevett izmok, ízületi szalagok regenerálódása gyorsul, az izomláz kialakulásának valószínűsége csökken ill. erőssége mérséklődik.

Hűsítő, frissítő hatású.

Használat után azonnal beszívódik, a bőr nem ragad és a ruhán foltot nem hagy. Bőrbarát összetétele biztosítja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is használható.

Tartósítószert, mesterséges illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz.

Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagai: mentaolaj, rozmaringolaj, gyömbér, mentol

Kiszerelése: 175 ml

2 200 Ft

Garuda Ayurveda Eukaliptusz Balzsam 9 ml

Eukaliptuszt, wintergreen olajat, mentholt és kámfort tartalmazó balzsam, amely nyugtatja és hűsíti a bőrt, majd kellemes, meleg érzetet vált ki.

Használat: Kis mennyiséget vigyen fel az érintett területekre (mellkas, nyak, hát), majd gyengéden masszírozza a bőrbe, hogy a hatóanyagok kife jthessék hatásukat. Alkalmazása különösen a megfázás időszakában javasolt.

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó!

1 175 Ft

A varázsdió (Hamamelis virginiana L.) észak-amerikai gyógynövény, mely származásra a latin szó is utal (Virginia). A kéreg gyógyhatását (gyulladácsökkentő, összehúzó) már az indiáok is nagyra értékelték, használták duzzanatok, horzsolások, értágulatok, rovarcsípések ápolására. A balzsam másik összetevője a vadgesztenye mag ( Hippocastani semen) kivonat. Elsősorban a vénák rugalmasságának megőrzésében segít, javítja a kötőszövet és a bőr keringését. A Venenherb balzsam kiválóan alkalmas lehet a fáradt, duzzadt, megerőltetett láb ápolására. A tüneteke mérséklése érdekében napi kétszeri kíméletes masszírozás ajánlott a készítményből.

Nettó tömeg: 100 ml

Kiszerelés: 100 ml/ tubus

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra! Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Szem és száj környékére, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne alkalmazza!

2 205 Ft

A modern receptúrájú, könnyen felszívódó balzsam a népgyógyászatban is használatos gyógynövények szinergikus alkalmazására készült. A rozmaring illóolaj külsőleg alkalmazható ízületi és reumás panaszok által igénybe vett testrészek, így a hát és derék ápolására. Az ördögcsáklya gyökérből nyert kivonat könnyít a reumás ízületi és hátfájdalmakon. A készítményben a kámfor és a mentol helyi vérbőséget idéz elő, míg a paprika kivonat meleg érzetet kelt a bőrön.

Alkalmazását ajánljuk a fáradt, sajgó testrészek ellazításának elősegítésére. Ápolási céllal javasoljuk használatát zárt baleseti sérülések, izomfájdalmak, izomgörcsök, izomhúzódások esetén is. 

4 205 Ft
Nézet:
Sorrend: