Gyümölcstea

Nézet:
Sorrend:

Herbária Tea Variációk Gránátalma-Eper 20 filter

Gyümölcstea variációk valódi gyümölccsel, gránátalma, erdei gyümölcs, eper, ananász ízű.

Elkészítési javaslat:
A csészébe helyezett 1 db filter tasakot 1,5 dl vízzel leforrázzuk, 1-3 percig állni hagyjuk. Tetszés szerint ízesítve fogyasztható.

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen tartandó.

865 Ft

Herbária Téli Varázs Tea Alma-Fahéj 20 filter

Alma és a fahéj íz klasszikus kombináció a hideg, téli estékre.

Megidézi nagymamáink almás pite receptjét.

A teakeverék koffeint nem tartalmaz, így a nap bármely szakában élvezheti a tea melengető, finom ízét.

A gyümölcsteák igazi ízélményt tartogatnak, nem csak ízlelőbimbóinkat kényeztetik, de finom illatukkal a lelkünk legmélyét is képesek átmelengetni. Álljon meg egy teázásnyi időre és élvezze ön is a Herbária Téli Varázs alma-fahéj ízű gyümölcs teát.

730 Ft

Herbária Téli Varázs Tea Eper-Rebarbara 20 filter

A Herbária Téli varázs eper-rebarbara ízesítésű élvezeti gyümölcsteáját kifejezetten ajánljuk meghitt, téli esték beszélgetéseihez, a karácsonyi, ünnepi lakomák kiegészítéséhez. Nem tartalmaz fekete teát, így a nap bármely szakában fogyasztható.

A gyümölcsteák igazi ízélményt tartogatnak, nem csak ízlelőbimbóinkat kényeztetik, de finom illatukkal a lelkünk legmélyét is képesek átmelengetni. Álljon meg egy teázásnyi időre és élvezze ön is a Herbária Téli Varázs eper-rebarbara ízű gyümölcs teát.

730 Ft

Herbária Téli Varázs Tea Feketeribizli 20 filter

A Herbária Téli varázs feketeribizli ízesítésű élvezeti gyümölcsteája nem tartalmaz fekete teát, így a nap bármely szakában fogyasztható. Kifejezetten ajánljuk meghitt, téli esték beszélgetéseihez, a karácsonyi, ünnepi lakomák kiegészítéséhez.

A gyümölcsteák igazi ízélményt tartogatnak, nem csak ízlelőbimbóinkat kényeztetik, de finom illatukkal a lelkünk legmélyét is képesek átmelengetni. Álljon meg egy teázásnyi időre és élvezze ön is a Herbária Téli Varázs feketeribizli ízű gyümölcs teát.

730 Ft

Téli varázs rumos meggy ízesítésű tea.

Ez a rumos meggy ízesítésű fekete tea nem csak ízkombinációja miatt tökéletes választás egy hideg, téli estén, de erős, mégis harmonikus fűszerezése miatt is. A benne található gyömbér átmelegíti a testet, a kardamom, szegfűszeg és fahéj pedig legszebb téli emlékeinket idézi meg.

730 Ft
Nézet:
Sorrend: