Nőknek

Nézet:
Sorrend:

A Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék.

A tapasz használata: Csak külsőleg alkalmazandó! Meleg törlőkendővel tisztítsa meg, majd törölje szárazra a köldököt és környékét. A tapaszról távolítsa el a védőfóliát és helyezze a köldök közepére. Lefekvés előtt helyezze fel a tapaszt, hagyja 8-10 órán keresztül a kezelendő felületen, majd távolítsa el. A Slim tapasz kúraszerű alkalmazása esetén 1 hétig naponta ajánlott használni, majd 2 napos szünet után ? a kívánt hatás eléréséig ? a kúra megismételhető.

Minden tapasz csak egyszer használható.

3 050 Ft

Az Xtra Women & Men italpor asparagust és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő a termékenység támogatásához.

Az Xtra Women & Men italporban lévő Asparagus racemosus (spárga) egyaránt támogatja a női és a férfi reproduktív funkciókat.

A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a normál DNS-szintézishez.

Adagolás és felhasználási javaslat: naponta 1 tasakból készült ital elfogyasztása javasolt. Az italpor folyadékban elkeverve (pl. víz, gyümölcslé, tea), vagy levesekhez, joghurthoz adva is fogyasztható

2 400 Ft

ESI® NO-DOL® Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESI® kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOL®Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

10 535 Ft

Ezerjófű barátcserje kivonat 50 ml

A barátcserje termésének kivonatát főként nőgyógyászati panaszok kezelésére, menstruációs ciklus szabályozására használják. 

Alkoholmentes kivonat.

batárcserje sok-sok alkotóelemet tartalmaz, többek között flavonoidokat, iridoid glükozidokat és terpenoidokat. Jótékony hatásának lényege azonban az agyalapi mirigy serkentése. Közvetett módon növeli a szervezet progeszteron-termelését, ezzel pedig segítheti a menstruációs ciklus szabályozását..

Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható.

Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.

3 730 Ft

Ezerjófű Tinktúra Női 50 ml

A palástfű segít fenntartani testünk természetes hormonegyensúlyát.
Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Alkoholtartalom: 36 V/V %
cickafark támogatja a vesék kiválasztó funkcióját.
citromfű és a palástfű segít fenntartani testünk természetes hormonegyensúlyát.
levendula segít fenntartani a jó kedélyállapotot.
vöröshere hozzájárul a szív-, vér- és koszorúerek egészségéhez.
fehér árvacsalán segít a komfortérzet fenntartásában a menstruáció előtt és alatt.
libapimpó hozzájárul a menstruáció alatti jó közérzet megőrzéséhez.
Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.
Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!
4 355 Ft

A női szervezet legfontosabb tonikuma és fiatalítószere.

Növényi kivonatot (Asparagus racemosus közismert nevén fürtös spárga) tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

A Shatavari az Ayurveda gyógyászat legfontosabb női tonikuma, amelyet pl. a rendszertelen menstruációs ciklus szabályozására, a menopauza kellemetlen kísérő tüneteinek csökkentésére ajánl. Szoptató anyák esetén közismerten fokozza a tejtermelést.

Hatóanyag: 1 kapszula 2 kapszula

Asparagus racemosus (fürtös spárga) 500 mg 1000 mg

Adagolás: Naponta 2x1-2 kapszula étkezés után, vízzel bevenni.

7 860 Ft

Nyolcféle gyógynövényt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely komplex gyógynövény támogatást nyújt a hosszú és aktív élethez! A Zest Women kifejezetten a mai nők számára számára kifejlesztett gyógynövény-készítmény, melynek célja, hogy mentálisan és fizikailag is támogatást nyújtson a rohanó mindennapokban, ezáltal hozzájárulhat a jobb életminőséghez.

Ashwagandha (Indiai ginzeng): Támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fenntartja a szervezet ellenállóképességét stressz, kimerültség, fáradékonyság és koncentrációhiány esetén

Giloy (Guduchi): Támogatja az izületek egészségét átfogó tisztító hatásával és az immunrendszer serkentésével

Haritaki (Indiai cserzőgőbacs): Természetesen magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, amely védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásaitól, segíti a szervezet sejtjeinek, szöveteinek és szerveinek védelmét. Csökkentheti az öregedés hatásait.

Lodhra (Maláj zafírbogyó): Segít fenntartani az izületek egészségét és rugalmasságát.

Alkalmazás: Naponta 2x1 kapszula

6 940 Ft

Gyógynövényes étrend-kiegészítő kapszula a női hormonrendszer támogatására

Neked ajánljuk, ha...

 fájdalmas, erős a menstruációd, ingerlékenységgel, hangulatingadozással küzdesz, rendszertelen a ciklusod, klimax kellemetlen tüneteit tapasztalod: alvásproblémák, hőhullámok. Szintén jó választás lehet, ha babát terveztek és a prolaktin-szintet szeretnéd természetes módon egyensúlyba hozni.


A barátcserje (vitex vagy vitex agnus castus néven is találkozhatsz vele) a női lét egyik legfontosabb támogató gyógynövénye. A nővé éréstől egészen a változókor végéig segíti a nők mindennapjait egyensúlyba hozni, a folyamatos hormonális változások okozta testi és lelki tüneteket csökkenti.

Európában és Ázsiában is őshonos növény, így mindkét kontinensen rengeteg népi megfigyelés és tapasztalat gyűlt össze a használatáról az elmúlt évszázadokban. A beszámolók szerint a barátcserje csökkenti a menstruáció előtti kellemetlen PMS tüneteket, orvosolja a hormonális bőrproblémákat, megszünteti a hormonális ciklus változásaihoz kapcsolódó aknét.

  • Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
  • Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
  • Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal

 



4 465 Ft

A 3 adaptogén superfoodból készült őrlemény kiváló természetes hormonszabályozó - a női hormonrendszer egészséges működéséhez ajánlott.

Neked ajánljuk, ha menstruációs gondjaid vannak, ha angulatingadozásokkal és más PMS tünetekkel küzdesz, vagy egyszerűen csak szuper közérzetre vágysz.

Napi 1 teáskanál port keverj kedvenc gyümölcslevedbe, de vízzel is fogyaszthatod. A tasak kb. 30 napi adagot tartalmaz.

?Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok: B1, B2, B12, C-vitamin, vas, kalcium, foszfor, réz, cink, magnézium

?Jótékony hatások: hormonkiegyensúlyozó hatású

A Shatavari segíti a hormonális egyensúlyt, erősíti a méhet és a petefészkeket, csökkenti a menstruációs görcsöket, változókori panaszokra is nagy sikerrel használják

A Maca Évszázadok óta használják a női és a férfi termékenységi problémák kezelésére. A petefészkek működését szabályozva segít a menstruációs zavarok és a változókori problémák kezelésében. Gyakran emlegetik természetes hormonszabályzóként is, melyet adaptogén tulajdonságainak köszönhetünk

Ashwaganada (indiai ginzeng): immunerősítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatást tulajdonítanak neki, segít megbirkózni a napi stresszel, jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére, és segít a fájdalmas menstruáció kezelésében.

A cékla magas rosttartalmú, segíti a vérképzést, javítja a keringést

A baobab C-vitaminban gazdag, magas rosttartalmával segíti a könnyed anyagcserét

 

3 820 Ft

Te is fájdalommentes, kiegyensúlyozott mindennapokra vágysz? Szeretnéd végre megtapasztalni a sokszor hallott testi-lelki harmóniát? Nem kell tovább keresgélned! Már pár hét szedés után jelentős pozitív változásokról fogsz te is beszámolni. Éld meg nőiséged boldogan és fesztelenül, sugározd környezted felé is ezt a pozitív energiát!

Az Organiqa Balance Hormonegyensúly gyógynövényes kapszula életkortól függetlenül támogatja a női hormonháztartás egyensúlyát.

Neked ajánljuk, ha...
menstruációs gondjaid vannak (rendszertelen, erős, ritka, hosszabb ideig kimarad stb.), ha hangulatingadozásokkal és más PMS tünetekkel küzdesz, változókori hőhullámok, alvási nehézségek estén.


Kitűnő természetes segítség lehet a termékenységi problémákkal küzdőknek is. Idegi kimerültségre, hormonális bőrproblémákra is jótékony hatással lehet.


Ez a termék 4 gyógynövény kombinációja, melyek az ősi indiai orvoslás legfontosabb, leggyakrabban használt gyógynövényei a női ciklus harmonizálására. Minden életkorban segítik a női test ciklikus változásait.

5 315 Ft

Az Ashwaganda az Ayurveda ( ősi indiai orvoslás, ?tudomány az életről?) egyik legfontosabb gyógynövénye.

A termék kapszulánként 240mg ashwaganda kivonatot tartalmaz (withanolid tartalom 12mg) A withanolid a növény egyik legjelentősebb vegyülete, a legtöbbet vizsgált hatóanyaga. Ezt a növényt több mint 3000 éve használják a stressz enyhítésére, az energiaszint növelésére és a koncentráció javítására. Segít megőrizni a fizikai és szellemi képességeket gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén. Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz és az általános jóléthez.


A jelenlegi rohanó, felgyorsult világban nem mindig egyszerű elkerülni stresszt, a fenntartani jó hangulatunkat és energiaszintünket. Az ashwagandha egy adatpotogén gyógynövény, jótékony hatással van a szervezetre szorongás és stressz esetén.

Ez a növény jól jöhet fáradtság és kimerültség estén. Segít fenntartani az energiaszintet, az optimális kitartást, az energia- és vitalitásérzetet, a fizikai és mentális jólétet, Segítheti a szervezetet a stressz elviselésében, és javíthatja a szervezet stressztűrő képességét. Segít megőrizni a fizikai állóképességet gyengeség, kimerültség, fáradtság estén.

A fizikai, vagy érzelmi stressz rossz hatással van az idegrendszer és az agy működésére. Az ashwagandha segíthet a mentális és idegfeszültség valamint a szorongás periódusaiban. Hozzájárul az optimális relaxációhoz. Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz és az általános jóléthez.

  • Segít fenntartani a mentális egyensúlyt.
  • Támogatja az idősek mentális funkcióit. Segít fenntartani a mentális jólétet.
  • Támogatja a tanulást, a memóriát és az emlékezést.
  • Segít az izomépítésben, az izomtömeg felvételében.
  • Segít fenntartani a légzőrendszer egészségét
  • Segítheti a nyugodt alvást
  • Támogatja a női reproduktív szervek egészségét.
  • Támogatja a férfi szexuális funkciókat.
    Segít fenntartani a bőr egészségét.

 

4 695 Ft

A Cink Immuno rágótabletta készítmény azért különleges, mert a cink mellett tartalmaz c-vitamint és bíbor kasvirágot is. A hatóanyagok ezen kombinációban még hatékonyabban működnek, mintha csak egyet fogyasztana közülük.

A cink és a C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A Cink Immuno rágótablettát kellemes íze miatt gyermekeddel is könnyen megszerettetheted. Mivel rágótabletta, ezért nem kell egyben lenyelni, hanem lassan elszopogatni. 

A cink:

  • Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
  • Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához.
  • Hozzájárul a normál DNS-szintézishez.
  • Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
  • Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében.
  • Részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
  • Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseré­jében.
  • Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
  • Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
  • Hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához.
  • Hozzájárul a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához.
  • Hozzájárul a normál látás fenntartásához.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Az echinacea:

  • Hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
  • Hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
  • Segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
  • Segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében


A C-vitamin hozzájárul: 

  • Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
  • A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
  • Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
  • A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
  • Az immunrendszer normál működéséhez
  • A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
  • Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
  • Fokozza a vas felszívódását.
  • A normál kollagénképződéshez és ezen keresztül:
  • Az erek normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A normál csontozat fenntartásához.
  • A porcok normál állapotának, műkö­désének fenntartásához.
  • A fogíny normál állapotának fenntar­tásához.
  • A bőr normál állapotának, működésének fenntartásá­hoz.
  • A fogak normál állapotának fenntartásához.



3 605 Ft
Nézet:
Sorrend: