Papaya

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

A Specchiasol® Aloe vera termékeit a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács hitelesítette. Ezt a logót láthatod a csomagoláson is. Ez a hitelesítés biztosít Téged arról, hogy a termék 8000mg/liter acemannán tartalommal rendelkezik, így képes valódi hatást kifejteni az emberi szervezetre.

A hitelesítésre azért van szükség, hogy megszűntessék az aloe mennyiség feltűntetésével való visszaéléseket. A program a korai 80-as években született.

A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács sztendered előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen Aloe Verának címkézni.

A gyártó ezzel azt is vállalja, hogy létesítményeit és termékeit egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak veti alá, amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és a Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden termékükön és kiadványukon.

A Specchiasol® által gyártott Aloe Vera - (Aloe Barbadensis Miller)- ital közvetlenül a friss növényből származik, és nem pedig a növény szárított porából készül. A Specchiasol® Aloe Vera leveleket és válogatott levelekből származó szűretlen belső gélt használ, amelyek frissek és legalább 5 évig növekedtek.

Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket. A teljes poliszacharid tartalom nem kevesebb, mint 8000mg/liter!

Az aloin természetes módon eliminálódik a tövisek és minden egyes külön levél csúcsának kézi szűrése folyamán. A friss növényeket hidegnyomásnak vetik alá, és az extrakció víz, színezék, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül történik.

A felhasznált Aloe Vera műtrágyát vagy más mesterséges terméket nem használó termelőtől származik.

Gyártói Megjegyzés: Mivel a Specchiasol® Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát.

A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol® az nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

 

4 830 Ft
ÚJ

Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva.


Alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során használt Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.


Kiknek ajánljuk?

  • gyomorpanaszokkal/refluxszal küzdő személyeknek
  • savproblémákkal rendelkezőknek (gyomorsav túltengés és gyomorsav hiány egyaránt)
  • étrendjük dúsítására azon személyeknek, akik IBS, Crohn, fekély vagy Helicobacter pylori diétát folytatnak
  • fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett
  • magas fehérjetartalmú étrendet követőknek és általánosan az immunrendszer egészségéhez


Tudtad, hogy: 
a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek

A noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok, ami támogatja az immunitást


A fermentált végtermék keletkezésének a lépései:

A fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben gyűjtött gyümölcsökből származik

A magas minőségű kritériumoknak megfelelve a gyárban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai, organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre, standardizálásra

A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely során Saccharomyces Boulardii élesztőgombát adnak hozzá. A fermentáció addig tart, amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal minőségi terméket létrehozva

A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét legfeljebb 40 fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait

  • Gluténmentes termék.
  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket.
  • Természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült.
  • Telített zsírtól mentes

 

 

4 865 Ft

Az emésztés támogatására, a jó közérzetért.

A gyomormeridián szereti a meleget, a folyékony ételeket és a rendszeres étkezést. A teakeverék tartalmaz pirított árpát, galagonya gyümölcsöt, papayát és zöld teát.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) 5 elem tanítása szerint a sárgára pirított árpa főleg a gyomormeridiánra hat. A kellemes, aromás meleg ital elősegíti az emésztést. A galagonya és a papaya hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor meridián komfortjához.

Különösen javasolt nehéz, zsíros ételek fogyasztását követően.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

900 Ft

Az ananász és a papaya növényi eredetű enzimtartalma segíti a fehérjék lebontását.

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Fokozza a vas felszívódását a szervezetben.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 235 Ft

Az ananász és a papaya növényi eredetű enzimtartalma segíti a fehérjék lebontását.

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Fokozza a vas felszívódását a szervezetben.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 180 Ft

A zöldpapaya legfőbb hatóanyaga a papain enzim, amely hatékonyan bontja a fehérjéket, így eredményesen használható fogyókúrához, méregtelenítéshez, böjtöléshez. A kombuchás papaya fogyasztása támogatja a nyirok- és érrendszer működését és gátolja a meszesedést. Az utóbbi években a papaya a degeneratív betegségek egyik természetes orvosságaként vonult be a köztudatba.

Fogyasztása javasolt: Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, emésztési problémák (pl. székrekedés, savhiány) leküzdésére, epe-és májproblémák orvoslására, valamint kiadós lakomákat kedvelők számára.

 

1 995 Ft

Biztos Reggel zöldségturmix porkeverék, magnéziummal dúsítva

A magnézium-szulfát szájon át a szervezetbe juttatva elősegíti a bélmozgásokat, hashajtó hatása van.

Felhasználási javaslat: napi 1 adagolókanál (5g), 2 dl vízben, cukormentes zöldség- vagy gyümölcslében egyenletesen feloldva.

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve, gyermekek elől elzárva.

Rozskorpát, zellergyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót feldolgozó üzemben készül. 

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
2 595 Ft

Csak a zöldpapaya gyümölcs héja alatt és levelében található meg a papain enzim, amely képes tömegének 35-szörösét kitevő állati fehérje lebontására.

A papain nem befolyásolja a belekben uralkodó aktuális kémhatás. A legtöbb enzimünkkel ellentétben savas pH-jú környezetben és akár gyomorsav hiányában is működik. 

A lúgosító kúra alatt létfontosságú, hogy legyen egy olyan enzimünk, amely képes az elsavasodott béltraktusban pangó, rothadó, nyákos fehérjék lebontására, kiürítésére. 

Étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebb hatását. Nemcsak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálék ?szakszerű?, gyors lebontását is. A papaya rendszeres fogyasztásával a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzet és puffadás is megszüntethető.

Az emésztési tranzitidő lerövidülésével csökken a szervezetben a zsír felhalmozódásának és a méreganyagok felszívódásának a lehetősége. 

3 010 Ft
Nézet:
Sorrend: