Tápszer

Nézet:
Sorrend:

Holle Bio Kecsketej 1-es csecsemőtápszer 400 g

ELLENŐRZÖTT BIOGAZDÁLKODÁSBÓL, INSTANT - VÍZZEL KÉSZÍTENDŐ, DHA TARTALOMMAL, DEMETER MINŐSÉGŰ NÉMETORSZÁGBÓL SZÁRMAZÓ KECSKETEJJEL, A2 PROTEINNEL, PÁLMAOLAJ MENTES.

Fontos: A Babádnak a szoptatás a legfontosabb. A tápszer egy különleges táplálék a babáknak újszülött kortól, abban az esetben, ha nincs vagy nincs elég teje az Anyukának. Bármely más kezdő táplálékról probléma mentesen áttérhetünk a Holle Bio Kecsketejalapú Csecsemőtápszer 1-re.

6 hónapos kortól ajánljuk az áttérést Holle Bio Kecsketejalapú Csecsemőtápszer 2-re, Holle bio kásákkal kiegészítve.

8 380 Ft

Holle Bio Kecsketej alapú 4-es gyermektej 400 g

ELLENŐRZÖTT BIOGAZDÁLKODÁSBÓL, INSTANT - VÍZZEL KÉSZÍTENDŐ. C ÉS D VITAMINNAL*, DHA TARTALOMMAL*,

ALA OMEGA-3 TARTALOMMAL AZ AGY ÉS AZ IDEGEK TÁMOGATÁSÁRA, PÁLMAOLAJ MENTES. * JOGSZABÁLYOK SZERINT MINDEN ANYATEJ-KIEGÉSZÍTŐ TÁPSZERRE ELŐÍRVA.

A Holle Bio Kecsketej alapú 4-es gyermektej különleges táplálék a gyermekeknek 12 hónapos kortól a 3. életévük végéig, a vegyes táplálkozás részeként, italként.

9 415 Ft

A Holle Bio 1 tejalapú anyatej helyettesítő tápszer magas minőségű, demeter védjeggyel rendelkező tehéntejből készül.

A Demeter-gazdálkodásokban a növényeket és az állatokat a faji igényeknek megfelelően tartják. A bio növényi olajok fontos zsírsavakat tartalmaznak, a (bio kukorica-keményítőből készült) maltodextrin különösen sűrűvé teszi a táplálékot. A maradék kb. 1%-ot olyan vitaminok és ásványi anyagok alkotják, amelyekre a csecsemőnek szüksége van. Alkalmas csecsemők különleges táplálására a születéstől kezdve, ha Ön nem vagy nem elegendő mértékben tud szoptatni. Bármikor problémamentesen átállhat más tápszerről a Holle Bio 1 tejalapú anyatej-helyettesíto tápszerre.

 

4 860 Ft

A szoptatás befejezés után vagy annak kiegészítéseként adható 6 hónapos kortól. A bébiételek és kásák együttes használata megfelel a baba növekvő táplálkozási igényeinek. A tápszerhez Demeter védjegyes minőségi bio tehéntejet használunk fel.

A Holle Bio 2 tejalapú csecsemő tápszerhez Demeter védjegyes minőségi bio tehéntejet használunk fel. A bio növényi olaj fontos zsírsavforrás és a maltodextrin (bio kukoricából) a tápszert krémessé és laktatóvá teszi. A bio alapanyagokon kívül fennmaradó kb.1% összetevők azokból a létfontosságú vitaminokból és ásványi anyagokból állnak, amire a csecsemőnek a megfelelő növekedéshez szüksége van.

6 700 Ft

A vegyes étrendre való áttérés időszakában megfelelő táplálékot biztosít babája megfelelő növekedéséhez. 10 hónapos kortól adható.

A Holle Bio 3 tejalapú csecsemő tápszerhez Demeter védjegyes minőségi bio tehéntejet használunk fel. A bio növényi olaj fontos zsírsavforrás és a maltodextrin (bio kukoricakeményítőből) a tápszert krémessé és laktatóvá teszi. A bio alapanyagokon kívül fennmaradó kb.1% összetevők azokból a létfontosságú vitaminokból és ásványi anyagokból állnak, amire a csecsemőnek a megfelelő növekedéshez szüksége van.

6 700 Ft

Holle Bio Tehéntej alapú 4-es gyermektej 600 g

A vegyes étrend kialakításakor italként vagy babakásák elkészítéséhez használhatjuk. Demeter védjegyes, minőségi bio tehéntejből készül.12 hónapos kortól adható.

A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej Demeter védjegyes, minőségi bio tehéntejet használunk fel. A többi válogatott összetevők, mint a fontos zsírsavakat (pl. Omega-3-zsírsavakat) tartalmazó bio növényi olajok és a mikro tápok, mint Kalcium, Vas, Cink és D Vitamin a gyermek számára egy megfelelő étkezési alapot nyújtanak. 

7 530 Ft
Nézet:
Sorrend: