Ananász

Nézet:
Sorrend:

A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt ( bromeliaceae ) dolgoznak fel.Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is.

Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.
Cukor hozzáadása nélkül készül

2 295 Ft

Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

2 825 Ft

100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva. Már napi egy pohár elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontos vitaminokból. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, íze mégis finom.

2 295 Ft

Höllinger Bio Multi Sunrise 200 ml

Höllinger Bio multi sunrise vegyes gyümölcslé ivóvízzel 200ml - hozzáadott cukor nélkül

Összetevők: gyümölcslé tartalom* koncentrátumból 54%, (alma*, narancs*, ananász*, őszibarack*, mangó*, maracuja*, citrom*) zöldség tartalom* koncentrátumból 6% (sárgarépa*) ivóvíz *ellenőrzött biogazdaságból

560 Ft
Nézet:
Sorrend: