Étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

Aby bio csíráztatott lenmag 250 g

Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában.

A lenmagban található alfa-linolénsav (ALA) fogyasztása  hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.A kedvező hatás 2g alfa-linolénsav (ALA) bevitelével érhető el. A telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal [egyszeresen telítetlen zsírsavakkal  és többszörösen telítetlen zsírsavakkal] való helyettesítése az étrendben hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Hazánkban az Omega-3 (alfa-linolén) és Omega-6 (linolsav) optimális aránya erősen eltolódott az omega-6 zsírsavak irányába. A lenmag termék tartalmaz továbbá fitohormonokat (lignan).

1 480 Ft

Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában. A lenmagban található alfa-linolénsav (ALA) fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után napfénytől védve 1 hónapig fogyasztható.

 

1 480 Ft

Aby bio életerő 250 g

Omega ? 3 zsírsavakban gazdag,  B-vitaminokat tartalmaz. B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál és a szív megfelelő működéséhez. Emészthető formula. Élelmi rostban gazdag.

A csíráztatás során aktiválódó enzimek hatására, a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és zsírösszetétel alakul ki.

A csírázás hatására a gabona magokban található emésztést gátlók lebomlanak, így javítva a gabona meglévő kiváló tulajdonságait.

A B1-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál és a szív megfelelő működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez. 

Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli.

Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában. Az Omega-3 zsírsav (ALA) fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (ALA) napi bevitelével érhető el. Élelmi rostban gazdag.

1 490 Ft

Aranykölescsíra őrlemény a mindennapi szépségért

A tisztított magokat csíráztatjuk majd alacsony hőmérsékleten, kizárólag erre a célra kifejlesztett szárítási technológiával, szabályozott körülmények között megszárítjuk, megőrizve a csírázó mag minden értékes hatóanyagát.

  • Ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz.
  • Gluténmentes.

nettó tömeg: 250 g

 

Natúr vagy gyümölcs joghurtba, túróba, müzlihez, reggeliző pelyhekhez, gyümölcs turmixhoz, gyümölcslébe, tejbe, kakaóba, főzelékbe keverve. 

Naponta 3 evőkanál (40 g) csíráztatott aranyköles elfogyasztását javasoljuk elosztva 2 étkezéshez. 

Fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A csomagolás 6 db (40 g-os) adagot tartalmaz.

1 440 Ft

Aby diet perfect day milkshake vaníliás 360 g

Az első olyan diétás termékfejlesztés Magyarországon, mely az egészséges trendeknek megfelelő, korszerű összetételű, csíráztatott barna rizst és aranykölest tartalmaz.

Hozzáadott cukrot viszont nem.

Növényi csírákat és borsófehérje koncentrátumot tartalmazó mix.

A csírázás során az emésztést gátló hatóanyagok lebomlanak, így egy könnyen emészthető növényi fehérje forrást kapunk. Kiegyensúlyozott fehérje összetételű, élelmi rost forrás, ezért diétázók számára kiváló. Lassú égésű összetett szénhidrátokat tartalmaz, mely egyenletes vércukorszintet biztosít, hosszantartó energiával tölt fel.

5 530 Ft
Nézet:
Sorrend: