Mártás

Nézet:
Sorrend:

Paprikából és padlizsánból készült mártás, mely kiváló húsok mellé, saláták ízesítéséhez.

Az ajvár paprikából, padlizsánból és fokhagymából készített mártás, amit leginkább húsok mellé kínálnak, de salátát is ízesíthetnek vele. Az ajvár kiváló különféle pikáns mártások készítéséhez, levesek ízesítéséhez.

Hideg mártásként majonézzel vagy tejföllel - kefírrel is össze szokták keverni sültek mellé. A paprikától függően általában lehet édes vagy csípős is.

Tartósítószert nem tartalmaz, így adagoláshoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk!

 

 

1 575 Ft

Bio bechamel főzőkrém, alapja a tej- és szójakrémek.

Hogyan használjuk?

Felbontás előtt alaposan rázd fel. Felbontás után hűtve kell tartani, és 5 napon belül fogyaszd el
Ecomil Cuisine bechamel mártás nem alvad meg főzés közben. Akkor forrald fel, és azt is keverd össze savas összetevőkkel (citrom, bor, mustár.). Próbáld ki a mártásokban, levesekben, tésztákban, zöldségekben és desszertekben, valamint teában vagy kávéban. Finom, használatra kész, illik a sós vagy édes recepteidhez.

885 Ft

Bio thai főzőkrém, alternatívája a tejtermékek és a szója.

Hogyan használjuk?

Felbontás előtt alaposan rázd fel. Felbontás után hűtve kell tartani, és 5 napon belül fogyaszd el
Ecomil Cuisine bechamel mártás nem alvad meg főzés közben. Akkor forrald fel, és azt is keverd össze savas összetevőkkel (citrom, bor, mustár.). Próbáld ki a mártásokban, levesekben, tésztákban, zöldségekben és desszertekben, valamint teában vagy kávéban. Finom, használatra kész, illik a sós vagy édes recepteidhez.

Gluténmentes

Hozzáadott cukor nélkül

885 Ft
Nézet:
Sorrend: