Aszalt gyümölcs

Nézet:
Sorrend:

A lúggal halványított mazsolát ‘Thompson Seedless' fajtából készítik. Híg lúgba mártják, majd kénezés nélkül napon vagy szárítóban aszalják.

Ha hirtelen szárítják, az enyhén illatos mazsola színe világos borostyánsárga vagy középbarna, állaga pedig mérsékelten lágy lesz.


A mazsola diétázók számára kiváló vasforrás.

530 Ft

A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs, amely mindig kéznél van. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására.

A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztafélék, rostdús müzlik fogyasztását, így segíthet az egészséges táplálkozásra való átállásban.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból!

340 Ft

A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs, amely mindig kéznél van. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására.

A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztafélék, rostdús müzlik fogyasztását, így segíthet az egészséges táplálkozásra való átállásban.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból!

835 Ft
Nézet:
Sorrend: