Selyempor

Nézet:
Sorrend:

Magas nedvszívó képességű. Harmonizálja a bőr kiválasztási tevékenységét (izzadás). Dezodorál, megszünteti a baktériumok és gombák táptalaját. Stabilizálja és erősíti az egészséges bőrflórát.

Bőrállapot: minden bőrre alkalmazható, különösen az izzadó, viszkető bőrre 

Célcsoport: csecsemők, gyerekek, nők és férfiak 

Fontos alkotóelemek: encián, tölgy, zsálya, selyem 

Sajátosság: Nem tartalmaz a bőrt irritáló ásványi adalékot (talkum). Ajánlott hajápolásra: könnyen zsírosodó, vékony szálú hajhoz. Ajánlott arcápoláshoz: olajos, zsíros arcbőrre púdernek. Használható mint dezodor érzékeny bőrrel rendelkezőknek. Alkalmazható lábizzadás ellen is.

 

10 500 Ft

Simítja, erősíti és védi a szemkörnyék finom bőrét, megelőzi a ráncképződést. Duzzasztó hatása nincs. Leheletvékonyan kell fölkenni. Erősíti és megeleveníti a szemkörnyék körkörös izmait. Egyúttal a szempillákat is ápolja.

A szemkörnyék finom, érzékeny bőrének kíméletes védelmet biztosító ápolásra van szüksége. A szembalzsam nagyban hozzájárul a szemhéj rugalmasságának megőrzéséhez, simítja a szem környékének érzékeny, finom bőrét. Segít minden olyan károsodás megelőzésében, ami az állandó szemhéjfestés következtében fölléphet (szemhéjak kivörösödése, duzzadása, stb.) Idő előtti ráncképződési hajlam esetén kortól és nemtől függetlenül mindenkinek, valamint száraz, érzékeny szemkörnyék esetén javasolt a használata. 

Sajátosság: Vízmentes készítmény méhviaszból és növényi olajokból.

Minden bőr számára alkalmas


 

12 100 Ft
Nézet:
Sorrend: