Fog- és szájápolás

Nézet:
Sorrend:

Könnyed viaszborítású, szálkásodás elleni anyaga könnyedén átmegy a fogak között. Ezáltal könnyű fogköztisztítást tesz lehetővé. Sima vagy mentolos ízben.

Az Oral-B Essential Floss segítségével a fogkefe által hozzá nem férhető területek is megtisztíthatók. A speciálisan megalkotott, polimer bevonatnak köszönhetően a lepedék viszonylag egyszerűen eltávolítható. Az Oral-B EssentialFloss nem foszlik és nem szakad el.
Könnyen siklik a fogak között.

Termékjellemzők: Speciális szálszerkezetének köszönhetően könnyen beilleszthető a fogak közé. Nem foszlik és nem szakad el, az Ön biztonsága és kényelme érdekében. Viaszos felülete révén könnyen beilleszthető a fogak közé.

1 865 Ft

Az Oral-B Pro-Expert Professional Protection szájvíz napi kétszeri használata kiváló és hatékony megoldást kínál.

Az Oral-B Pro-Expert Professional Protection szájvíz napi kétszeri használata kiváló és hatékony megoldást kínál ahhoz, hogy a szájüregben 24 órás, tartós védelmet nyújtson a lepedékképződés ellen. Az alkohol csípős érzése nélküli, kellemesen friss és mentolos ízével üdévé és tisztává varázsolja a szájüreget.

2 410 Ft

Az Oral-B Satin Floss fogselyem mentolos frissességet hagy maga után. Egyedülálló semlyemszerű anyaga 2mm széles, lapos szalag formája kenyelmessé teszi a használatot. Segít fogai és az ínye egészségének megőrzésében.

A selyemszalag-szerű Oral-B Satin Floss fogselyem kényelmesen az ujjak köré tekerhető és könnyedén siklik a fogak között illetve az ínyszél alatt, így még elegánsabbá téve a fogselymezés élményét. Az Oral-B Satin Floss kétrétegű kialakításának köszönhetően hatékonyan távolítja el a lepedéket és az ételdarabkákat, megelőzve a fogszuvasodás és az ínyproblémák kialakulását, így Ön egyszerűen és könnyedén érhet el jelentős javulást fogai és fogínye egészségét illetően. Tulajdonságok: 25 méter hosszú, 2mm széles lapos szalag, enyhén mentolos ízesítésse.

2 020 Ft

Oral B SuperFloss 50 szálas fogselyem. A nehezen elérhető helyekről is eltávolítja a lepedéket. A fogselyem napi használata segít megőrizni a foga és ínye egészségét.

Az Oral-B Super Floss tökéletes megoldást jelent a hidak, a fogszabályozók és a széles fogközök tisztítására. Három egyedi tulajdonsága ? merev szélek, lágy illetve közepes keménységű részek ? együtt biztosítja az Ön számára szükséges maximális tisztítóhatást.
Termékjellemzők: A merev széleknek köszönhetően a hidak és a fogszabályozók alatti területek is elérhetők. A puha részekkel a hidak és fogszabályozók alatti területek, valamint a széles fogközök is tisztíthatók. Közepes keménységű részével eltávolítható az ínyszél alatti lepedék. A fogselyem az egyszerűbb adagolás érdekében 50 szálat tartalmaz. Menta ízben kapható.

1 915 Ft
Nézet:
Sorrend: