Lenmag

Nézet:
Sorrend:

Fogyasztható müzliben, joghurtban, kenyérbe sütve vagy bőséges folyadékkal.

A len az egyik legértékesebb forrása táplálékunknak. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagymennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, réz, fluor, jód.

Kevés vízbe áztatva kissé zselés állagú levet ereszt, amely erősen emlékeztet a tojásfehérjére. Ezt a kocsonyát" szűrőn átpasszírozva tojásfehérje helyett használhatjuk vagdaltakba, fasírtokba, töltelékekbe.



470 Ft

A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik az érfalakat és kímélik a szívet.

725 Ft

Natúr Magvas Müzli 

Vegán, vegetáriánus

 

Felhasználási javaslat: Reggelihez a kívánt adagot öntsük egy tányérba, forró vizet öntsünk rá, majd miután megpuhult (4-5 perc) friss gyümölcsökkel, natúr joghurttal vagy mézzel, lekvárral ízesíthetjük.



890 Ft
Nézet:
Sorrend: