Lenmag

Nézet:
Sorrend:

Klorofill Lenmagpehely 250 g

Pelyhesített lenmag. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.

Pelyhesítéssel a magot tulajdonképpen szakszerűen feltárva, az emésztőnedvek számára könnyedén hozzáférhetővé tették. A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ezúton, tehát a mag finom, (pl. lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé.

Ha csupán összetörik, vagy ledarálják a lenmagot, úgy a finom feltárás értékei kevésbé érvényesülnek és a mag inkább (az erőteljes oxidáció miatt) megkeseredik. Szerte a világon a pehelyszerű állag az igazán tartós és egészséges lenmagtermék.

Nyomokban glutént, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat!

450 Ft

Fogyasztható müzliben, joghurtban, kenyérbe sütve vagy bőséges folyadékkal.

A len az egyik legértékesebb forrása táplálékunknak. Gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagymennyiségben van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, réz, fluor, jód.

Kevés vízbe áztatva kissé zselés állagú levet ereszt, amely erősen emlékeztet a tojásfehérjére. Ezt a kocsonyát" szűrőn átpasszírozva tojásfehérje helyett használhatjuk vagdaltakba, fasírtokba, töltelékekbe.



450 Ft

A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik az érfalakat és kímélik a szívet.

740 Ft

Natúr Magvas Müzli 

Vegán, vegetáriánus

 

Felhasználási javaslat: Reggelihez a kívánt adagot öntsük egy tányérba, forró vizet öntsünk rá, majd miután megpuhult (4-5 perc) friss gyümölcsökkel, natúr joghurttal vagy mézzel, lekvárral ízesíthetjük.



930 Ft
Nézet:
Sorrend: