Masszázs krém

Nézet:
Sorrend:

Alkalmazása: fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk. Ajánljuk használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal.

Hatóanyagai: Franciaországból származó ellenőrzött tisztaságú természetes rozmaring illóolaj, mentol, kámfor, francia levendula illóolaj. Összes hatóanyag tartalom: 7,5%. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Figyelmeztetés: a mentolra érzékenyek a készítményt ne alkalmazzák!

Kiszerelés: 70 g

1 130 Ft

Biomed Rozmaring Krém Dupla 2x70g

Alkalmazása: fáradt és sajgó testrészek masszírozására.

Ajánlott: izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal.

1 815 Ft

Hatóanyagai: rozmaring illóolaj, erdei fenyő illóolaj, mentol, kámfor, francia levendula illóolaj. Összes hatóanyag tartalom: 11%. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Alkalmazása: fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk. Ajánljuk használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal.

Figyelmeztetés: a mentolra érzékenyek a készítményt ne alkalmazzák! Ne alkalmazza arcbőrön és a szem környékén, nyálkahártyán, intim testrészeken, gyulladásban lévő bőrfelületen, melegvizes zuhanyozás vagy fürdés előtt, izzadt bőrfelületen, egyéb testápoló készítménnyel összekeverve, illetve közvetlenül napozás előtt!

Kiszerelés: 70 g

1 355 Ft

Biomed rozmaring krém forte dupla 2x70g 140 g

Fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk.

Ajánljuk használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal. 

Fokozza ­az anyagcserét a bőr alatti kötőszövetben.

Gazdaságos DUPLA kiszerelés.

2 165 Ft

Speciális hatóanyag komplex természetes rozmaring, boróka és eukaliptusz illóolajokkal. Előnyösen alkalmazható fáradt és sajgó testrészek (váll, könyök, derék, térd?) masszírozására. Fokozza ­a bőr alatti kötőszövetben az anyagcserét. Eredeti rozmaring, boróka és eukaliptusz illóolajokat tartalmaz. Mesterséges szín és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz.

Alkalmazása: a krémet külsőleg alkalmazza tiszta és sérülésmentes borfelületen, fáradt és sajgó testrészek masszírozására. Vigyen fel kb. 2-3 cm hosszúságú krémet, majd azt körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig masszírozza a bőrbe. Naponta 3-4 alkalommal ismételje meg! A krém hidratáló hatása a bort puhává teszi. Használata során ügyeljen arra, hogy ne kerüljön a szembe, vagy annak környékére és a szájba. Alkalmazása után mosson kezet! A rozmaring, boróka, eukaliptusz, mentol, és kámfor hatásának megismeréséhez olvassa a gyógynövény szakirodalmat!

Hatóanyagai: természetes rozmaring-, boróka- és eukaliptusz illóolaj, mentol, kámfor

Figyelmeztetés: mentolra, illetve bármely más összetevőre való érzékenység esetén kerülje a készítmény alkalmazását. Kisgyermekek elől gondosan zárja el a terméket!

Kiszerelés: 70 g

1 720 Ft

RAPID változat praktikus 30 g-os kiszerelésben szúnyog- és rovarcsípések okozta kellemetlen bőrtünetek gyors ápolására

Alkalmazása: ajánljuk szúnyog illetve rovarcsípések okozta kellemetlen bőrtünetek ápolására, enyhítésére. Alkalmazható továbbá minden olyan esetben, amikor a svédcsepp külsőleges használata javasolt. Fontos, hogy az első alkalmazás a csípés után minél hamarabb, lehetőleg 15 percen belül történjen!

Hatóanyagai: 12% gyógynövény kivonat (svédkeserű tinktúra), mentol. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Figyelmeztetés: a mentolra érzékenyek a készítményt ne alkalmazzák!

Kiszerelés: 30 g, minden táskában elfér, az úti patika ajánlott darabja

1 055 Ft

Alkalmazása: visszérgyulladás, véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására ajánljuk, mindennapos használatra. Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 60 g

1 025 Ft

Hűsítő mentollal

Alkalmazása: visszérgyulladás és véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek ápolására ajánljuk, mindennapos használatra.
A krémben alkalmazott értékes gyógynövény kombináció előnyös lehet a felszíni vénák ápolása, valamint ödéma és nehézláb-érzés esetében, mentol tartalma pedig kellemesen hűsítő érzetet kelt az ápolt bőrfelületen.
Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve mentolt tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz! Mentolra érzékenyek kerüljék a készítmény alkalmazását.

Kiszerelés: 60 g

1 130 Ft

A test teljes felületén alkalmazható, különösen visszérgyulladás és véraláfutás bőrtüneteinek ápolásásra.

Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatásúak.

A termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és illóolajokat is tartalmaz.

1 645 Ft

Hozzáadott nyírfakéreg kivonattal!

Alkalmazása: visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, fáradt és feszülő lábak ápolására. A krémben alkalmazott értékes gyógynövény kombináció (vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág) előnyös lehet a felszíni vénák ápolása, valamint ödéma és nehézláb-érzés esetében. Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 23,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 60g

1 320 Ft

Dr.herz zöldkagyló krém 125 ml

A zöldkagyló krém értékes, biológiailag aktív összetevőinek egyedi kombinációja elősegítheti a mozgékonyságot izomfeszülés , izommerevség esetén.

A krémben lévő értékes, természetes hatóanyagok a speciális feldolgozási eljárás révén maradnak aktívak, azaz a szervezet számára jól felszívódóak. Bőrgyógyászatilag tesztelt, mesterséges színezéket, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.                                     

Alkalmazás: A készítménnyel a tiszta bőrfelületet bekenjük, majd a bőrbe masszírozzuk.

Kiszerelés: 125ml

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

TÁROLÁS:

Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

2 105 Ft

Kizárólag növényi aktív anyagokat tartalmazó készítmény, mely egyesíti a masszázsolaj és masszázskrém használati előnyeit.

Derékfájás, hátfájás, mozgásszervi problémák, izomhúzódás, izomláz esetén hatékony segítség. Az eukaliptusz- és rozmaringolaj, jótékony hatását a mentol fokozza. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is bátran alkalmazható.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.


A kezelés otthoni kiegészítésére, fenntartására a Dr.Kelen Gyógyfüves vagy Kámforos sósborszesz gél használata javasolt.

 

2 280 Ft

Dr.Kelen Masszázskrém Gyógyfüves 500 ml

Kizárólag növényi aktív anyagokat tartalmazó készítmény, mely egyesíti a masszázsolaj és masszázskrém használati előnyeit. Derékfájás, hátfájás, mozgásszervi problémák, izomhúzódás, izomláz esetén hatékony segítség. Az eukaliptusz- és rozmaringolaj, jótékony hatását a mentol fokozza. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is bátran alkalmazható.
Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
Gyógyszerészek által fejlesztett.
A kezelés otthoni kiegészítésére, fenntartására a Dr.Kelen Gyógyfüves vagy Kámforos sósborszesz gél használata javasolt.

Tartósítószer, mesterséges illat- és színezőanyag nélkül.
Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagai: eukaliptusz, rozmaring, mentol

4 205 Ft

Paprika-kivonatot (capsaicin), narancs- és citromolajat tartalmaz. Intenzív vérkeringés- és anyag- cserefokozó hatása helyi vérbőséget, melegérzetet idéz elő a bőrszövetben és az izmokban. Bemelegítés előtt, begyúráshoz, mozgásszervek regenerálására, izmok, ízületek átmelegítésére, reumatikus problémák esetén önmagában ill. fizioterápia kiegészítőjeként is javasolt.

Cellulit ellen is hatásos.

A masszázskrém optimális ideig történő kezelést tesz lehetővé. Masszázs után a fel nem szívódott krém könnyen lemosható. Használatával a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetők és a masszőr kezét is kíméli.

Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

4 800 Ft

A zöld kávé természetes klorogénsav (CGA), koffein és teofillin aktív anyagai mellett a zsírégetésben kiemelt szerepet játszó karnitin is hozzájárul a sikeres alakformáló kezeléshez.

A masszázstej használatával fellazítható a makacs zsírlerakódás, fokozódik a zsírégetés és kisimulnak a narancsbőr okozta gödröcskék. Felvitelt követően a kellemes meleg érzet, ?bizsergés? akár egy órán keresztül is érezhető.

A könnyen adagolható masszázstej egyesíti az olaj és a krém állagának előnyeit és optimális felszívódást biztosít. Használatával a masszázsfogások könnyedén kivitelezhetők. Masszázst követően a bőr nem marad olajos, zsíros tapintású és igény esetén lemosható. Hypoallergén összetevőknek köszönhetően a vendég bőrét és a masszőr kezét is kíméli.

  • Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

5 270 Ft

Dr.Theiss Feketenadálytő Bemelegítő Krém

Ha bizonyos testrészek, mint például a hát vagy az ízületek különösen ki vannak téve az igénybevételnek, akkor a melegítő hatású Feketenadálytő krémmel történő bedörzsölés és masszázs különösen jóleső hatású.

A melegítő hatású Dr. Theiss Feketenadálytő krém az igénybevett izmok és ízületek masszírozására alkalmazható.

Alkalmazás: Szükség szerint, naponta többször vigye fel az igénybevett területre és masszírozza be.

Figyelmeztetés: Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. Alkalmazás után alaposan mosson kezet szappannal.

Gyermekektől elzárva tartandó! Nyílt sebre ne használja!

1 995 Ft

A készítmény alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, izom- és ínszalag-húzódások, ficamok, rándulások okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások, ínhüvelygyulladás, ízületi és helyi bőrgyulladások, visszérgyulladás kezelésére. Sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására.

Regeneráló hatóanyagai révén alkalmazható helyi bőrgyulladások kezelésére. Visszérgyulladás esetén a gyulladásos folyamat csökkentésével mérsékli a fájdalmat.

Hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fertőtlenítő és regeneráló hatásúak.

2 425 Ft

A népgyógyászatban a rozmaring illóolaját külsőleg bedörzsölő szerként alkalmazták ízületi és reumás panaszok által igénybevett testrészek (kar, láb, nyak, hát, derék) ápolására. Az ördögcsáklya gyökérből nyert kivonat hozzájárul az izmok ellazításához. A készítményben a kámfor és a mentol helyi vérbőséget idéz elő, a paprikakivonatnak köszönhetően meleg érzetet kelt a bőrön. Alkalmazását ajánljuk a fáradt, sajgó testrészek masszírozására. Ápolási céllal javasoljuk használatát zárt baleseti sérülések, izomfájdalmak, izomgörcsök, izomhúzódások esetén.

- Megerőltetett izmok ellazítására, regenerálására
- A fáradt és sajgó testrészek ápolására

4 105 Ft
 
Nézet:
Sorrend: