Agave szirup

Nézet:
Sorrend:

Az agave növénynek a koncentrált nedve adja az agave szirupot, amely édesítőszerként ismeretes.  Lényegesen kevesebb kell belőle, mint a fehér vagy a barna cukorból.

Sokoldalúan használható édesítő. Készülhet vele sütemény, édesség, keksz vagy bármilyen sült és főtt étel. Tea, kávé és más reggeli italok édesítőjeként is megállja a helyét.

1 895 Ft

Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van.

Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű, ezekből nyerik például a tequilát, mezcalt is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra. A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik.

  • Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

 

2 525 Ft

Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg.

  • 100% Bio
  • Nem génmaipulált
  • Laktózmentes
  • Vegán

 

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.

5 250 Ft
Nézet:
Sorrend: