Gépi mosogatás

Nézet:
Sorrend:

Az Öko regeneráló só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben, így fokozza annak teljesítményét, és emellett biztosítja az edények folt- és cseppmentes tisztaságát. Minden szabványos mosogatógépben használható.

A Sodasan regeneráló só 100% -ban tiszta párologtatott sót tartalmaz, felesleges adalékanyagok, csomósodásgátló szerek, mesterséges illat- és színezőanyagok nélkül; így biztosítva a mosogatógép és vízlágyító berendezésének (ioncserélő) optimális és hosszan tartó működését. Nátriumot biztosít a mosogatógép "ioncserélő gyantái" számára, így azok képesek magukhoz vonzani és csapdába ejteni a magnézium- és kalcium ionokat, melyek a víz keménységét okozhatják.


Ha odafigyelünk arra, hogy mit eszünk és mit sportolunk, akkor miért éppen a tisztálkodás és a közvetlen környezetünk takarítása maradna ki?
A Sodasan egy natúr termékcsalád, mely minősített bio tisztítószereivel biztosítja a vegyszermentes tisztaságot.

A termékek nem tartalmaznak klórt, foszfátokat, génkezelt adalékanyagokat, mesterséges illat- és színezőanyagokat, tartósítószereket, így nem kell a címkék böngészésével foglalkozni vásárláskor.

2 060 Ft
Nézet:
Sorrend: