Hidratálás

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A szérum azonnal hidratálja bőrét és eltünteti a stressz és fáradtság nyomait.
A hialuronsav erőteljes bőrhidratáló, megakadályozza a finom ráncok megjelenését.

A barna szahalini alga segít megelőzni az életkorral összefüggő változásokat, serkenti a természetes kollagéntermelést a tónusos, rugalmas bőrért. 

2 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 605 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Natura Siberica Lab Biome Ragyogásfokozó és hidratáló éjszakai hidrogél szemmaszk Hialuronsav + C-vitamin 60db

A Natura Siberica Lab Biome Ragyogásfokozó és hidratáló éjszakai hidrogél szemmaszk összetevői mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a sötét karikákat és a puffadtságot, valamint feszesítik és ragyogóvá teszik a bőrt.

Segít megnyugtatni a fáradt szemeket lefekvés előtt, éjszaka pedig helyreállítja az érzékeny szem alatti bőrt. A hialuronsav hidratál és megakadályozza a finom ráncok megjelenését, a C-vitamin javítja a bőr tónusát és textúráját.

4 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Természetes ápolás értékes növényi olajakkal és kivonatokkal! Hidratálja, táplálja a bőrt, regenerálja a sejteket, segít, hogy a bőr visszanyerje az elveszett életerejét, és lassítja a bőröregedést. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, segít stimulálni a kollagén termelést.

  • A Hyaluronsav lehetővé teszi, hogy a kor előrehaladtával a bőr ne veszítsen nedvességtartalmából, feszes és üde maradjon, ezen kívül megszünteti a mimikai ráncokat és a szarkalábakat. Ez a természetes anyag támogatja a sérült szövetek regenerálódását, a bőr anyagcseréjét és légzését, csillapítja a gyulladást, valamint fontos szerepe van a hámképzésben is.
  • A természetes Shea vaj jó vízmegtartó tulajdonsággal rendelkezik, ezáltal ténylegesen hidratál, kisimítja és védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.
  • A Ginseng növeli az izomtónust és energizálja a sejteket.
  • A Csipkebogyó kivonat az A és E vitamin forrása, lassítja az öregedési folyamatokat, szövetregeneráló, kiváló a száraz, érett, napégette és fakó bőrre.
  • Aloe Vera csodálatosan nyugtatja és hidratálja a bőrt, enyhíti a viszketést, duzzanatot, csökkenti gyulladást és a bőr érzékenységét.
  • E-vitamin hidratálja és regenerálja, és fiatalítja a bőrt.
  • Az értékes Homoktövis olaj erősíti a bőr mikrocirkulációját, hidratálja, regenerálja és védi a bőrt környezeti hatásokkal szemben, véd a káros napsugaraktól.

Használat: Használja minden este megtisztított és tonizált bőrre (arc, nyak és dekoltázs) A száraz bőr esetén, legjobb eredményért, arckrém használata előtt, használja a Bio2You Omega 3-6 szérumot.

Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges színezőanyagokat, parabéneket és állati eredetű összetevőket!

9 385 Ft

Több mint 40 éve a Dr. Hauschka kozmetika klasszikusa! A mai korban a bőr könnyen elveszíti természetes egyensúlyát, ami érzékeny reakciókban, kiszáradásban, idő előtti ráncképződésben nyilvánulhat meg. A Rózsakrém támogatja a bőr regenerálódó képességét, erősíti ellenálló erejét. Egyik új összetevője a pálmaviasz, ami több védelmet, jobb - krémes és sűrűbb - állagot, de ugyanúgy finom, selymes bőrfelületet idéz elő. A rózsa sokoldalúságára építve magas a krém rózsatartalma: csipekbogyó kivonat, rózsaszirom és rózsaviasz keveredik rózsavízzel és damaszkuszi rózsaolajjal. Míg a kitűnő minőségű nemes rózsaszirom és csipkebogyó kivonat harmonizálja és erősíti az arcbőrt, addig a karitévaj, rózsaszirom viasz és avokádóolaj védenek a kiszáradástól. A Rózsakrém segíti a bőrt a megfelelő nedvesség-zsiradék egyensúly fenntartásában, valamint a rózsa erejét és lágyságát ötvözve jótékony ápolásban részesíti. Erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt nedvességfolyamatai harmonizálásában.

Bőrállapot: normál - érzékeny, kivörösödésre hajlamos hajszálértágulatos bőr - száraz, hámló, az időjárás által igénybevett bőr 

Hatása:  Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt. 

Sajátosság: Speciális hatása, kellemes konzisztenciája kiválóan alkalmassá teszi csecsemőápolásra is!

11 400 Ft

Több mint 40 éve a Dr. Hauschka kozmetika klasszikusa! A mai korban a bőr könnyen elveszíti természetes egyensúlyát, ami érzékeny reakciókban, kiszáradásban, idő előtti ráncképződésben nyilvánulhat meg. A Rózsakrém támogatja a bőr regenerálódó képességét, erősíti ellenálló erejét. Egyik új összetevője a pálmaviasz, ami több védelmet, jobb - krémes és sűrűbb - állagot, de ugyanúgy finom, selymes bőrfelületet idéz elő.

A rózsa sokoldalúságára építve magas a krém rózsatartalma: csipekbogyó kivonat, rózsaszirom és rózsaviasz keveredik rózsavízzel és damaszkuszi rózsaolajjal. Míg a kitűnő minőségű nemes rózsaszirom és csipkebogyó kivonat harmonizálja és erősíti az arcbőrt, addig a karitévaj, rózsaszirom viasz és avokádóolaj védenek a kiszáradástól. A Rózsakrém segíti a bőrt a megfelelő nedvesség-zsiradék egyensúly fenntartásában, valamint a rózsa erejét és lágyságát ötvözve jótékony ápolásban részesíti. Erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt nedvességfolyamatai harmonizálásában. 

Bőrállapot: normál - érzékeny, kivörösödésre hajlamos hajszálértágulatos bőr - száraz, hámló, az időjárás által igénybevett bőr 

Hatása: Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt. 

Sajátosság: Speciális hatása, kellemes konzisztenciája kiválóan alkalmassá teszi csecsemőápolásra is!

2 000 Ft

A magas E-vitamin-tartalmú búzacsíra-olaj és a többszörösen telítetlen zsírsavak különleges kombinációja teljes körű bőrápolást biztosít.

Hidratálja és helyreállítja a bőrt. Az ibolyakivonat segíti a regenerálódást, tonizálja a bőrt és elrejti a bőrhibákat.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


2 345 Ft

Hidratál, az öregedés ellen hat, sejtregeneráló.

Könnyű hidratáló krém tápláló szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen táplálják és hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben, üde, egészséges megjelenést biztosítanak.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya gyümölcs kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj kivonat, C-vitamin, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

Organic Shop Hidratáló gél szemmaszk kék matcha-kivonattal és hialuronsavval 60db

A kék matcha-kivonat megőrzi a bőr rugalmasságát, valamint védi a túlzott fo-lyadékvesztéstől és a korai öregedéstől.

A hialuronsav pótolja a nedvességet, telt, hidratált bőrt eredményez.

A mindennapi rutin részeként friss megjelenést biztosít.

Használat

Helyezze a szem alatti területre, hagyja hatni 15 percig, majd dobja ki. Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést. Finoman dörzsölje bőrébe a maradékot. Minden-napi használatra alkalmas.

Minősítések

  • Vegán termék
  • Állatkísérlet mentes termék
3 630 Ft
Nézet:
Sorrend: