Gyümölcslé

Nézet:
Sorrend:

Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:

A természet csodája. Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:

Kalóriaszegény. Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható. 

Dr. Steinberger Ananászlé:

Direktlé, nem koncentrátumból készül. A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült. 

Dr.Steinberger Bio Céklalé:

A természet ajándéka.  A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

 

8 970 Ft

Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

2 180 Ft

Fekete Berkenyelé/Arónia

A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik.

B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, H-, vízben oldódó és A-, E-, K-, zsírban oldódó vitaminokat tartalmaz. Ezenkívül magas a ritka P vitamin tartalma is.

Kelet-Európa legjobb termőterületeiről gondosan válogatott illatos bio fekete berkenyét dolgoznak fel a Dr.Steinberger üzemében és varázsolják kiváló minőségű gyümölcslévé. A gyümölcsöket csak egyszer préselik, így valóban tiszta direktlé kerül az üvegekbe, ami megőrzi a fekete berkenye természetes anyagait.

3 200 Ft

Kitűnő C-vitamin forrás!

A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól.

A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.

1 915 Ft

Kitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól. A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.

Tárolási javaslat: Felbontás után hűtőben max. 5 napig.ó

Ajánljuk: Vérzékenységben szenvedőknek, betegség után, a lábadozás ideje alatt, anyagcsere serkentő. Csökkenti a krónikus fájdalmakat, meghűléses megbetegedések kiváló ellenszere. Kiütéses, gyulladt bőr enyhítésére.

Fogyasztási javaslat: Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl. 1 üveg kb. 5-7 napra elegendő.

1 925 Ft

A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.100%-os direktlé,  nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs. Tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták.

Napi 100 ml fogyasztását javasoljuk, tisztán, vagy tetszés szerint hígítva és/vagy édesítve.

2 250 Ft

100% gyümölcstartalom

A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik. 100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs. Tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták. Napi 100 ml fogyasztását javasoljuk, tisztán, vagy tetszés szerint hígítva és/vagy édesítve.

3 280 Ft

Gyömbérrel kevert gyümölcslé

A gyömbér az egyik legrégibb gyógynövényünk, amelyet fűszerként világszerte régóta használunk.


Gazdag forrása az A-,C-,E-, és B-komplex vitaminokna, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot, és béta-karotint tartalmaz.


Ma már élelmiszerként és gyógyszerként is széles körben fogyasztják. Tudományos kutatások szerint a gyömbér több, mint 100 különböző jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

 

 

1 995 Ft

Élvezze ezt a magas gyümölcstartalmú, különlegesen jóízű, minden tekintetben nemes nektárkompozíciót, amely a legzamatosabb meggyfélékből készül!

Régi tapasztalat, hogy a meggy leve kiváló szomjoltó, ugyanakkor energiaforrás is.

Sportolóknak is ajánljuk. 

A meggyfélék nagyon érzékeny gyümölcsök, amelyek aromájukat csak a fán érlelik és a begyűjtés után gyorsan elveszítik. Szerződéses termelőink biztosítják, hogy a gyümölcsöket a legoptimálisabb időpontban szedik le, utána azonnal préselésre, majd letöltésre kerülnek.

 

2 100 Ft

A Piros szőlőlevet naptól érlelt feketeszőlőből nyerik. A kíméletes feldolgozás a szőlőben lévő értékes hatóanyagokat megőrzi.

100 ml-enként 28 mg vasglükonát (szervesen kötött kétértékű vas) tartalmánál fogva a Piros szőlőlé a szervezet kiegészítő vasellátását szolgálja.

Ízletes fitnesz italként is jó szolgálatot tesz a mindennapos igénybevétel vagy az aktív pihenés idején.

 

2 015 Ft
Nézet:
Sorrend: