Hidratálás

Nézet:
Sorrend:

A méhmérget tartalmazó krémek mindennapos használata segíthet kisimítani az arcvonásokat, mélyen hidratálhatja a bőrt és ragyogó, kisimult hatást érhet el. Minden bőrtípusra ajánlott.

A méhmérget tartalmazó krémek a ráncok eltüntetésére jöttek létre: mindennapos használata segíthet kisimítani az arcvonásokat, mélyen hidratálhatja a bőrt és ragyogó, kisimult hatást érhet el. A méhek által termelt anyag olyan, mint a botox: serkentheti az elasztin és a kollagén termelését, amelyek a bőr rugalmasságáért és simaságáért felelnek. Minden bőrtípusra ajánlott, zsíros bőrre is alkalmas: gyengéd formula, gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot maga után. A méhek már születésük után 3 nappal elkezdik termelni a mérget és 2-3 hét után elérik a maximális mennyiséget: 0,15 mg mérget termelnek átlagosan, melyet nagyon nehéz kinyerni. Ez, az állat bántása nélkül, fenntartható módon történik. A méheket ráveszik, hogy kieresszék mérgüket anélkül, hogy meghalnának, majd a mérgeket üveglapra gyűjtik és szárítás után sötét edényben tárolják, nagyon alacsony hőmérsékleten, hogy minden tulajdonsága változatlan maradjon.

9 930 Ft

A Intenzív kúra alkalmazása segíti a bőr regenerációs erejének megőrzését és támogatását. A bőrkép láthatóan finomodik és kisimul. Ezzel egy időben a bőr rugalmassága, formaereje is támogatást kap, sugárzó, lágy és ápolt lesz. 

Bőrállapot: A szabályozó hatású Dr.Hauschka Intenzív kúra 04 speciálisan az igényes, érett bőr szükségleteihez igazodik. Kiegészítő normalizáló impulzust nyújt számára. 

Fontos alkotóelemek: A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: vitalizáló drágaköveket (kék turmalin, borostyán, regeneráló arany), a nedvesség megőrzését segítő gyógynövényeket (fehérliliom és mályva), természetes termálsóvizet Bad Bentheimből és szantálfa vizet.

Sajátosság: A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő


24 600 Ft

A harmonizáló Dr.Hauschka Intenzív kúra 05 speciálisan igazodik a változás korában járó nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigment foltjai, vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén. 

Fontos alkotóelemek: A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: a vörösen ragyogó rubin, ezüst tartalmú argentit, kiegyenlítő hatású barátcserje és indiánasszony gyökér, természetes termálsóvíz Bad Bentheimből, harmonizáló rózsavíz. 

Hatása: Segít a bőrnek regenerálódni és erősíti azt. Alkalmazás után a bőr vitálisabbnak hat, lágy és nagyon ápolt megjelenésű lesz. 



 

24 600 Ft

A Regeneráló szérum - nedvességszabályozó birsmag kivonatból, izoflavonoidban gazdag vörös heréből, vitalizáló elevenszülőből és lóherevirágmézből készült kompozíciójával - enyhíti a szárazságráncokat és vonalakat, erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és érezhetően feszesíti a bőrt. A kivörösödött, érzékeny bőrt megnyugtatja, megeleveníti.
Használata finom illatélményben részesíti az érzékeket. 

Bőrállapot: Feszesítő, vitalizáló, nedvességmegőrző ápolás az igényes, érett bőrnek. 

Sajátosság: Az arcbőr éjszakai intenzív, zsírmentes ápolására is alkalmas készítmény!

25 050 Ft

Bioaktív arcápolás.
Intenzíven táplál, feszesít, revitalizál.


Bioaktív, természetes, bio hatóanyagokkal: Holt-tengeri ásványi só, aloe vera lé, sheavaj, kakóvaj, jojobaolaj, sárgabarackmag olaj, szőlőmag olaj, gránátalmamag olaj, édesmandula olaj, útifűvirág, ürömvirág, gumós selyemkóró kivonat, napraforgóolaj, kamilla, hársfavirág, egérfarkfű, somkóró, mályva, mályvalevél kivonat, aminosav, E és B5 vitamin, hínár kivonat, keserűnarancs levél olaj, narancs, mandarinhéj olaj, fenyőtű olaj, kakukkfű virág olaj, vadmenta olaj, fodormenta olaj.

  • A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket.
  • Nem tartalmaz: parabent, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, isothiazolinonet, ásványi olajat, szilikont.
3 935 Ft

Hidratál, az öregedés ellen hat, sejtregeneráló.

Könnyű hidratáló krém tápláló szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen táplálják és hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben, üde, egészséges megjelenést biztosítanak.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya gyümölcs kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj kivonat, C-vitamin, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

"Bioaktív áttörés az organikus bőrápolás területén-100%-ban természetes,    100%-ban hatékony."

A bioaktív tokoferolok ( E vitamin vegyületek ) természetes keveréke, mely a legszárazabb bőrszövet rétegek közé is képes behatolni. Azonnali hidratációt biztosít. Regenerálva a sejtközi állományt, ragyogóvá, fiatalossá és tökéletesen hidratálttá teszi a bőrt. Terhességi csíkok, sérülések, extrém száraz bőr, napégés, dehidratált és öregedő bőr kezelésére.

Illatmentes, intenzíven hidratáló és regeneráló krém, mely gazdag bőrtápláló hatóanyagokat tartalmaz: E vitamin, aloe vera, shea vaj, kakaóvaj, mandula olaj búzacsíra olaj. Bioaktív tokoferolok (E vitamin vegyületek) természetes keveréke, mely a legszárazabb bőrszövet mélyebb rétegei közé is képes behatolni, és azonnali hidratációt biztosít. Regenerálva a sejtközti állományt, ragyogóvá, fiatalossá és tökéletesen hidratálttá teszi a bőrt.

Terhességi csíkok, sérülések, extrém száraz bőr, napégés, dehidratált és öregedő bőr kezelésére kiváló készítmény, bőrtípustól függetlenül.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 995 Ft

Dr. Organic Pro Collagen Anti-Aging hidratáló arckrém fekete gyönggyel 50ml

Bőrerősítő hidratáló egyedülálló Pro Collagen komplexummal.

Csökkenti a bőrirritációt, a bőrpírt és 24 órás hidratálást biztosít.

Ásványi anyagokkal tölti fel az arcbőrt, fokozza a rugalmasságát, elősegíti megújulását, a ráncok kisimítását.

Szederlevél és fekete gyöngy kivonatot tartalmaz.

Használata:

Vigye fel reggel és este a napi arcápolási rutin részeként.

Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik*.

Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

5 995 Ft

lavera My age szem-ajakkontúr krém 15ml

Az érett bőrre. Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

NEM TARTALMAZ: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát. Származási o.: Németország

9 300 Ft

Az érett bőr nappali ápolására szolgáló, vitaminokban gazdag biokozmetikai készítmény.

Használat: Reggel tisztítás és tonizálás után a még nedves bőrbe masszírozza be az arckrémet. A krémet vékonyan kenje fel az arcbőrére, kis mennyiség elegendő belőle. Amennyiben a krémet könnyebb állagúvá szeretné tenni, keverjen össze egy borsónyi arctejet és arckrémet, majd vigye fel ezt a keveréket az arcára.



12 740 Ft

BIO Damaszkuszi Rózsa frissítő, hidratáló arcpermet

Azonnali feltöltődés és felfrissülés a bőrnek, gyorsan és hatékonyan hidratálja a szomjas bőrt, hogy az újra élettel teli és egészségtől ragyogó legyen, kellemes rózsa illatot hagyva maga után. 

Minden bőrállapotra ajánljuk, különösen az idősödő és érett bőr ápolására. Használhatod egész nap amikor csak a bőröd megkívánja!

Így használd: permetezd be közvetlenül az arc-, a nyak és a dekoltázs környékét.  Hagyd, hogy a bőröd minden cseppjét beigya. 

Arctisztításhoz:  az arcra permetezve egy vattakorong segítségével töröld át a bőröd, amíg úgy érzed hogy szükséges, majd az utolsó permetezésnél hagyd, hogy a bőröd beszívja. Utána jöhet a bőrápolási rutin következő lépése szérum ? krém ? arcolaj 

Miért fogod imádni? 

?  Gyorsan és hatékonyan hidratálja a szomjas bőrt
?  azonnali felfrissülés az arcbőrnek
?  derűssé, ragyogóvá teszi a fakó bőrt
?  kitűnő feszesítő, ránctalanító és sejtregeneráló
?  segít az arcápoló olajok  optimális felszívódásában. 
?  üdítő arcpermet a nyári hőségben
?  smink fölé is használhatod
?  fenséges, légies édes rózsa illattal öllel körbe
?  aromaterápiás hatás: érzelmileg kiegyensúlyozó, harmonizáló

Miben segíthet Neked?

Tónusjavító, élénkítő hatásából minden típusú arcbőr profitál, de az érett bőr, ha beszélni tudna, rózsa hidrolátum arcpermetet kérne.
Kiemelkedik a ráncos, rugalmatlan, fáradt bőr ápolásában. 

Felfrissíti, felüdíti, derűssé teszi a fáradt, élettelen arcbőrt, miközben bársonyos finomságot kölcsönöz neki.

3 620 Ft

Anti-aging arcpakolás | C vitaminos tápláló, feszesítő krémpakolás Hialuronsavval 

Lágy  könnyen felszívódó krémes állagú arcpakolás, ami látszólag hasonlít egy egyszerű hidratáló krémhez, a különbség azonban fergeteges, használatával bámulatos eredményt érhetünk el. Bőrtápláló-hidratáló hatóanyagaival, vízmegkötő képességével gátolja, hogy a nedvesség elpárologjon, így a bőr a felgyülemlő folyadék hatására kisimul, "telítődik fiatalsággal".  A bőrünk a bőséges nedvesség hatására jobban át tudja engedni a vitaminokat, egyéb hatóanyagokat.

Ugye, milyen közel járunk a káprázatos arcbőr eléréséhez? 

Nem kell hozzá más, mint a tett és az eszköz
? a C vitaminos  arcpakolás hialuransavval

Ez a C-vitaminos, hialuron savat tartalmazó arcpakolás tápláló, feszesítő hatást gyakorol az arcbőrre, valamint hidratálja azt, mivel a hialuron sav vízmegkötő képességgel is rendelkezik a ránckisimító hatása mellett.
M
inden arcbőrnek szüksége lehet erre a kombinációra, ha fiatalos, ápolt bőrt szeretne magáénak tudni.

Ha Te is élettel teli, feszes és rugalmas bőrre vágysz simíts az arcodra egy bőséges réteget az krémpakolásból, majd relaxálj úgy 10-15 percig, vagy kend fel vékony rétegben, és hagyd fent egész éjszakára, amikor a bőr a leginkább fogékony az ápolásra! 

Reggelente olyan bőrrel ébredhetsz, amilyenről mindig is álmodtál! Mélyen táplált és ragyogó bőrrel!

Szánj magadra  hetente kétszer 10 - 15 percet, és a bőröd szemmel láthatóan megújul majd.  

A rendszeres arcpakolás használatával elősegíthetjük a bőrsejtek megújulását, ezzel helyreállítva a rugalmasságát és komfortérzetét, ezáltal a bőrünk szebbé válik és szinte megfiatalodik, mint egy frissen nyíló harmatos rózsa!

Kész boldogság ezzel a pompás, hatóanyagokban gazdag, krémes arcpakolással kényeztetni a bőrünket.

Hogyan használd

heti 1-2 alkalommal kenj a tiszta arc-, nyak- és dekoltázsbőrre bőségesen; a szem- szájkontúr mentén vigyázva, a szembe ne kerüljön! Hagyd hatni 10-15 percig, utána öblítsd le bő vízzel. Vékony rétegben egész éjszaka fent hagyható az arcpakolás, mint egy éjszakai tápláló krém. 

Ajánljuk: minden bőrtípusra.

4 660 Ft

Bőrfiatalító – Szennyeződést taszító – Antioxidáns

Minden bőrtípusra tökéletes organikus bőrfiatalító krém. Bioaktív összetevőinek hatékonysága, tesztekkel is igazolt!

Az eredmény:

  • Láthatóan táplált, tónusos, revitalizált és sugárzó arcbőr
  • A ráncok láthatóan halványodnak és csökken a bőrpír*in vitro kísérletek által bizonyított hatás
  • A krém lágy, gyengéd textúrával rendelkezik. Gyorsan felszívódik, és kiváló sminkalap is.


Az öregedésgátló tulajdonságokat az organikus Moringa Oleifera levél és magolaj adja, melyhez antioxidánsokban gazdag tengeri fenyő kivonat társul. Védelmet biztosít a bőröregedéssel, fotoöregedéssel szemben, melyet potenciális agresszív vegyületek, a környezetszennyezés és szenzitizáló tényezők váltanak ki, amilyen a cigarettafüst, a szmog és az UV sugarak.


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 52%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,76%
  • Természetes eredetű illatanyag: 100 %

 

**min. 20 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

 

  • Vegán termék
    Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
    Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
    A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

 

8 015 Ft

Megemel – Antioxidáns – Felragyogtat

  • Elképesztő lifting- és tápláló hatás
  • Azonnali és hosszan tartó eredmény
  • *In vivo tesztek igazolták az azonnali feszesítő hatást, már 5 perc után az önkéntesek 70%-nál, 15 perc után pedig a 90%-uknál!


A szérum aktív összetevői: organikus Moringa Oleifera levélkivonat és magolaj, Baobab pép, gumiarábikum és hialuronsav. Minden bőröregedéssel kapcsolatos folyamatra hatással van, a bőrt feszesíti, hidratálttá és ragyogóvá varázsolja. Véd a szmog, valamint az UV sugárzás öregítő hatásától. Minden bőrtípusra tökéletes választás!


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 35%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,75%
  • Természetes eredetű illatanyag:100 %
  • Vegán termék
  • Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
  • NIKKEL-KRÓM-KOBALT TESZTELT < 0,00001%!
  • Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
  • A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

**min. 10 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

8 015 Ft

A Caviar Collagen kollekció termékei egyesítik magukban a fekete kaviár kivételes tulajdonságait, a gyógynövények kollagénjét és a Szibériai Gyógynövényes Hidratáló Komplexet, mely a vadon termő szibériai növényekből készült különleges keverék, és segít megőrizni a bőr fiatalságát, frissességét és szépségét.

A krém segít, hogy bőre tökéletesen hidratált legyen. Emellett optimális védelmet biztosít és megelőzi az öregedés első jeleinek megjelenését.

Minden bőrtípusra alkalmazható.

9 565 Ft

A Caviar Gold kollekció termékei a fekete kaviár és az értékes folyékony arany kivételes tulajdonságait egyesítik a speciális Vad Gyógynövény Energiakomplexszel, mely a vadon termő szibériai növényekből alkotott különleges keverék.

Élvezze a fiatalság és szépség ajándékát: bőre feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak. Az Éjszakai arckrém-koncentrátum felveszi a harcot az öregedés jeleivel szemben. Formulája belülről tölti fel a ráncokat és állítja vissza a bőr rugalmasságát.

Az eredmény: bőre feszes, rugalmas és sugárzó lesz. Minden bőrtípusra alkalmazható.

 

12 710 Ft

A Caviar Gold kollekció termékei a fekete kaviár és az értékes folyékony arany kivételes tulajdonságait egyesítik a speciális Vad Gyógynövény Energiakomplexszel, mely a vadon termő szibériai növényekből alkotott különleges keverék.

Élvezze a fiatalság és szépség ajándékát: bőre feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak. Nappali arckrémünk tökéletesen hidratálja és ápolja a bőrt. Serkenti a kollagéntermelést, ezáltal csökkenti a ráncokat és segít helyreállítani a bőr feszességét. Elfedi a kisebb bőrhibákat és javítja a bőr megjelenését.

Könnyű textúrája ideális a zsíros és a vegyes bőr számára.

 

12 710 Ft

A Natura Siberica Royal Caviar kollekciója egyesíti a szibériai kaviár különleges tulajdonságait az ásványok, vitaminok és bio növények erejével ? így nyújtja a legkorszerűbb ránctalanító bőrápolást.

Ez az egyedi szérum közvetlenül a bőröregedés kiváltó okára hatva állítja helyre a bőr természetes szépségét. A formulában levő szibériai kaviárkivonat, hialuronsav és izlandi zuzmókivonat hidratál, kisimítja a ráncokat, csökkenti a bőr megereszkedését és a bőrfeszesség fenntartásával megemeli az arcot.

 

6 840 Ft

A Natura Siberica Royal Caviar kollekciója egyesíti a szibériai kaviár különleges tulajdonságait az ásványok, vitaminok és bio növények erejével ? így nyújtja a legkorszerűbb ránctalanító bőrápolást.

Erőteljes ráncfeltöltőnk a fehérjékben és aminosavakban gazdag szibériai kaviárkivonat, a d-panthenol, valamint a PENTAVITIN ? jóvoltából hatékonyan erősíti a bőr hálózatos állományát és minimálisra csökkenti a ráncok, valamint a pórusok megjelenését. A fényvisszaverő részecskék optikailag csökkentik a ráncok láthatóságát. A bőr feszesebbé és jól táplálttá válik.

 

6 840 Ft
 
Nézet:
Sorrend: