Arctisztítás (arcmaszk, bőrradír, arctisztítótej,-hab)

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

"Mélytisztítás, szuperhidratálás, intenzív táplálás, a bioaktív hatás azonnal észrevehető."

Bioaktív, natúr hatóanyagok komplex keveréke, mely vulkanikus láva, kukoricacsutka és gyümölcsök csonthéjas magjának finom őrleményeivel eltávolít minden szennyeződést és zsírt, miközben fiatalítja és tonizálja a bőrt.

Alkalmazás: Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át az egész arc felületét, majd távolítsuk el langyos víz és nedves vattakorong segítségével. Kerüljük a szemmel való érintkezést!

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 155 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 835 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Ez a gyengéd, ugyanakkor mélyen tisztító arclemosó bioaktív natúr hatóanyagaival, tiszta bio teafa olajjal, mandarin olajjal, citromolajjal és varázsmogyoróval kényezteti a bőrt. Antiszeptikus, antibakteriális
hatásával frissíti és kiegyensúlyozza a bőrt.

Alkalmazás: gyengéden masszírozzuk be a benedvesített arcbőrbe, majd öblítsük le hideg vízzel.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

 

2 815 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 530 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Érj el egy mélyebb tisztaságot ezzel a sav-alapú tisztító és kiegyensúlyozó peeling-el amely megerősíti a bőr ragyogását, illetve letisztítja az elhalt sejteket és más póruseltömítő szennyeződéseket. Hatékonyan veszi fel a harcot az acne első jelei ellen, és összehúzza a pórusokat, nyugtatja a bőrt. AHA-savakminializáljáka nagy pórusok megjelenését, kiegyenlítik a bőr tónusát és textúráját.
Szalicilsav?a természetben a tölgyfa kérgében található és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Kiszerelés: 145 ml

2 005 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 800 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A legjobb választás a bőrápoláshoz. Tisztítja a bőrt és stabilizálja a tónusát, hihetetlenül puha, és sugárzó eredmény.
Organikus Altai homoktövis hidrolátum: hozzájárul a bőr felületének egészségéhez, a rugalmasság és hidratáltság növelésével.
C Vitamin: segít a bőr természetes védekezőrendszerénekfelállításában, és a helyreállító folyamatok felgyorsításában.
Glikolsav
Tejsav

Kiszerelés: 150 ml

2 050 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 840 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Cosnature 3 az 1-ben arclemosó hab citrommal és citromfűvel 150ml

Normál és vegyes bőrre.

Mindennapos arctisztításhoz 3 funkció 1 lépésben:

1, A bőrbarát formula bio citrom-héj és citromlevél kivonatával gyengéden és alaposan megszabadítja a bőrt a szeny-nyeződésektől, elhalt hámsejtektől és a fe-lesleges faggyútól.

2, Eltávolítja a sminket az arcról

3, A könnyű habzó textúra revitali-zálja a bőrt.

Natrue minősísett, vegán natúrkozmetikum.

Használat előtt felrázandó. Reggel és este a szem környékét kihagyva vigye fel a nedves bőrre és masszírozza be, majd meleg vízzel öblítse le.

1 995 Ft

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

2 200 Ft

Gőzölésnél felfrissíti a bőr vérkeringését, fokozza a bőr kiválasztását, aktivizálja a bőr saját védekező erőit. Fertőtlenítő hatású. 

Bőrállapot: mindenekelőtt tisztátalan, gyulladt bőr. 

Sajátosság: Couperosis esetén csak enyhén gőzöljünk (1-2 percig).

10 250 Ft

Gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény. Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Gyógyító, nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság:
Az individuális arctisztításhoz a maszkot a nappalra használt ápoló készítmények hozzáadásával készíthetjük el, pl:

  • tisztátlan, zsíros bőrnél: speciál tonikkal, arcolajjal, 
  • normál és száraz bőrnél: arctonikkal, arctejjel, 
  • érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrnél: arctonikkal és rózsakrémmel gazdagíthatjuk a maszkot
11 650 Ft

Kíméletesen távolítja el a bőrről a por-, make-up részecskéket, sebumot anélkül, hogy megzavarná vagy szárítaná a bőr hidrolipid köpenyét. Enyhén visszazsírozó hatású. Csak a felületet tisztítja.
Bőrállapot: Smink eltávolítására bármely bőrállapotnál használható. Esti tisztításra az érzékeny, száraz és normál bőrállapot esetén javasolt.

Sajátosság: A tisztátalan, zsíros, tág pórusú és vegyes bőr tisztítására önmagában nem elégséges! 

Ajánlása: A száraz, érzékeny bőrnek különösen kíméletes tisztításra van szüksége. Az ápoló hatású jojóba- és mandulaolajjal, az erősítő nyúlszapuka kivonattal és a speciális gabonakivonatokkal készült tisztító tej segít a bőr zsiradékszintjének helyreállításában, így megakadályozza a bőr kiszáradását. 
A bőrsejteket értékes nedvességgel és védő zsiradékkal ellátó hidro-lipid réteg az alkalmazásával nem sérül! Ugyanakkor természetes rugalmasságának megőrzéséhez értékes segítséget kap a bőr. A krémes állagú tej magába veszi a smink, make-up maradványokat és egyéb szennyeződéseket, és kíméletesen távolítja el azokat. Használata után a bőr selymes tapintásúvá válik, szabadon tud lélegezni ? már a tisztítással finom ápolást kap. 

Fontos alkotórészek: nyúlszapuka, fermentált gabonakivonatok (búza, rozs, zab), mandulaolaj, jojobaolaj sárgabarackmag-olaj

9 800 Ft

A teafaolaj arckrém az akne és más dermatológiai problémára hajlamos, ?nyugtalan? bőr rendszeres ápolására ajánlott. Tisztítja a bőr pórusait, ezáltal segíti a bőr természetes ?légzését". Az E-vitamin és elasztin táplálják a bőrt és megőrzik a bőr nedvességtartalmát és bársonyosságát. A teafaolaj eredményesen alkalmazható a már kialakult akne kezelésében és a megelőzésében is.

Dr. Müller ausztrál teafaolaja természetes antiszeptikum, amely megakadályozza a baktériumok és a gombák szaporodását. Jótékony hatású a különböző eredetű bőrviszketések és rovarcsípések esetén is. A krém gyorsan beszívódik.

Alkalmazás: A teafaolaj krémet az teafaolaj arctisztító géllel vagy glicerines teafaolaj szappannal megtisztított bőrre vigye fel és gyengéden masszírozza be a bőrébe

2 495 Ft

Az arctisztító gél különösen a zsíros bőrre, az akne és más dermatológiai problémára hajlamos bőr rendszeres ápolására ajánlott. Szappan helyett használjuk. A készítmény növényi eredetű összetevőinek finom keveréke tisztítja a bőr pórusait, megszünteti a bőr zsírosodását és eltávolítja a make up-ot anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Az ausztrál teafaolaj antiszeptikus hatásának köszönhetően szabaddá teszi a bőr pórusait, elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a további gyulladások kialakulását.

Alkalmazás: A benedvesített bőrfelületen képezzen a gélből finom habot, hagyja rajta 5 percig. Majd utána alaposan öblitse le. Legjobb eredmény a teafaolaj arctisztító gél és arckrém együttes használatával érhető el.

2 995 Ft

Tiszta, natúr, parfümmentes, glicerines teafaolaj szappan igazi teafaolaj leveleket is tartalmaz, amely természetes peeling hatást fejt ki. Ez a kellemesen dezodoráló szappan eltávolítja az elhalt börfelületet, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét. A teafaolaj nagyon hatásos a káros mikroorganizmusokkal szemben.

Használata a család minden tagja számára a teljes börfelületen ajánlott. 


A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt.

1 795 Ft

"Bioaktív tisztítás és tonizálás, mely természetes alapja az egészséges, fiatalos megjelenésnek."

Élénkítő, aromatikus illóolaj, mely természetes bioaktív hatóanyagokkal egyesítve kíméletes, mégis hatékonyan eltávolít minden szennyeződést, felfrissíti és kiegyensúlyozza az arcbőrt. Alkalmazás: vattakorong segítségével töröljük át az arcbőrt, majd használjuk a Rózsa tonikot és hidratálót.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot és mesterséges tartósítószert.

Bioaktív és bio összetevők: damaszkuszirózsa-olaj, csipkebogyó olaj, zabtej kivonat, Aloe vera, kakaóvaj, sheavaj, komló, kamilla kivonat, zöldcitromvirág kivonat, körömvirág kivonat, golgotavirág kivonat, gerániumolaj, szegfűszegolaj

3 600 Ft

Arctisztító gél lavera basis sensitiv 125 ml.

Bio aloe verával és jojoba olajjal. Normál és vegyes bőrre. Green Hydro Complex-szel (új formula, aktív összetevőkkel).

Gyengéden tisztít, a bőr kiszárítása nélkül.

Láthatóan vitalizálja az arcbőrt és a szem környékét.

Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

GMO mentes.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék.

2 635 Ft

lavera mattító egyenlítő krém, zöldteával és körömvirággal 50ml

Vegyes bőrre ajánlott. Mattító, kiegyenlítő hatású a vegyes bőrőn jelentkező száraz és zsíros felületeken.
Német NaTrue minősítéssel rendelkezik, vegán. Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.
100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel. GMO-mentes.

Nem tartalmaz szilikont, paraffint, ftalátokat, műanyag mikrogyöngyöt, kőolajszármazékot, parabént, szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket vagy alumíniumsót.

4 855 Ft

Zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőr gyengéd tisztítására.

Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes savköpenyét. A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott.

Sminkeltávolításra is használható.

Alternatív használat: Visszazsírozó, tenzidmentes tisztító tej, így nem kell lemosni, ezért testápolóként is alkalmazható.

7 590 Ft

Felfrissíti és tisztítja a zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőrt.

Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes savköpenyét. A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott.

Alternatív használat: Hajápolásnál: zsíros fejbőr és korpaképződés esetén. Továbbá egy kitűnő verejtékcsökkentő antitranszpiráns. A zsálya csökkenti a verejték képződés és a teafa csíraölő hatású. Alkalmazható a hónalj területére, kéz és lábizzadás esetén.

5 305 Ft

Medinatural pad szérum 30 ml

A szérum fő hatóanyagai egy azelainsav (AzeloglicinaŽ: új-generációs hatóanyag, amely az azelainsav, aminosavval kombinált változata.)  sza'rmaze'k és a hialuronsav, amelyek az egyenletes bo?rto'nust és a bőr hidratálását ce'lozzák meg. A szérum segi't cso¨kkenteni a pigmentfoltok e's a ra'ncok megjelene'se't, szaba'lyozza a faggyu'mirigy mu?ko¨de'se't, ga'tolja a pattana'sok kialakula'sa't. Bőrtökéletesítő arcápoló programhoz ajánljuk.

?  Natúrkozmetikum, magyar fejlesztésű és gyártású termék.
?  Állatokon nem teszteltük, és állati eredetű összetevőket sem tartalmaz.
?  Kiszerelése: 30 ml folyékony szérum sötétbarna színű üvegben, ami cseppentős pipettával ellátott csavaros kupakkal záródik.
?  A termékben lévő természetes hatóanyagok miatt enyhe illattal rendelkezik, de hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.
?  Előfordulhat a termék természetes ülepedése, ezért használat előtt felrázandó.
?  Könnyen felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet.

6 060 Ft
 
Nézet:
Sorrend: