Gluténmentes tészta

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Bio gluténmentes tészta barnarizsből, sütőtökkel és gyömbérrel.

Ehetjük levesbetétként, pirítva, főzve és zöldségekkel, a tészta az egyik kedvenc választásunk ha valami gyorsat szeretnénk főzni.
Ez a tészta egyesíti magában a barnarizs, a sütőtök és a gyömbér minden előnyét és így válik a vitaminok és antioxidánsok gazdag forrásává.

Elkészítése: forraljon fel egy edényben vizet, helyezze bele a tésztát, úgy hogy a víz teljesen ellepje. Forralja fel újra a vizet, majd főzze 5-6 percig közepes lángon. A megfőtt tésztát szűrje le, majd hideg vízzel öblítse át.

1 255 Ft
ÚJ

Bio hajdinatészta.

Elkészítése: forraljon fel egy edényben vizet, helyezze bele a tésztát, úgy hogy a víz teljesen ellepje. Forralja fel újra a vizet, majd főzze 5-6 percig közepes lángon. A megfőtt tésztát szűrje le, majd hideg vízzel öblítse át.

1 255 Ft
ÚJ

A megszokott hagyományos tészták ízélményét adja vissza a Gliadino 6 tojásos gluténmentes tészta. Többféle formában is kapható. Élelmi rost forrás

Elkészítési javaslat:

  • Tegyük a gluténmentes tésztát enyhén sós forrásban lévő vízbe.
  • Főzzük a tésztát vastagságától függően kb. 8 percig.

Változatlan receptúra, megújult csomagolásban.

Készítsen gluténmentes lasagne-t! Összetörve pedig lebbencsként használható, finom 6 tojásos gluténmentes száraztészta.

655 Ft
ÚJ

Gluténmentes 6 tojásos tészta, amely kb. 3-szorosára dagad a főzés során, pirítható. Hagyományos magyaros ételek készítéséhez vagy kuszkusz helyettesítésére alkalmas.

Elkészítési javaslat:

Tegyük a gluténmentes tésztát enyhén sós forrásban lévő vízbe.
Főzzük a tésztát vastagságától függően 5-10 percig.

Változatlan receptúra, megújult csomagolásban.

655 Ft
ÚJ

Levesbetét. A közkedvelt paradicsomleves kedvenc levesbetéte gluténmentes változatban. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt mosolyt csal az arcára az ABC tésztával készült étel.

A tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük.

Főzési idő: 8-9 perc.

380 Ft
ÚJ

Levesbetét és köret tészta. A közkedvelt kagyló formák közül az egyik közepes méret. Kiváló forma szaftos ételekhez vagy levesbetétnek.

A tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük.

Főzési idő: 9-11 perc.

500 Ft
ÚJ

Levesbetét. Leginkább formája miatt népszerű ez a gluténmentes tészta. Bármilyen húslevessel, zöldséglevessel vagy ragulevessel fogyasztva derűs perceket csal gyermekek és felnőttek arcára egyaránt.

A tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük.

Főzési idő: 8-9 perc.

380 Ft
ÚJ

Köret tészta. A legismertebb, legkedveltebb formák egyike, gluténmentes változatban. Csöves formája ideálisan zárja magába a sűrűbb szaftokat is. Pörköltök, raguk mellé ajánljuk.

A tésztát tízszeres mennyiségű, forrásban lévő sós vízbe tesszük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük.

Főzési idő: 9-11 perc.

515 Ft

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül.

Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.


Bio tészta gluténmentes rövid Penne (rizs-kukorica-csicseriborsó). Rostokban gazdag tészta ? olasz minőség.

 

1 510 Ft

A Byodo Pesto Rosso intenzív gyümölcsösízét a szárított paradicsomtól, a fűszeres kemény sajttól és az extraszűz olívaolajtól kapja.

A finom paszta tökéletes választás frissen főtt tészták, hús- és halételek valamint mártások ízesítéséhez, de nagyszerű kenyérre kenve is.

  • Gluténmentes.


Kiváló szószként tésztához, kenyérre kenve, vagy hús és halételekhez.

1 510 Ft
 
Nézet:
Sorrend: