Gluténmentes tészta

Nézet:
Sorrend:
-10%
Raktárkészlet:
1 db

GMO, adalék-, vegyszer- és allergénmentes.


Elkészítési javaslat: 
A tésztát tegye minimum 2x-es mennyiségű bő forrásban lévő, sós vízbe. Hogy elkerülje az összetapadást néhányszor keverje meg, majd ízlés szerint,újraforrástól számított, 6-10 percig főzze.

 

550 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2022.05.28 - A készlet erejéig!

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül.

Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.


Bio tészta gluténmentes rövid Penne (rizs-kukorica-csicseriborsó). Rostokban gazdag tészta ? olasz minőség.

 

1 910 Ft

A Byodo Pesto Rosso intenzív gyümölcsösízét a szárított paradicsomtól, a fűszeres kemény sajttól és az extraszűz olívaolajtól kapja.

A finom paszta tökéletes választás frissen főtt tészták, hús- és halételek valamint mártások ízesítéséhez, de nagyszerű kenyérre kenve is.

  • Gluténmentes.


Kiváló szószként tésztához, kenyérre kenve, vagy hús és halételekhez.

1 910 Ft

Gluténmentes termék.

CornitoTM Tóthék tésztája száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alpanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja.

Fogyaszthatják: Lisztérzékenyek, tojásérzékenyek, tejcukorérzékenyek, szójaérzékenyek, vesebetegek, tojást nem tartalmaz, így koleszterinmentes.

Főzési tanács: Tegyük a tésztát forrásban levő, kb tízszeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük

415 Ft

Gluténmentes termék.

CornitoTM Tóthék tésztája száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alpanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja.

Fogyaszthatják: Lisztérzékenyek, tojásérzékenyek, tejcukorérzékenyek, szójaérzékenyek, vesebetegek, tojást nem tartalmaz, így koleszterinmentes.

Főzési tanács: Tegyük a tésztát forrásban levő, kb tízszeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük

415 Ft
 
Nézet:
Sorrend: