HOLY VEGGIE - Ez a fűszer gondoskodik arról, hogy a zöldség legyen az étkezés csúcspontja. A medvehagyma és a Nori tengerifű azonnal középpontba helyezi az eddig köretként szereplő zöldségeket.
STEAK THAT - A forró faszénen készített steak nagyon különleges fűszereket érdemel. Ez a rozmaringos és szárított paradicsomos keverék olyan egyszerű és pikáns, mint maga a hús. A grillezés előtt és után kenjük be a húst fűszeres olajos keverékkel, és párpercig hagyjuk pihentetni.
FISH & CHICKS - Ez a friss fűszerkeverék egyaránt alkalmas hal és szárnyas húsokhoz. A citrom és a bors keverékének köszönhetően a gyümölcsös és a fűszeres íz egyszerre jelenik meg a tányéron. Csak dörzsöljük be a grillezni valót és élvezzük a végeredményt!
RUB ME TENDER - A füstölés és a grillezés a kedvenced? Dörzsöld ezt a keveréket a húsba , hogy még finomabbá és omlósabbá váljon tőle. Ez a borókabogyós fűszerkeverék csípőssé és ellenállhatatlanul pikánssá varázsol minden grillezett ételt.
A SMOKEY PAPRIKA - tartalmaz mindent, ami egy tökéletes grill marinádhoz szükséges. Ez a hagyományosan füstölt fűszer markáns ízeket biztosít. A fűszer olajos keverékével vonjuk be a húst, sütés előtt 1 órát pihentessük. A paprika nagyon gyorsan megég, ezért figyeljünk a hőfokra, és ne helyezzük a húst közvetlenül az izzó faszén fölé. Egyszerű, ízletes, egyedi. Semmivel nem lehet összekeverni a füstölt paprika jellegzetes ízét. Keverd össze a paprikát olajjal és csöpögtesd rá a grillezendő ételre.
SMOKEY SALT- A hagyományos módon, fenyő és bükkfán, füstölt tengeri só a sók között a grill szakértő. Nemes aromái és a füstös fűszernövények igazi ízrobbanásokat biztosít. Csak az elkészített grill ételeket szórjuk meg sóval. A Barbecue sók királya! A nemes sóaromák keveredése füstölt fűszerekkel igazi ízbomba. A sót hagyományos módon, fenyőn és bükkfán füstöltük meg. Tipp: Grillezés után szórd meg az elkészült ételt.