Lábápolás

Nézet:
Sorrend:

Kényeztesse kezeit és lábait! Fiatalos, bársonyos, üde bőr minden nap. A természet ajándéka a megviselt,kiszáradt kéz bőrének és a fáradt lábak speciális ápolására.

Fitoterápiás összetevőkben és hatóanyagokban gazdag kéz-,és lábápoló kozmetikum család.

Aloe - vera tartalmának köszönhetően száraz és érzékeny bőrre is ajánlott bőrnyugtató hatású hintőpor. Ápolja és szárazon tartja a bőrt, a hajlatokban felszívja a felesleges nedvességet és segít megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Frissíti, nyugtatja és védi a bőrt és kellemes száraz érzetet biztosít.

Antiallergén illatot tartalmaz.

 

1 105 Ft

A lábfrissítő visszér krém napi, rendszeres használata frissíti a lábat, megszüntetheti a dagadást, segítheti a visszerek összehúzódását, gátolja a gyulladást. Alkalmazza naponta kétszer, reggel és este.

A krémmel vékonyan masszírozza be, különösen a duzzadt részeket. Lábápolóknak professzionális szalonhasználatra lábmasszázshoz és otthoni lábápolásra is ajánlott.

2 975 Ft

A természet ajándéka a megviselt,kiszáradt kéz bőrének és a fáradt lábak speciális ápolására. Fitoterápiás összetevőkben és hatóanyagokban gazdag kéz-,és lábápoló kozmetikum család.

A növényi hatóanyagokban gazdag sarokpuhító és bőrkeményedés elleni krém hatékonyan ápolja a sarok különösen száraz bőrét, hidratálja és puhán tartja a bőrt, elősegíti annak megújulását. Hámlasztó anyagot tartalmaz, mely a rendszeres használat során segít a bőrkeményedések megszüntetésében.


Rendkívül jó hatásfokkal szünteti meg a bőrkeményedéseket, regenerálja a repedezett, száraz bőrt. Rendszeres használata a láb bőrét simává, egészségessé teszi.


Cukorbetegek lábápolására is ajánljuk.

 

1 855 Ft
Nézet:
Sorrend: