Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

Naturissimo alga-spa maszk 50 ml

Vegyes, zsíros bőrre

A kevert, tágpórusú és vízhiányos bőr normalizáló maszkja.

Hatóanyagok: bükszéki gyógyvíz, méz, komló kivonat, Zn2+, spirulina alga, jojoba olaj, tökmagolaj, cickafark, makadámia, biotin, ciprus, E-, B5-vitamin, Mn2+. Parfümöt nem tartalmaz. A spirulina alga nyomelemek és értékes lipidek tárháza. A gyógyvíz összetétele, bázikus karbonátjai kiegészítik az alga hatását, így a nyomelemhiányos, kevert bőrtípusok kiváló regeneráló, nyugtató maszkja.

Alkalmazása: hetente, kéthetente a gélmaszkoknál szokásos vastagságban gézre, vagy anélkül felvisszük a kezelendő felületre, majd 15-20 perc hatóidő után lemossuk.

2 525 Ft

Naturissimo citromfű-fűzfa tini arclemosó gél 100 ml

Alaposan tisztító, de kímélő, komplex gyógynövényes megoldást jelent a tinikori zsíros, pattanásos bőr tisztítására és mattítására, kinézetének javítására a citromfű-fűzfa tini arclemosó gélünk. Nappali és esti használatra is ajánljuk. Megőrzi a bőr védőrétegét, mégis bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják a zsíros, aknés bőrt is. A paradicsom kivonata, a ciprus illóolaja, a panthenollal és E-vitaminnal a faggyúmirigy működés normalizálását támogatja. Alkoholt nem tartalmaz, ezért nem is szárít, a bőrfelület hidratáltságának megőrzését segíti.

2 815 Ft

Naturissimo gránátalma-aszú time defence hidratáló nappali krém 50 ml

Az érett bőr hidratációját elősegítő, bőrtápláló arckrém. Biológiailag értékes gránátalma és szőlőmag olajokat, a környezeti ártalmakból származó szabadgyökök lekötődését elősegítő antioxidáns spárga kivonatot és A-vitamint tartalmaz.

A bíbor kasvirág kivonata, a hidratációt és bőrregenerációt támogató aszús szőlőlé és a alpesi csukóka kivonata a száraz, érett bőr komplex ápolásáról gondoskodnak.

7 740 Ft

Naturissimo levendulás arctisztító tej 100 ml

Hatékony sminkeltávolító, a bőr un. hidrolipid rétegének egyensúlyát támogató arctej.

A normál és száraz, érzékeny bőr kíméletes tisztítására ajánljuk.

Alkalmazása: a megnedvesített vattára kevés arctejet pumpálunk, és ezzel áttöröljük a tisztítandó bőrfelületet, majd vízzel lemossuk.

2 525 Ft

Naturissimo mélyhidratáló nappali arckrém 30 ml

Tartósan hidratáló, hipoallergén hatású vadárvácskát és a bőr természetes védekezőképességét javító bíbor kasvirág kivonatát tartalmazó krém száraz és érzékeny bőrre.

Különlegesen tartósan hidratáló, biológiailag aktív , értékes olajokat, a környezeti ártalmaktól származó szabadgyököket lekötő zöld tea kivonatot, kövirózsát és A-vitamint tartalmaz. A bőr természetes védekezőképességét javító bíbor kasvirág és rozmaring illóolaj a hidratáló uborka- és aloe juice valamint a hipoallergén hatásáról jól ismert vadárvácska hatóanyagaival komplex védelméről gondoskodik az érzékeny, extra száraz bőrtípusnak.

Alkalmazása: Vékony rétegben az arc és dekoltázs bőrfelületére felvisszük

5 705 Ft

Naturissimo százszorszép nappali arcápoló gél 30 ml

A kevert és a szeborreás bőr hidratálására, ápolására ajánljuk.

A faggyúmirigy működését normalizáló és pórusainak összehúzódását elősegítő, mattító hatásáról ismert gyógynövények kivonatával készülő zsírmentes gél.

A Barosma betulina és a homoktövis kivonatának hatóanyagaival, a biotin és A-vitaminok, valamint az aloe a kellemesen tónusos, harmonikus bőrállapot kialakulását segíti.

5 495 Ft

Naturissimo szemkontúr nutrimax szemkörnyékápoló 15 ml

  • Komplex bőrtáplálást biztosít bármely bőrtípusra.
  • Az olaj és zsíroldékony vitaminokban gazdag balzsam értékes bioaktív gyógynövények és ún. bőrfiatalító hatásukról évszázadok óta ismert olajokkal készül.
  • Támogatja a kisimultabb szemkörnyéki bőrállapotot.
  • Anti-ageing (öregedést gátló) és rejuvenáló (visszafiatalító) hatóanyagokkal tölti fel a szemkörnyéket.
  • A szemvidítófű is a kipihentebb szemkörnyék állapot kialakulását segíti.
  • Hatékony a szem körüli sötét karikák kezelésében.
5 860 Ft
Nézet:
Sorrend: