Specchiasol étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

Specchiasol® AERIS csepp – Bifidobacterium infantis és gyógynövények a megfelelő bélmozgásért

Bélgázok, felfúvódások ellen és a bélrendszer egészséges működéséért

Sterilizált Bifidobacterium infantis, kamillával, köménnyel és citromfűvel, hogy segítse a rendszeres bélmozgást és megszüntesse a gázosodást. A kíméletes formula ideális gyerekeknek és várandós kismamáknak is.


Mikor ajánljuk?

  • puffadás, felfúvódás
  • gyomorpanaszok és emésztési problémák fennállása esetén


Kinek ajánljuk?

  • kisgyermekeknek és kismamáknak egyaránt
  • 3 éves kor felettieknek


A természetes növényi kivonatok közül:

  • a citromfű és a fűszerkömény támogatja és stimulálja az emésztést, valamint *hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez
  • a kamilla hagyományosan már régóta használt növény az emésztés elősegítésére; a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya 2016-ban nemhiába részesítette elismerésben ezt a növényt
  • a citromfű egyike a legrégebben alkalmazott növényeinknek, használata több mint 2000 évre tekint vissza; Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya 2014-ban szintén díjban részesítette a növényt. Hozzájárul az emésztési komforthoz, valamint a hormonális egyensúly fenntartáshoz a szervezetben, valamint támogatja a fizikális jóllétet. A citromfű továbbá hozzájárul a jó közérzethez, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van olyan élettani funkciókra, mint például az emésztés vagy a bélmozgások.


Gluténmentes. Lakto-vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket és aromát.
Természetes, növényi alapanyagok felhasználásával készült.
Könnyen adagolható.

Tudod mi az összefüggés az immunrendszer és a bélflóra között?

A bél mikroflórája jelentős mértékben befolyásolja a jó emésztést, és mind a gyerekek, mind a felnőttek immunrendszerét. Gyerekekben a bélflóra már a születéskor elkezd kialakulni, mikor a baktériumok átkerülnek az anyáról a gyerekre miközben áthalad a szülőcsatornán, utána pedig az anyatejjel, majd a mellek felületén található baktériumflóra fejezi be a bélflóra kialakítását.

Ezért más azoknak a gyerekek a bélflórája, akiket szoptattak és természetes úton születtek meg, mint azoké, akiket táppal etettek és császármetszéssel jöttek világra.

A felnőttekben és gyerekekben jelentkező gázok megjelenését többnyire a kiegyensúlyozatlan bélbeni erjedések okozzák, amely szorosan kapcsolódik a helyi mikrobiom minőségéhez, összetételéhez. Ezért fontos egyensúlyban tartani a baktériumflórát és ha szükséges étrendünket kiegészíteni olyan természetben találhatók növényi kivonatokkal, melyek csökkentik a gyomorgörcs és a puffadás tüneteit, nyugtatnak, enyhítik a bélgörcsöket és a gázképződést.

 

5 130 Ft

Specchiasol® AERIS kapszula - növényi szén, gyógynövények, illóolajok és mangán a jó emésztésért

Mikronizált növényi szén és szélhajtó hatású gyógynövények esszenciális olajának és száraz kivonatának kiegyensúlyozott komplexét tartalmazó táplálékkiegészítő a bélmozgások szabályozására és a gázképződés kiküszöbölésére.

Mikor ajánljuk?

  • puffadás, gyomorpanaszok és
  • emésztési problémák fennállása esetén


Kinek ajánljuk?

  • 3 éves kortól nemtől függetlenül


A bélrendszer egészséges működéséért

A természetes növényi kivonatok közül:

  • Az édeskömény az ernyősvirágzatúak (Apiaceae) családjába tartozó évelő vagy kétéves lágyszárú növény. Az édesköménytermés illóolajának fő összetevői a transz-anetol (55- 75%) és a fenchon (12-25%). A herba tazmán típusú olajában a transz-anetol (45-78%) és a fenchon (10-25%) mellett az α-pinén (2-11%) található meg nagyobb mennyiségben. Az édeskömény támogatja az emésztőrendszer egészséges működését és segít puffadás, hasi görcsök esetén.
  • A citromfű és a zöld ánizs támogatja az emésztést és *hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez.
    A zöld ánizs növény a Földközi-tenger környékén őshonos. Törökország, Spanyolország és Egyiptom az ánizsmag legfőbb termelői. Ezek közül a nagyobb méretű, ízesebb spanyol ánizsmag számít a legjobbnak, amely mára már szinte az egész világon elterjedt. Hazánkban is termesztik, bár meglehetősen igényes növény, ezért kiskertekben nagyon ritkán marad meg
  • A citromfű egyike a legrégebben alkalmazott növényeinknek, használata több mint 2000 évre tekint vissza; Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya 2014-ban szintén díjban részesítette a növényt. Hozzájárul az emésztési komforthoz, valamint a hormonális egyensúly fenntartáshoz a szervezetben, valamint támogatja a fizikális jóllétet. A citromfű továbbá hozzájárul a jó közérzethez, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van olyan élettani funkciókra, mint például az emésztés vagy a bélmozgások.
  • A koriander kapcsán a Coriandrum elnevezés valószínűleg a görög „korisz” (poloska) szóból ered, ami a friss hajtás poloskaszagára utal, támogatja az emésztést és hozzájárul az emésztési komfortérzethez. Ősi idők óta használt fűszernövénynek is számít.
  • Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot mangánt tartalmaz, olyan mennyiségben, ami fedezi a felnőttek teljes napi beviteli szükségletét.
  • A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban. A mikronizált növényi szenet eukaliptusz fiatal hajtásaiból nyerik ki, karbonizációs eljárás során. A növényi szén nem szívódik fel a belekben, de a részecskéi, magukhoz kötik a levegőt a gyomorban (amikor az étkezés során sok levegőt nyelünk le), a belekben pedig a gázokat (melyek a baktériumflóra zavara és az ételek nem megfelelő fermentációja során alakulnak ki). Igen erős adszorpciós képessége okán fogyasztását célszerű olyan növényi kivonatokkal összekötni, melyek szélhajtó hatásúak és megszüntetik a gázképződést.


Gluténmentes
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát
Természetes, növényi alapanyagok felhasználásával készült
Könnyen lenyelhető kapszulákkal
8 aktív hatóanyagot tartalmaz a komplex hatás elérése érdekében

5 175 Ft

Specchiasol® Aloe vera ital tőzegáfonyás, erdei gyümölcsös 100% tisztaságú, IASC által certifikált Aloe tartalommal

  • kiemelkedően magas hatóanyag tartalom
  • 5 éven át érett levelek belső géljéből
  • tőzegáfonyával és erdei gyümölccsel
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • az aloe vera (aloe vera barbadensis)
  • segít fenntartani az egészséges bőrt
  • támogatja a gyomor-, és bélrendszer egészségét és az emésztést
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, jótékony hatással van a fáradtságra
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet, javítja a glikémiás kontrollt
  • szabályozza a menstruációs ciklust, jótékony hatással van a női
  • reproduktív szervekre


Az Aloe vera fő hatóanyaga egy, a természetben elforduló poliszacharid, az acemannán. Honnan tudhatja, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? 

A Specchiasol Aloe Vera italok teljesen természetesek, az íz, a szín és a sűrűség változó lehet. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. Az Aloe ital minőségének megóvásáról a nem áttetsző PET-palack gondoskodik.

 

8 635 Ft

Specchiasol - Gambe Slim- Szép lábak főzet - Nyiroktisztító, keringésjavító, ér erősítő, kötőszövet edző

Koncentrátum nyiroktisztító gyógynövényekkel és 1500mg kollagénnel a napi adagban.


Az összetevők hozzájárulnak a kötőszövet egészségéhez, elősegítik a láb vérkeringését, a vénás áramlást, így enyhítik a nehézláb érzést. Fokozzák a testsúly csökkenető étrend eredményességét.

 

 

7 795 Ft

Specchiasol - Lipo + Lapos has kúra - Azoknak fejlesztve, akiknek kritikus terület a has és a csípő!

Az eredmény 5 apró szabály betartásával fokozható:

  • napi folyadékbevitel 3 liter
  • naponta 5-6 étkezés, egyszeri adag nem több, mint az ökölbe szorított kézfej.
  • Rágás! Minden egyes falatot alaposan meg kell rágni, hiszen az emésztés a szájban kezdődik, így lúgosítjuk el az ételt.
  • Hetente 3*1 óra testmozgás, az egyéniségünknek a leginkább megfelelő, ez akár ütemes séta is lehet.


Törekedjünk a stressz levezetésére, mondjuk meditáció segítségével, ugyanis a negatív érzelmi állapot, biokémiai folyamatok ezreit indítja el a testben, ami savakat generál. Ezért amikor méreganyagokról beszélünk, még véletlenül se gondolja senki, hogy csak táplálék útján tudja magát mérgezni!

6 925 Ft

Specchiasol Alkoholmentes Propolisz csepp - EPID szabadalommal, tisztított vízben, glicerin nélkül - Extra sűrű

Ez a propolisz csepp hihetetlen sűrű. Már az állaga és illata is árulkodik az extra polifenol tartalomról, melynek egyedülálló biohasznosulását tesztekkel is igazolták.

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat.
Így az E.P.I.D.® logóval fémjelzett propolisz termékek teljes értékű, stabil, kolloidális méretű és sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bíró tiszta propolisz kivonatokat nyújtanak a fogyasztóknak, amivel exponenciálisan nő meg a hatás is az élettani funkciókra nézve.


Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz oldat, egyet jelent a tisztasággal és a teljes hatóanyag tartalommal, amit külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazhatsz.

Mi az a propolisz?

A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók ellen.


Allergia mentes

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását.
Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.

Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

3 295 Ft

Specchiasol Cukormentes Propolisz szopogatós tabletta mézes-citromos íz - EPID szabadalom, 600 mg-os kivonat

E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmazó, cukormentes, szopogatós tabletta. – mézes citromos íz.

Ez a tabletta viaszmentesített, szabadalommal védett termék. Ez a módszer lehetővé teszi a propolisz összes ismert hatóanyagának megőrzését, diszpergált részecskéi pedig kolloidális méretűknek köszönhetően sejtszinten szívódnak fel. A propolisz összetevői egymás hatását felerősítve fejtik ki hatásukat, ezért a kivonás módszere, az eljárás meghatározó az élettani folyamatok szempontjából.

Allergia mentes

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását. Az E.P.I.D.Ò szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.


Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

GLUTÉMENTES TERMÉK

2 005 Ft

Specchiasol Cukormentes Propolisz szopogatós tabletta cinkkel dúsítva,alpesi gyógynövénnyel - EPID® szabadalom

E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmazó, cukormentes, szopogatós tabletta! – cinkkel dúsított, alpesi gyógynövénnyel.

A napi adagban 300 mg E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes, tiszta propolisz, 4,5 mg Cink és 85 mg csipkebogyóból nyert, természetes C-vitamin található.

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat. Így az E.P.I.D.® logóval fémjelzett propolisz termékek teljes értékű, stabil, kolloidális méretű és sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bíró tiszta propolisz kivonatokat nyújtanak a fogyasztóknak, amivel exponenciálisan nő meg a hatás is az élettani funkciókra nézve.


A propolisz kémiai összetétele tájegységenként változik, és igen összetett, több mint 300 komponensét azonosították.

Allergia mentes

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását. Az E.P.I.D.Ò szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.


Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

 

2 005 Ft

E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmazó, cukormentes, szopogatós tabletta! – narancsos íz.

A napi adagban 400mg E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz és 114 mg csipkebogyóból nyert, természetes C-vitamin található.

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat. Így az E.P.I.D.® logóval fémjelzett propolisz termékek teljes értékű, stabil, kolloidális méretű és sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bíró tiszta propolisz kivonatokat nyújtanak a fogyasztóknak, amivel exponenciálisan nő meg a hatás is az élettani funkciókra nézve.

A propolisz kémiai összetétele tájegységenként változik, és igen összetett, több mint 300 komponensét azonosították.

Allergia mentes

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák allergén hatását. Az E.P.I.D.Ò szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.

 

Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

 

2 005 Ft
Nézet:
Sorrend: