Gyógynövényes krémek

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A krém alkalmazása különböző zárt sérülések (rándulás, ficam, ütés) kezelésére, a bőr gyulladásos állapotának csökkentésére, a véraláfutások felszívódásának meggyorsítására ajánlott.

A krém alkalmas a mozgásfunkciók javítására izom- és izületi fájdalmakban, valamint rovarcsípések okozta tünetek csökkentésére, megszüntetésére.


Az árnikakivonat flavonoid- és illóolaj-összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását, így csökkentik a reumás fájdalmakat és az izomzúzódás okozta panaszokat, elősegítik a véraláfutások felszívódását. Ezen hatásokat erősíti a béta-karotin.

 

2 220 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Fekete nadálytő és árnika hatóanyagaival formulázott, tradicionális gyógynövény készítmény. Zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, rándulások okozta véraláfutások, vérömlenyek, gyulladások és duzzanatok megszűnésének elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Hatóanyagai segítik a szövetek regenerálódását.

Egy termékben az árnika és a fekete nadálytő rendkívüli hatása.

 

2 855 Ft

A készítmény alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, izom- és ínszalag-húzódások, ficamok, rándulások okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások, ínhüvelygyulladás, ízületi és helyi bőrgyulladások, visszérgyulladás kezelésére. Sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására.

Regeneráló hatóanyagai révén alkalmazható helyi bőrgyulladások kezelésére. Visszérgyulladás esetén a gyulladásos folyamat csökkentésével mérsékli a fájdalmat.

Hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fertőtlenítő és regeneráló hatásúak.

2 425 Ft

Az eukaliptusz, a borsosmenta és a rozmaring illóolajai a vérbőséget fokozzák, ezáltal a bőrt frissítik. A mentol hűsítő hatása miatt ajánljuk szúnyog- és más rovarcsípések, csalánkiütések esetén.

Kiválóan alkalmazható sportolás, túrázás, megerőltető fizikai munka után bőrápoláshoz, masszírozáshoz.

 

1 450 Ft

A modern receptúrájú, könnyen felszívódó balzsam a népgyógyászatban is használatos gyógynövények szinergikus alkalmazására készült. A rozmaring illóolaj külsőleg alkalmazható ízületi és reumás panaszok által igénybe vett testrészek, így a hát és derék ápolására. Az ördögcsáklya gyökérből nyert kivonat könnyít a reumás ízületi és hátfájdalmakon. A készítményben a kámfor és a mentol helyi vérbőséget idéz elő, míg a paprika kivonat meleg érzetet kelt a bőrön.

Alkalmazását ajánljuk a fáradt, sajgó testrészek ellazításának elősegítésére. Ápolási céllal javasoljuk használatát zárt baleseti sérülések, izomfájdalmak, izomgörcsök, izomhúzódások esetén is. 

4 205 Ft

Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódások, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés, valamint fizioterápia kiegészítőjeként.

A krém hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A mentol a kámforral együtt alkalmazva erősebb hűsítő érzetet kelt a bőrön, és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van.

 

2 545 Ft

Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódások, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés, valamint fizioterápia kiegészítőjeként.

A krém hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A mentol a kámforral együtt alkalmazva erősebb hűsítő érzetet kelt a bőrön, és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van.

 

2 250 Ft

Reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódások, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy a gyógyszeres kezelés, valamint a fizioterápia kiegészítőjeként.

A krém hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A levomentol a kámforral együtt alkalmazva erősebb hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van. A chilipaprika kapszaicin-tartalma helyi vérbőséget okoz a bőrszövetben és az alatta lévő izmokban.



4 105 Ft

A készítmény reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom- és végtagfájdalmak kezelésére, önmagában vagy a gyógyszeres kezelés és a fizioterápia kiegészítőjeként alkalmazható.

A masszázsolaj hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A levendulaolaj gyulladás-csökkentő hatású. A levomentol hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van.

 

3 425 Ft

A népgyógyászatban a rozmaring illóolaját külsőleg bedörzsölő szerként alkalmazták ízületi és reumás panaszok által igénybevett testrészek (kar, láb, nyak, hát, derék) ápolására. Az ördögcsáklya gyökérből nyert kivonat hozzájárul az izmok ellazításához. A készítményben a kámfor és a mentol helyi vérbőséget idéz elő, a paprikakivonatnak köszönhetően meleg érzetet kelt a bőrön. Alkalmazását ajánljuk a fáradt, sajgó testrészek masszírozására. Ápolási céllal javasoljuk használatát zárt baleseti sérülések, izomfájdalmak, izomgörcsök, izomhúzódások esetén.

- Megerőltetett izmok ellazítására, regenerálására
- A fáradt és sajgó testrészek ápolására

4 105 Ft

Nedvességmegkötő és bőrpuhító hatóanyagokkal, bőrnyugtató kamillakivonattal és antibakteriális hatású teafa illóolajjal a száraz, megvastagodott és berepedezett sarokbőr puhítására és hidratálására. Rendszeres használatával a bőr regenerációja elősegíthető, a berepedezés megelőzhető. A térd és könyök száraz bőrfelületeinek ápolására is alkalmas. Mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

10% ureával.

Teafa illóolajjal.

3 220 Ft

Tradicionális gyógynövény készítmény, melynek rendszeres használata különösen fokozott izomterhelésnél javasolt (sportolás, edzés, túrázás stb.)Hatóanyagai az izomkifáradást késleltetik. Különösen alkalmas mind a rendszeres tréningezéskor fellépő, mind a rendszertelen fizikai megterheléskor jelentkező fáradtság csökkentésére

Rozmaring és eukaliptusz a fokozott izomterhelésre.

2 540 Ft

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére. A Svédkeserű tinktúra flavonoid és illóolaj összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását és így csökkentik a reumás fájdalmakat. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A levomentol a bőrön át felszívódva hűsítő érzetet kelt és enyhén érzéstelenít.

1 890 Ft

Növényi kivonatainak antocián, flavonoid és szaponin hatóanyagai fokozzák a bőr mikrokeringését, kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára, és elősegítik a ?nehézláb? érzés mérséklését. Mindennapos használata frissíti, vitalizálja a seprűvénás, visszeres bőrt.

2 735 Ft
Nézet:
Sorrend: