Hajolajok

Hajolajok
A legkiválóbb gyógynövények a tökéletes hajért

Az ayurvéda nagy jelentőséget tulajdonít a gyógynövényolajokkal végzett fejmasszázsnak. Olajat tesznek a fejbőrre és a hajgyökerekre, és változó erősségű nyomással, különféle kézmozdulatokkal masszírozzák be. Ez a tradicionális eljárás a fej, különösen az idegek megnyugatására szolgál, erősíti, egészségessé és fényessé teszi a hajat, serkenti a fejbőrben található erek vérellátását. A Khadi hajolajok tiszta, válogatott gyógynövényekkel és olajokkal, ősi, ayurvédikus receptúrák alapján készülnek, általános jótékony hatásukon felül igen hatásosak bizonyos hajproblémák esetén.

A Khadi hajolajok mélyen táplálnak, ragyogó fényt adnak a hajnak és megelőzik a hajvégek töredezését. Megelőzik a korai hajhullást, serkentik a haj növekedését, megakadályozzák az idő előtti kopaszodást és őszülést, megszüntetik a fejbőr szárazságát, a korpásodást.

Nézet:
Sorrend:
  • Enyhíti a viszketést és az irritációt
  • Megnyugtatja a fejbőrt és szabályozza a faggyútermelést
  • Hatékony korpa ellen
  • Ayurvédikus formula szerint készítve
  • 100%-ban természetes és vegán

A nyugodt és tiszta fejbőrért! A Khadi Neem Harmony fejbőrolaj stimulálja a fejbőr öngyógyító erejét, valamint gyorsan és hatékonyan helyreállítja annak egyensúlyát. Ennek köszönhetően elősegíti az irritációtól és korpától mentes, nyugodt fejbőrt. A gyönyörű haj az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Az ayurvédikus gyógynövények hatóanyagban gazdag kivonatai segítenek megnyugtatni az irritált fejbőrt. A mustárolaj és a neem enyhítik a viszketést és a korpa kialakulását. A természetes teafaolaj pedig finoman szabályozza a faggyútermelést.

A Khadi Neem Harmony fejbőrolaj kifejezetten érzékeny, irritált fejbőrre készült, hogy jótékony hatásának köszönhetően enyhítse a viszketést és a korpa kialakulását.

Az Ayurvédában a fejbőr- és hajolajokat mindig a haj gyökereinek kezelésére használták. A hajolajok belülről építik fel a hajat, így az nem csak egészségesnek látszik, hanem valóban természetes szépségében és erejében tündökölhet.

5 075 Ft
  • Erősíti a hajat és hajgyökereket
  • Segít megakadályozni az ősz haj kialakulását
  • Egészséges ragyogást és volument ad a hajnak
  • Ayurvédikus formula szerint készítve
  • 100%-ban természetes és vegán

Érezd az erős gyökereket és az egészséges, dús hajat! A Khadi Strong Amla hajolaj létfontosságú tápanyagokkal táplálja a hajgyökereket és belülről erősíti a hajszálakat. A gyönyörű haj az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Az ayurvédikus gyógynövények hatóanyagokban gazdagok, kivonataik erősítik a haj gyökereit és szerkezetét. Emellett az amla és a brahmi serkenti a bőr melanin termelését, amely segít megelőzni az őszülést és megőrizni a haj természetes színét.

A Khadi Strong Amla hajolaj kifejezetten normál hajra készült, hogy jótékony hatásának köszönhetően erősítse a hajat és növelje a volumenét. Az élénk és fényes hajért!

Az Ayurvédában a fejbőr és hajolajokat mindig a haj gyökereinek kezelésére használták. A hajolajok belülről építik fel a hajat, így az nem csak egészségesnek látszik, hanem valóban természetes szépségében és erejében tündökölhet.

5 075 Ft
  • Revitalizálja a hajat és hajgyökereket
  • Serkenti a hajnövekedést
  • Megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és a hajhullást
  • Ayurvédikus formula szerint készítve
  • 100%-ban természetes és vegán

Revitalizáld a fejbőröd a tökéletes hajkoronáért! A Khadi Vitality Grow hajolaj tiszta életenergia a hajad számára. Hatóanyagaival táplálja a fejbőrt, erősíti a hajgyökereket és serkenti a haj növekedését. A gyönyörű haj az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Az ayurvédikus gyógynövények hatóanyagokban gazdagok, kivonataik serkentik a fejbőr vérkeringését és anyagcseréjét, ami aktiválja a haj növekedését. A rozmaring és a görögszéna vitalizáló hatásúak. A bhringaraj védelmet nyújt a töredezett hajvégek ellen, emellett pedig segít megőrizni a haj rugalmasságát.

A Khadi Vitality Grow hajolaj kifejezetten vékonyszálú, károsodott, hajhullásra hajlamos hajra készült. A jótékony, hajnövekedést serkentő hatását, a diszkrét gyógynövény illatának köszönhetően, a férfiak is élvezhetik. A dús és egészséges hajért!

Az Ayurvédában a fejbőr- és hajolajokat mindig a haj gyökereinek kezelésére használták. A hajolajok belülről építik fel a hajat, így az nem csak egészségesnek látszik, hanem valóban természetes szépségében és erejében tündökölhet.

5 075 Ft
Nézet:
Sorrend: