Étrendkiegészítők

Nézet:
Sorrend:

Herbária C-Vitamin 1000mg D-Vitamin 3000ne Tabletta 60 db

A C- és D-vitamin együttesen, egymás hatásait erősítve hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

C-vitamin

A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a rosszindulatú és a szívproblémák kialakulásában.

D-vitamin

A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek és kialakulásához is vezethet. A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít. Ez a zsírban oldódó vitamin segíti a kalcium és a foszfor felszívódását, ásványok beépülését a csontokba.

Ajánlott adagolás: napi 1 db kapszula.

4 590 Ft

Herbária Hialuron-Kollagén Tabletta 30 db

A kollagén és hialuronsav termelése a kor előrehaladtával csökken. A készítményben található hatóanyagok többek között elősegítik a megfelelő kollagénképződést, ezáltal a bőr szépségének, egészségének megőrzését.

Hialuronsavat és kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta vitaminokkal és cinkkel.

  • A B2-, B3-vitamin és a Biotin hozzájárulnak a bőr normál állapotának fenntartásához.
  • A cink hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához.
  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogíny, a fogak normál állapotának fenntartásához.
  • A kollagén a hámszövet egyik természetes alkotóeleme.
  • A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a hámszövetben is.
5 300 Ft

Termék leirás: A kurkuma sokoldalú növény. Nemcsak az ázsiai konyha kedvelt fűszernövénye, hanem az évezredekre visszanyúló hagyományos indiai gyógyászat által régóta alkalmazott gyógynövény.

Nettó tömeg: 43,8 g

Kiszerelés: 120 tabletta/ doboz

OÉTI szám: OÉTI 12260/2013

Forgalmazza: Herbavita Kft, 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás: 2 x 1 db tabletta / nap

Tárolás: Szobahőmérsékleten,15 °C-25 °C-on , száraz helyen tárolandó.

4 225 Ft

Herbária Laktoherb Étrendkiegészítő Tabletta 60 db

Laktoherb Ánizs-, édeskömény-, vas- és vitamintartalmú étrend-kiegészítő készítmény édesanyáknak, a szoptatás teljes időszakára.

Adagolás:

felnőtteknek napi 2 db tabletta

Figyelmeztetés:

A fogyasztásra ajánlott napi adadot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, 15 °C-25 °C-on tárolandó.

Alkalmazási javaslat:

Tabletta bevétele bő folyadékkal.
7 085 Ft

Herbária lándzsás útifű szirup 150 ml

A termék fő összetevője a lándzsás útifű kivonata, amelyet más, felső légútra ható gyógynövények kivonataival dúsítottunk.

Az immunrendszer védelmét a termék C-vitamin tartalma segíti.

A hozzáadott méz a megfázásos, felső légúti betegségek legismertebb ellenszere.

3 060 Ft

Termék leirás: A magnézium részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, a fogak és a csontok normális felépítéséhez. Emellett szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, támogatja az idegrendszer normális működését. A citromfű kivonat hozzájárul a megfelelő ellazuláshoz, az idegesség leküzdéséhez.

Nettó tömeg: 20,4 g

Kiszerelés: 30 filmtabletta/ doboz

OÉTI szám: OÉTI 8400/2011

Forgalmazza: Herbavita Kft, 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás: 1 db tabletta / nap

Tárolás: Szobahőmérsékleten,15 °C-25 °C-on tárolandó.

2 445 Ft

Termék leirás: Alkoholmentes svédkeserű, amely 15 gyógynövény természetes kivonatát tartalmazza. A gyógynövény-komponensek hozzájárulnak a gyomor és bélrendszer egészséges működéséhez, a normális étvágy fenntartásához.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ üveg

Forgalmazza: Herbavita Kft, 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 2-3 x 1 kávéskanál étvágynövelés érdekében étkezés előtt fél órával; emésztési problémák vagy megfázás kezelésére étkezés közben, vagy étkezést rögtön követően .

Tárolás: Napfénytől védve, szobahőmérsékleten, 15-25 °C-on tárolandó. Felnyitás után az üveget gondosan zárjuk vissza, hűvös helyen tároljuk.

2 425 Ft

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához és részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Adagolás: napi 1 tabletta

3 830 Ft

Herbária Szerves Magnézium Tabletta 60 db

A magnézium elősegíti az oxigénszállítást, a mozgást végző izmok szöveteihez, növelve így a teljesítményt, gyorsítja a felépülés.

A magnézium létfontosságú az izmok kiegyensúlyozott működéséhez, főleg a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. Ezen felül a magnézium befolyásolja a kalcium és foszfor anyagcseréjét, emiatt szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében is egyaránt.

Összesítve, a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához és megőrzéséhez, valamint részt vesz a fehérjeszintézisben is egyaránt. Ezen kívül szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében és fontos szerepet játszik a normál izomműködés kialakításában. Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez, valamint hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához.

4 225 Ft

Herbária Tamarinlax Hashajtó Lekvár 150 g

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. 

Mi a készítmény hatóanyaga? 

1,38 g Tamarin sűrítmény (Pulpa tamarindorum) és 0,86 g infusum laxativa, (mely keserű édeskömény termés, fekete bodza virág, koriandertermés és igazi édesgyökér vizes kivonata) /kávéskanál (3,44g).

Mit tartalmaz még a készítmény?
A készítmény segédanyagai: szacharóz, metil-parahidroxibenzoát, 96%-os etanol, hidroxietilcellulóz. 

Mikor ajánlott a készítmény szedése?
Ha Önnek 

  • akut és krónikus székrekedési problémái vannak, 
  • nehéz, fájdalommal járó, rendszertelen székletürítése (aranyér, műtét utáni állapotok). 
  • időskori renyhe bélműködése van. 

Mikor nem szabad a készítményt szedni?
Ne szedje a készítményt, ha tisztázatlan hasi panaszai vannak, bélelzáródás vagy annak gyanúja fenn áll és cukorbetegség esetén. 

Mit kell tudni a szedés megkezdése előtt?
Tudnia kell, hogy kezelendő problémái milyen eredetűek. Amennyiben bizonytalan a tünetek okában, forduljon szakemberhez (orvos, gyógyszerész). 

Szedhetik-e a készítményt gyermekek is?
Görcskeltő hatású anyagot (pl. szenna, bengekéreg, stb) nem tartalmaz, így gyermekeknek is adható. 

Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel is?
Más gyógyszer, vagy gyógyhatású készítmény hatását nem befolyásolja. 

Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás alatt?
Íze hányingert nem okoz, ajánlott adagban várandósok is szedhetik. Szoptatós anyák csak orvosijavallatra alkalmazhatják, mert a készítmény hatóanyagai átjutnak az anyatejbe. 

4 230 Ft

Herbária Valeriána Kapszula 40 db

A valeriana és a citromfű hozzájárulhat az optimális relaxációhoz, a jó közérzethez, a nyugodt, pihentető alváshoz, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Segíthetnek a stressz, a szorongás és a feszültség oldásában.

A macskagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi állapot és a normál alvás fenntartásához, valamint segít megbirkózni a feszített életmód okozta stresszel. A citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz.

A Valeriana – Macskagyökér kivonat hatékony természetes nyugtatószer, alvási zavaroknál segít, enyhe altató hatása miatt, a túlterhelt szívet nyugtatja, de idegesség esetén is alkalmazzák. A valeriána gyökér nyugtató, feszültségoldó hatású. Használják fejfájás, álmatlanság, izomgörcs, szívidegesség, ingerlékenység, bélirritáció esetén is. Enyhe görcsoldó hatású, külsőleg alkalmazva sebekre, fekélyekre és ekcémára is gyógyír. A Valeriana – Macskagyökér alkalmazási területe kiterjed még a gyomor- és béltraktus idegi eredetű bántalmaira is.

3 045 Ft
Nézet:
Sorrend: