Étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Bionit csalán tabletta 90 db

Nagy csalán: Urtica dioica: a csalánfélék családjába tartozó évelő növény. Nálunk is honos gyomnövény. Gyógynövényként a gyökerét és, leveleit hasznosítják.

A csalánlevél drogjának neve: Urticae Folium. Magas az ásványi anyag és a vas tartalma. A tavaszi tisztítókúrák egyik legjobb  segítője! A népi gyógyászatban vértisztító.

Vérszegénység, sápadtság ellen is jó hatással van. A csalán vizelethajtó hatású.

Reuma, köszvény, cukorbaj, vízkór, csalánkiütés, bőrkiütések, hólyaghurut ellen, általános erősítőnek, gyomor- és bélvérzésre alkalmazható.

1 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 435 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Bionit kapor tabletta 150 db

A kapor segíti a hasnyálmirigyben az inzulintermelődést, illetve az inzulinszabályozást is elősegíti. Hatására az elfogyasztott szénhidrát nem raktározódik el zsírként, hanem közvetlenül az izmokba jut, ahol energiává alakul. Mindennek következtében csökkenti a vércukorszintet, ami a II-es típusú cukorbetegség (és főként annak megelőzése) esetén jótékony.

Gyomorerősítő hatású, antimikrobiális (baktérium-, vírus- és gombaölő) hatása pedig a hasmenést és más emésztőrendszeri panaszokat okozó mikrobák ellen is érvényesül, csökkenti azok szaporodását. Enyhíti a hasfájást, valamint a gyomor- és bélgörcsöket. Fogyni vágyóknak is áldásos a falási rohamok megelőzésére.

160mg/tabletta

150db/doboz

2 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 900 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Bionit kisvirágú füzike-zeller-tökmag tabletta 90 db

A tökmag csökkenti a koleszterinszintet, ezzel enyhíti az érelmeszesedés (így a szív- és agyi katasztrófák) és a daganatok kockázatát. Vértisztító hatású, így köszvény ellen is hatásos. Férfiak számára különösen ajánlható, mert antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagai, köztük a Delta-7 fitoszterol védi őket a prosztatabetegségekkel, a daganattal, a gyulladással és a prosztata-megnagyobbodással szemben, valamint az sem közömbös, hogy a tökmag fogyasztása ?fickósít? vagyis növeli a szexuális kedvet és a teljesítményt. Méregtelenítő, májregeneráló, hólyagerősítő hatású

A zeller pusztítja a kóros baktériumokat és gombákat a húgyutakban, a vesében, a belekben és a gyomorban és támogatja az alhasi vérkeringést, vizelethajtó, görcsoldó, koleszterin és súlycsökkentő, vércukor szint csökkentő, idegnyugtató, hörgők és tüdőtisztító, reumára és köszvényre gyógyír, mellékvese serkentő Emésztési panaszok, étvágytalanság esetén is gyakran alkalmazzák. A növény hatóanyagai révén erősíti az immunrendszert is. Fokozza az alhasi vérkeringést, s ezáltal a genitáliáknak jobb lesz a vérellátása, illetve a hasüreg legmélyebb pontjain lerakódott nehézfémek és toxikus anyagok is a véráramba jutnak. Ily módon hatékonyabb a szervezet méregtelenítése, ami azt eredményezi, hogy a prosztata ismét visszanyeri működőképességét, az optimális vérbőség pedig javítja a kismedence energia- és vérellátását.

1 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 435 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Bionit borsmenta tabletta 150 db

A borsmenta (Mentha × piperita) fűszer- és gyógynövény, az árvacsalánfélék (Lamiaceae) családján belül a Menta (Mentha) nemzetségbe tartozik. Népies neve: borsos menta, angol menta, mithen menta.

A drogot a borsmenta virágzás előtt gyűjtött, szárított lomblevelei szolgáltatják.
Használata igen egészséges, mert emésztési zavaroknál, felfúvódásnál, epegyulladásnál, menstruációs zavaroknál nagyon jó szolgálatot tesz.

Hatás: görcsoldó, nyugtató, összehúzó.

Gyomor- és bélzavarok, emésztőszervek megbetegedés esetén, görcsökben, felfúvódás, epezavarok megakadályozására, érzéstelenítő, pangáscsökkentő, fertőzés-megelőző.

Alkalmas még étvágygerjesztőnek, szélhajtónak, epeműködést serkentőként, húgyutak fertőtlenítésére, vértisztító hatása van.

2 215 Ft

A borsmenta 1-2 % illóolajat tartalmaz, ebből 50 % mentol, a fennmaradó 50 %: cseranyag, keserűanyag, nikotinsav, kávésav és klorogénsav.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!


Étvágygerjesztő, szélhajtó, epeműködést serkentő, idegnyugtató, görcsoldó, emésztőrendszer- és húgycsatorna fertőtlenítő hatású. Gyomor- és bélhurut, fejfájás, epekólika, torokbántalmak és rekedtség ellen jól alkalmazható.



1 645 Ft

A cickafark 0,1-0,5 % illóolajat tartalmaz: achillein glikozid, glukoalkaloid, keserűanyag, cseranyag, stb.

Visszértágulás, gyomor- és bélhurut, nőgyógyászati panaszok és gyulladások hatásos ellenszere.

Továbbá, intenzív fertőtlenítő hatású.

Epeműködési zavarok, gyomorfekély és vastagbélgyulladás esetén kitűnő kiegészítője a terápiának.

 

 

1 600 Ft

Bionit citromfű tabletta 150 db

A citromfű elsősorban idegerősítő és nyugtató hatása ismert. Alvási zavarokra, kezdődő depresszióra, ideges eredetű szívpanaszokra használják. Serkenti a máj működését, emésztésjavító, puffadásgátló. Izzasztó hatása is van.

Szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túltermelésből adódó idegességet. Menstruáció előtti idegfeszültség csökkentésére is alkalmas.

A benne található polifenolok antivirális tulajdonságúak, ajakherpesz gyógyulását segítik és felére csökkentik a vírus kialakulásának gyakoriságát.

160mg/tabletta

150tabletta/doboz

2 215 Ft

Bionit Fagyöngy Tabletta

A fagyöngy az emberiség egyik legrégebbi gyógynövénye, az ókorban a leveleket és a leveles hajtásokat Hippokratész és Galenus is alkalmazta.
Az orvostudomány és az analitika fejlődésével azonban fény derült az addigi fekete foltokra. A fagyöngy erős hatású polipeptid-keveréket tartalmaz. Egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák.

Az erek áteresztő képességét javítja, ezáltal jó szédülésre, fülzúgásra, visszérre, javítja a koncentrációs képességet.

2 025 Ft

A Fehér fagyöngy az emberiség egyik legrégebbi gyógynövénye, az ókorban a leveleket és a leveles hajtásokat Hippokratész és Galenus is alkalmazta, de hatásterülete nem volt tisztázott.

Az orvostudomány és az analitika fejlődésével azonban fény derült az addigi fekete foltokra.

A fagyöngy erős hatású polipeptid-keveréket tartalmaz. Egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák.

1 600 Ft

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere.

Számos olyan összetevot tartalmaz, melyek antibakteriális, antibiotikus és antioxidáns tulajdonságúak.

A fokhagyma értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású.

Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távol eső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

A szemideghártya ereinek meszesedése esetén javítja a látóképességet.

A fokhagymakúrának 5-6 hónapig kell tartania, hogy kellőképpen hasson az érrendszerre. A megfázás elleni megelőzésben is segíthet.

1 600 Ft

Bionit Fokhagyma-Galagonya Fagyöngy 150 db

A fagyöngy vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályzó hatással rendelkezik, a Fokhagyma A fokhagyma tágítja az ereket, csökkenti a vér káros LDL-koleszterin-szintjét, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, a Galagonya rendkívül jó szíverősítő és szívnyugtató. Serkenti a szívizom vérellátását, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású, fogyasztása javallt koszorúér-betegségek esetén.

Segít a vérkeringési problémák enyhítésében, visszaszorítja az érelmeszesedés kialakulását. Öregkori szívpanaszokra, illetve a szívizmok degenerációs megbetegedéseire is ajánlott. A megelőzés szempontjából fontos tartós, folyamatos fogyasztása. Huzamosabb ideig tartó alkalmazása során is teljesen veszélytelen, nem alakul ki hozzászokás, hatóanyaga nem toxikus, s nem halmozódik fel a szervezetben.

2 025 Ft

A fagyöngy, galagonya és a fokhagyma együttesen jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, serkenti a szívműködést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, elősegíti a vérnyomás csökkenését, lassítja az érelmeszesedést.

A fagyöngy egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomás-szabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák. 

A galagonya természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök ellen való védekezésben. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejteket és a szöveteket, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Hatékony az emésztés segítésére, kitágítja a véredényeket, így csökkenti a vérnyomást, szétoszlatja a koleszterint, ami a véredények falán lerakódik. Érszűkület, vérkeringési zavarok, túlzott hús- és zsírfogyasztás esetén is javasolt.

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere. Értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású. Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távoleső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

 

Tartósítószert nem tartalmaz!

1 600 Ft

Bionit galagonya tabletta 150 db

A galagonya rendkívül jó szíverősítő és szívnyugtató. Jótékony hatással van a fáradt, túlterhelt, stresszben élő szívre, rugalmasan tartja a szívizomsejteket, az érfalakat. Serkenti a szívizom vérellátását, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású,  javallt koszorúér-betegségek esetén.

Gyengült szívműködés esetén erősíti a szívet, különösen ideális szer a galagonya idősebb emberek szív- és vérkeringési panaszai esetén. A galagonya kivonat javítja a szívizom funkcióját, csökkenti a szubjektív panaszokat, a légszomjat és a szívdobogás-érzést. A galagonya a szívelégtelenségben szenvedő betegek számára is hasznos, mivel növeli a terhelhetőséget, csökkenti a nyugalmi szívfrekvenciát és a vérnyomást.

Koszorúér betegség megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére is alkalmazható, mivel csökkenti a vér koleszterin szintjét, különösen az ártó LDL koleszterint. A koszorúér szűkületben szenvedő betegeknél javítja a koronáriákban a véráramlást. Idősebb korúaknál magas lázzal járó betegségek, influenza, tüdőgyulladás következtében kialakuló szövődményes szívbetegségek megelőzésére feltétlenül ajánlott.

 

160mg/tabletta

150 tabletta/doboz

2 215 Ft

Bionit Kisvirágú Füzike Tabletta 150 db

A Kisvirágú Füzike hatását a vizeletkiválasztó rendszeren, a vesén, a véren, a nemi szerveken keresztül fejti ki. Fertőtlenítő, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, szövet és vértisztító hatással rendelkezik.

Használható vese és hólyagfertőzések, megbetegedések, prosztatagyulladás, prosztata megnagyobbodás (hypertrophia), méh- és petefészek fertőzés, és ezek gennyes, véres, vagy daganatos, rákos megbetegedései, és egyes sugárártalom esetén.

Antioxidáns, immunerősítő, vízhajtó, hangulatjavító. Rendszeres használatával elkerülhető a prosztata megnagyobbodás. Csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést. Az ürített vizelet mennyiségét is növeli. Gyulladáscsökkentő hatása miatt hólyaggyulladás, hólyagműködési elégtelenség esetén is kiválóan használható, nőknek is ajánlott ezekre a problémákra.

2 025 Ft

A kisvirágú füzike fő hatóanyaga a béta-szitoszterin. Hatékony orvossága a prosztata-betegségeknek, mint állandó vizelési inger, utócsepegés, ürítési képtelenség, vizeletpangás, a pangás okozta fertőzés és vérzés.


Alkalmazása férfiaknak megelőzés céljából 45 év felett ajánlatos. Hólyaggyengeség vagy hólyag- ill. húgycsőgyulladásban szenvedő nők számára is ajánlatos, mivel gátolja a gyulladást és növeli a vizelet mennyiségét.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!

1 600 Ft

Bionit máj tabletta 150 db

A termék máriatövismag, mezei katáng, apróbojtorján és aranyvessző granulátumot tartalmaz egyenlő arányban.

A máriatövis a népi gyógyászat évszázadok óta az egyik legjobb májtisztító tulajdonsággal bíró természetes hatóanyagnak tartják. A máriatövist a népi gyógyászat már 2000 éve használja, főleg máj és epe eredetű betegségekre.

A máriatövis antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A gyógynövény részt vesz a szervezet méregtelenítésében, elősegíti a máj és az epehólyag egészségének a fenntartását. A máriatövis mindemellett jó hatással van az emésztés funkcióira, növeli az epe termelését, illetve az egész testben csökkenteni tudja a gyulladást.

A máriatövis erős májtisztító hatással rendelkezik, és a májsejtek újjáépítésében is aktívan részt vesz. Csökkenti a májkárosodás kialakulásának az esélyét, és segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből.

Az aranyvessző alkalmazható vesemedence-gyulladás esetén, vesehomok elhajtására, vizelethajtásra, fehérjevizelés esetén is. Kisebb epekő, epehomok eltávolítása is lehetséges a teájával. Reumás és ízületi betegségekben is használható. Gyulladáscsökkentő hatású, ezért bélgyulladás esetén is hatásos.

Az apróbojtorján hasmenésre, gyomor- és bélhurutra, krónikus májgyulladásra antibakteriális hatása miatt alkalmas. Cukorbetegeknél csökkenti a vizelet mennyiségét és csökkenti a szomjúságot is, stimulálja az emésztőrendszert.

A mezei katáng a májat, vesét, epét méregteleníti, de a köszvény, reuma, ízületi betegségek és magasvérnyomás ellen itták. Javítja az étvágyat, bélműködést, enyhén hashajtó. Vértisztító, lázcsillapító, gyomorrontás, gyomorgyengeség, bélrenyheség ellen is hatásos.

160mg/tabletta

150tabletta/doboz

2 215 Ft

Bionit máriatövis kapszula 60 db

A népi gyógyászat évszázadok óta az egyik legjobb májtisztító tulajdonsággal bíró természetes hatóanyagnak tartják. A máriatövist a népi gyógyászat már 2000 éve használja, főleg máj és epe eredetű betegségekre.

A máriatövis antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A gyógynövény részt vesz a szervezet méregtelenítésében, elősegíti a máj és az epehólyag egészségének a fenntartását. A máriatövis mindemellett jó hatással van az emésztés funkcióira, növeli az epe termelését, illetve az egész testben csökkenteni tudja a gyulladást.

A máriatövis erős májtisztító hatással rendelkezik, és a májsejtek újjáépítésében is aktívan részt vesz. Csökkenti a májkárosodás kialakulásának az esélyét, és segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből.

A hepatocyták sejtmembránját átjárhatatlanná, azaz impermeábilissá teszi a mérgekkel (pl. alkohollal, nikotinnal és egyéb a szervezetbe jutó adalékanyagokkal) szemben. Serkenti az epetermelést, ezáltal segíti a zsírok lebontását is. Tulajdonképpen a máj teljes működését élénkíti és kedvező módon befolyásolja

400mg/kapszula

60 kapszula/doboz

2 215 Ft

Bionit természetes vas-folsav tabletta 90 db

Rákellenes hatása mellett a spenót olyan összetevőkkel is dicsekedhet, amelyek megerősítik a szervezetet, és megvédik az olyan betegségektől, mint a csontritkulás, a szívbetegségek, a vastagbélrák, az ízületi gyulladás és mások.

spenót ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, annyi K-vitamint tartalmaz, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy a  csontok erősek maradjanak. Aztán van még más is.

spenót jelentős mennyiségű A- és C-vitamint tartalmaz, mely garancia a fölösleges koleszterin oxidációja ellen, ami diabéteszes szívpanaszokat okozhatna.

A folsavra azért van szüksége a szervezetnek, mert az segít lebontani az olyan vegyi anyagokat, melyek szívpanaszokat okoznak. A folsav egészséges mennyiségben megtalálható a spenótban

spenótban  jelenlevő folsav, a béta-karotin mellett, növeli a vastagbél sejtjeinek ellenállóképességét a mutációval és DNS-károsodással szemben.

1 645 Ft

Bionit zeller tabletta 150 db

A görögök már a középkorban használták gyógyító erejéért, a kínai gyógyászatban pedig a zeller úgy van számon tartva, mint az egyik leghatásosabb fiatalító növény.

Pusztítja a kóros baktériumokat és gombákat a húgyutakban, a vesében, a belekben és a gyomorban és támogatja az alhasi vérkeringést, vizelethajtó, görcsoldó, koleszterin és súlycsökkentő, vércukor szint csökkentő, idegnyugtató, hörgők és tüdőtisztító, reumára és köszvényre gyógyír, mellékvese serkentő.

Szív- és érrendszeri problémák esetén is segítségünkre lehet, hiszen magas nátrium és kálium tartalma miatt, szabályozza a vérnyomást és a koleszterinszintet, de a rákos megbetegedések megelőzésében és kezelésében is fontos szerepe lehet. A B12-vitaminon kívül, nagyon jó B-vitamin komplex forrás, így segíti a fokozott koncentrációt és stressz oldást. Rendszeresen sportolóknak, testedzőknek energiát és jó kondíciót biztosít.

2 215 Ft

Gyógyító erejét már a középkori görögök is ismerték. Rengeteg szerves nátriumot tartalmaz.

Megtalálható benne a foszfor, kalcium, kálium, magnézium, vas, A-, B-, C-, vitamin, valamint nyomelemek.

A zeller egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy rendkívül sok szerves nátriumot tartalmaz.


A népi orvoslás pikkelysömör, ekcéma, sűrűvérűség, hiperaktivitás és allergia ellen javasolja.

Étvágycsökkentő, idegnyugtató hatású. ERŐSEN VÍZHAJTÓ, mivel tele van szerves anyagokkal, sókkal, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a vér savtalanításához.

De legnagyobb értéke a szerves nátrium tartalma, amely jelenlétében hatékonyabb a kalcium felszívódása. A vér sav és lúg tartalmának összhangja akkor bomlik meg, ha a táplálékunk hosszabb ideig többnyire fehérje, tömény keményítő, vagy tömény szénhidrát, illetve közönséges fehér vagy barna cukor.

A zeller-lé rövid idő alatt egyensúlyba hozza a vér sav-lúg tartalmát, ha ez nem történik meg. Potencia növelő hatása közismert amely vetekszik még a "kék tabletta"-val is.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!

1 645 Ft
Nézet:
Sorrend: