Bionit máriatövis kapszula 60 db

Bionit máriatövis kapszula 60 db
Bionit máriatövis kapszula 60 db
2 215 Ft
A vásárlás után járó pontok: 89 Ft

Bionit máriatövis kapszula 60 db

A népi gyógyászat évszázadok óta az egyik legjobb májtisztító tulajdonsággal bíró természetes hatóanyagnak tartják. A máriatövist a népi gyógyászat már 2000 éve használja, főleg máj és epe eredetű betegségekre.

A máriatövis antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A gyógynövény részt vesz a szervezet méregtelenítésében, elősegíti a máj és az epehólyag egészségének a fenntartását. A máriatövis mindemellett jó hatással van az emésztés funkcióira, növeli az epe termelését, illetve az egész testben csökkenteni tudja a gyulladást.

A máriatövis erős májtisztító hatással rendelkezik, és a májsejtek újjáépítésében is aktívan részt vesz. Csökkenti a májkárosodás kialakulásának az esélyét, és segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből.

A hepatocyták sejtmembránját átjárhatatlanná, azaz impermeábilissá teszi a mérgekkel (pl. alkohollal, nikotinnal és egyéb a szervezetbe jutó adalékanyagokkal) szemben. Serkenti az epetermelést, ezáltal segíti a zsírok lebontását is. Tulajdonképpen a máj teljes működését élénkíti és kedvező módon befolyásolja

400mg/kapszula

60 kapszula/doboz