Babaápolás

Nézet:
Sorrend:

Biola bio calendula babafürdető 200 ml

A BIOLA babafürdetőjének gyengéd receptúrája bio körömvirággal kíméletesen tisztítja az érzékeny bababőrt és a finom babahajat anélkül, hogy kiszárítaná.

Az értékes bio jojoba olajnak köszönhetően könnyedén eloszlatható formula bársonyosan puhává teszi a bőrt és nem irritálja a szemet!  Bőrregenerációt elősegítő és a hajképződést támogató E-, B5-vitaminnal és gyógynövények kivonatával készül.

Az édeskömény, körömvirág és bíbor kasvirág kivonatát, valamint bőrápoló jojoba olajat tartalmaz.

Alkalmazás: 3-4 ml-nyit a 10 L fürdővízben egyenletesen eloszlatunk. A tisztálkodás végén langyos vízzel leöblítjük a baba testét.

3 800 Ft

Biola bio csicsóka-neem gyermeksampon 150 ml

A BIOLA levendulás illatú bio samponja a gyerekeknek is élménnyé varázsolja a hajmosást!

Gyengéd, természetes eredetű tisztító összetevőket tartalmaz, mely használat közben dús, krémes habot képez. Nem szárítja ki a bőrt.

Az érzékeny hajas bőrre a csicsóka levél, valamint a bíbor kasvirág kivonata támogatja a bőrregenerációt és a B3-, B5-vitaminok a hajnövekedést segítik. A teafa-, és levendula illóolajok, valamint a Neemfa levelének kivonata a higiénikus hajas fejbőrállapotot segíti elő. Három év feletti gyermekeknek ajánlott sampon.

Alkalmazása: A megnedvesített hajra, hajas fejbőrre kb 2-3 cm3-nyi sampont viszünk fel felnőtt felügyelet mellett egyenletesen, majd az óvatos átdörzsölést követően alaposan leöblítjük. A samponozást még egyszer megismételjük, és nagyon alaposan leöblítjük a sampont a hajról és a fejbőrről.
A bio csicsóka & neem gyermek sampon tanúsított biokozmetikum.
3 185 Ft

Biola bio echinacea&búzafű baba popsivédő krém 100 ml

Pelenka kiütés, bőrpír, száraz bababőr? Ints búcsút nekik! A BIOLA popsivédő krémje klinikailag igazoltan, biztonságosan használható a legérzékenyebb bőrre is. Komplex gyógynövényes hatóanyagaival segít megelőzni a bőrpír kialakulását is.

Bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő hatásukról ismert bíbor kasvirág, cickafarkfű gyógynövények kivonatát és allantoint, valamint E- és B5-vitaminokat tartalmaz.

A cinkoxid és a B5-vitamin, valamint az antioxidánsokban gazdag búzafűlé és a méhviasz előnyös a csecsemők részére ajánlott popsivédő krémben

Alkalmazása: A megtisztított, száraz bőrfelületre vékony rétegben felvisszük.

A bio echinacea & búzafű baba popsivédő krém tanúsított biokozmetikum

2 580 Ft

Biola bio levendulás babafürdető 150 ml

A BIOLA bio levendulás babafürdetője gyógynövénykivonataival kíméletesen tisztítja az érzékeny bababőrt és a finom babahajat anélkül, hogy kiszárítaná.

Az értékes bio jojoba olajnak köszönhetően könnyedén eloszlatható esszencia bársonyosan puhává teszi a bőrt és nem irritálja a szemet.

A csicsóka, a bíbor kasvirág és levendula kivonata bőrnyugtató, relaxáló hatóanyagai teszik igazán élvezetessé a fürdőzés élményét!

Bőrnyugtató, gyógynövényes hatóanyagai kifejezetten ajánlottak a csecsemők és érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek számára is.

Már kisgyermek kortól használható, az érzékeny bőrhöz való kíméletessége bőrgyógyászatilag igazolt.

3 255 Ft
Nézet:
Sorrend: