Clearspring bio miso hatcho 300 g
A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében a keletkező gázok felpúposithatják a terméket. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta, amit egyszerűen kaparjuk le róla.
A Hatcho miso Japánban évszázadokon át nagyra becsült fűszernek számított. Több mint 100 éven keresztül a Japán Császár kitüntetett fűszerei közé tartozott. Ez a tiszta szója miso a koncntrált tápértékek tárháza, kétszer annyi fehérjetartalommal, mint akár a barna rizs- vagy az árpa miso. 500 éves szakmai tapasztalat birtokában lévö mester, óriási tölgyfahordókban, 3 éves érési folyamatot biztosítva készíti. Mint ahogy a gyártási folyamat, az eredmény is csodálatra méltó.
Sötét színű, igen gazdag, sajátos ízvilágú termék, ami különleges, új ízt ad a mindennapi ételeinknek, különösen a leveseknek, szószoknak, fűszereknek.