Makrobiotikus étkezés

Nézet:
Sorrend:

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó különleges szójaszósz, mely kiváló ételízesítő és a makrobiotikus konyha egyik fontos kelléke.


A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és jellegzetesebb az íze, aromája. A fő különbség a shoyu és a tamari között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát, csak teljes szójababból készül és a miso készítés mellékterméke. A tamari szó szerint azt jelenti, hogy felgyülemlik, felhalmozódik. Itt arra a folyadékra hivatkoznak, ami a teljes megérett szójababból (miso) gyűjtenek össze.

2 140 Ft

Különleges eljárással készült barnarizs ecet, melyet organikusan termelt rizsből nyernek, Japán egyik déi szigetén, Kyusyu-n.

Ebből a régióból származó barnarizs ecetet tartják, az egyik legjobb minőségűnek Japánban. Frissítő és finom, testes, enyhén édes, kemény savasság nélkül, ami gyakran megtalálható a többi márka termékeiben.

 

 

2 145 Ft

Clearspring bio miso árpából üveges 300 g

A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében az üveg tetejét a keletkező gázok felpúposithatják. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta. Egyszerűen kaparjuk le róla.

 

5 390 Ft

Clearspring Bio Miso Barnarizsből Üveges 300 g

A miszó egy élő termék és folyamatos erjedés alatt van aminek következtében az üveg tetejét a keletkező gázok felpúposithatják. Ettől még fogyasztásra alkalmas. Ártalmatlan fehér élesztő réteg képződhet levegő hatására rajta. Egyszerűen kaparjuk le róla. 
 
Ezt a sötétebb, sűrűbb misot, a japán Genmai Misot azért fejlesztették ki, hogy a tápértéke maximális legyen. Amióta szójabab és barna rizs keverékének felhasználásával készítik, azóta rendkívül egészséges táplálkozási előnyökkel rendelkezik. 
 
Természetesen attól a régiótól és éghajlattól függően, ahol a miso készül, a főzőmester a szaktudása és a tapasztalata alapján megítéli, hogy a miso elérte-e az optimális érettséget. Ez az érlelési idő változhat forró nyári időszakokban a 6 hónaptól, bizonyos megyék hidegebb régióiban a 18 hónapig. Élvezze ezt a kiadós misot egész évben, mártásokban, kenhető krémekben, sült ételekben, levesekben és ragukban. 

3 730 Ft

Egy világ van a díjnyertes szójaszószunk és világ piacán fellelhető szójaszószok között. Ez a legjobb minőségű, hagyomásnyos recept alapján készült kézműves, termelői szójaszósz.

Szerves szója izolátum helyett, egész és pirított, teljeskiörlésű szójababot tartalmaz, melyet temészetes módon erjesztettek cédrusfa hordókban.

2 115 Ft
Nézet:
Sorrend: