Koffeinos kávé

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Mount Hagen Bio koffeinmentes pörkölt babkávé 500g

Ezt a kiváló minőségű kézzel szedett kávét tradícionális módon termelték. Különleges aromája a gondos feldolgozásnak köszönhető.

A Mount Hagen kávék 100% tiszta magashegyi kávészemekből állnak. A független Fair Trade névjegy biztosítja Önt arról, hogy a terméke megfelel a nemzetközi Fair Trade szabványoknak. A termék megvásárlásával Ön is hozzájárul a fejlődő világok kistermelői élet- és munkakörülményeinek javulásához valamint a környezetvédelemhez.

Bio minősítés: DE-ÖKO-039.

8 325 Ft
ÚJ

Sun Moon Instant Kávé Ginzeng 10 db

A ginzeng roboráló élénkítő hatása mellé a kávé élénkítő hatása társul, ami segíti a munka intenzitást, a sport tevékenységet. Javasolt a fizikai szellemi erőnlét javítására.

Javasolt napi 2 tasak elfogyasztása  hideg vagy meleg vízben is oldódik.

1 920 Ft

Egy adag kávé körülbelül 1-2,5 g/100ml kávékivonatot tartalmat. Javasoljuk, hogy használjon 1 púpozott, vagy 2 enyhén púpozott kanál kávéport.

Bio, Vegán, Természetes anyagokból, Mesterséges ízfokozómentes, Mesterséges színezékmentes, Tartósítószer-mentes, BSE,/TSE mentes, GMO mentes, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes, Zsítmentes, Telített zsírban szegény, Alacsony cukortartalmú, Elemei rostokban gazdag, Fehérjében gazdag

3 700 Ft

Magashegyi szedésű arabica kávé!

Kiváló minőségű, kézzel szedett kávé tradicionális módon termesztve, gondosan feldolgozva és frissen csomagolva.

A független Fair Trade védjegy biztosítja Önt arról, hogy a termék megfelel a nemzetközi Fair Trade szabványoknak.

A termék megvásárlásával Ön is hozzájárul a fejlődő világok kistermelői élet- és munkakörülményeinek javulásához Pápua Új-Guineában.

2 835 Ft

Ez a "napos" sárga forró ital édesíti a reggelt és felébreszti az érzékeit. A Latte tökéletes reggeli italként, de délután is nagyszerű élményt ad.

Különösen jól mutat, ha tejhabot készítünk a tetejére.A fűszeres gyömbér egy igazi ízrobbanást okoz, aminek hatására kellemes melegség járja át a testet. Ez a keverék egy ayurveda klasszikus.

3 400 Ft

Porlasztva szárítással készült, azonnal oldódó kávé.

Felhasználási javaslat: 2 g kávéhoz adjon kb. 2 dl forró vizet, majd ízesítse ízlésének és diétájának megfelelően tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal, édesítőszerrel vagy cukorral.

 

 

 

2 600 Ft
Nézet:
Sorrend: