Jelszó

Közeledik az évvége

AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOK KÖZELEDTÉVEL, ÉS A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KIZÁRÓLAG A 

2018.december 16. éjfélig
leadott megrendelések kiszállítását tudjuk biztosítani
2018. december 21-ig.

December 16-a után leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük, de nem tudjuk garantálni hogy az karácsonyig megérkezik Önhöz, azok karácsony után és az Új Évben érkeznek meg.
Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletek



Lecker's Bio természetes növényi zselésítő agar-agarból 30 g

Lecker's Bio természetes növényi zselésítő agar-agarból 30 g
1 090 Ft

Természetes alapanyagból agar-agarból készült zselésíőanyag, mely egy tengeri alga.


Használható:

  • zselékhez
  • befőzéshez
  • krémekhez
  • lekvárokhoz
  • tortákhoz
  • sós aszpikok készítéséhez


Íztelen, tartósítószer mentes és 100%-an növényi alapú. 

Glutént tartalmazhat! 

100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek.  Nem fehérített alapanyagból dolgoznak. 


Alternatív megoldás a zselésítéshez. Semleges ízű, tartósítószer mentes. 1 tk. (kb.5 g) megfelel 6 zselatinlapnak és elegendő 500g gyümölcshöz vagy 500ml folyadékhoz. 

 

  • Összetevő: agar agar (vörösalga)

    Kiszerelés: 30 g

    Tippek, elkészítési javaslat:

    • A csomag tartalmát hideg folyadékkal összekeverjük és 1-2 percig állni hagyjuk. Utána állandó keverés mellett 2 percig forraljuk. A lábast lehúzzuk a tűzhelyről, hűlni hagyjuk, majd a recept szerint dolgozunk vele tovább. Az Agar-Agar vörösalgából képződik és csak kb. 40 fokra hűlve zselésedik! 
    • Hogy tartósabb legyen a lekvár, vagy a zselé, a főzés előtt a gyümölcsdarabokat egy kis citromos vízbe kell áztatni, vagy a zselésítőhöz egy kis citromlevet kell hozzáadni. A penészedés ellen érdemes egy kis pohár cseresznye- vagy málnapálinkát keverni.
    • A zselésedési folyamat mindig megfordítható, bármikor felmelegíthető, majd újra szilárdítható.A zselé így tetszés szerint bármikor változtatható, attól függően, hogy mennyi agar agar port használunk fel.
  • Vonalkód
    4013044100182
    Minősítés
    Bio
    Termék
    Sütéshez
    Várható szállítás
    1 héten belül
    Szállítási tömeg
    30 g/db
Webáruház készítés