E-vitamin

Nézet:
Sorrend:

A Vitaking E-vitamin 400NE E vitamint tartalmaz. A vitamin zsírban oldódik, az egyik legfontosabb vitamin, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz. Számos kutató szerint a természetes változata (d-alpha) hatékonyabb és jobban felszívódik, mint a szintetikus (dl-alpha) változat.

Az E vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A vitaminok tápanyagok , amire szüksége van a testünknek a hatékony működéshez. Ezeket a testünk nem tudja magától előállítani, ezért kell napi szinten pótolnunk őket. Tehát rajtunk múlik, hogy a szervezetünk megkapja az elegendő mennyiségű vitamint. Létfontosságú tudnunk, hogy a szervezetünknek 13 féle különböző vitaminra van szüksége. Ezek mind különböző és korlátozott szinten szükségesek.

Ez a vitamin megtalálható minden zöld levelű zöldségben, gyümölcsökben, mint például a papaya, szárított gyümölcsökben, a dióban és különböző magvakban egyaránt. Ezek közül legalább egy legyen része az étrendjének minden nap. Ha úgy érzi, hogy nem éri el a szükséges szintet, akkor ideje étrend-kiegészítő formában pótolnia az E-vitamint.

 

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula étkezés közben

A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.

Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig (nap/hó/év)

A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

5 730 Ft
Nincs raktáron

A hagyományok szerint először az arabok fedezték fel a lucernát úgy kétezer évvel ezelőtt, s minden élelem atyjának nevezték. Az újabb felfedezés az új korra tehető.

Az egyik leghatásosabb és legtáplálóbb növényünk, amit nem szabad kihagyni. 

A lucerna legfőbb hatóanyagai: szerves kalcium, magnézium, kálium, foszfor, vas, cink, réz, szelén, szilícium, jód, béta-karotin, B1-, B2-, B6-, B17-, C-, D-, E-, K- és U-vitamin, valamint L-borostyánkősav.

 

3 980 Ft

A zöldkagyló akkor került a figyelem középpontjába, amikor a maorik (új-zélandi őslakosok) életkörülményeit vizsgálva kiderült, hogy magas koruk ellenére megmaradt ízületeik rugalmassága, mely a bőséges kagylófogyasztásuknak volt köszönhető. Tehát körükben ismeretlen volt a reumás eredetű megbetegedés. 

Ennek köszönhetően világszerte megindultak a tudományos kutatások az új-zélandi zöldkagylóval kapcsolatban. Bebizonyították, hogy a zöldkagyló több mint 13%-ban tartalmaz glükozaminglikánt, valamint tartalmaz kovasavat, vitaminokat, ásványi anyagokat és fontos nyomelemeket és nagyon gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban. 

A glükozamin az ízületek kenőanyagaként szolgál, a kovasav a csontokat és a kötőszöveteket erősítheti.  

Vitaminok közül C-, E-, B6-, B12- vitamint és folsavat tartalmaz, ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot és magnéziumot. Az Omega-3 zsírsav gyulladáscsökkentő hatással bír. 

Mivel a szervezet nem tudja előállítani a glükozamint, így nagyon fontos annak pótlása. A legtöbb táplálékban kis mennyiségben megtalálható, de jelentős mennyiségben a tenger ?gyümölcsi? tartalmazzák, főleg az új-zélandi tarajos zöldkagyló (a kékkagyló és egyéb kagylófajtáknak nincs ilyen hatása).

 

5 315 Ft

Omega 3, ásványi anyag, vitamin, nyomelem tartalmú zöldkagyló étrend-kiegészítő csontok és kötőszövet erősítésére, reuma és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére.

Zöldkagyló fogyasztásának köszönhetően a maorik (Új-Zélandi őslakosok) ízületei időskoruk ellenére rugalmasak maradtak, a reumás megbetegedés számukra nem volt ismert.Tudományos kutatások bebizonyították, hogy az új-zélandi zöldkagyló tartalmaz

  • több mint 13%-ban tartalmaz glükozaminglikánt
  • fontos nyomelemeket, 
  • ásványi anyagokat (kalciumot, káliumot és magnéziumot)
  • Zöldkagyló kapszula omega 3 kapszula glükozaminnal
  • kovasavat, 
  • vitaminokat (C-, E-, B6-, B12- vitamint és folsavat)
  • gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban
  • gyulladáscsökkentő hatású

A glükozamin az ízületek kenőanyagaként szolgál, a kovasav a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.

A mozgásszervi megbetegedéseket korunk népbetegségeként tartják számon. Hazánkban sokan szenvednek gyulladásos ízületi megbetegedésekben, kopásos ízületi betegségekben és egyéb mozgásszervi betegségekben. Ugyanis a kor előrehaladtával csökken a sejtek közötti vízterek mennyisége, a szövetek rugalmassága jelentősen csökkentve a mozgásképességet.

Mivel a szervezet nem tudja előállítani a glükozamint, így nagyon fontos annak pótlása. A táplálékok közül jelentős mennyiségben a tenger ?gyümölcsei" tartalmazzák, főleg az új-zélandi tarajos zöldkagyló (a kékkagyló és egyéb kagylófajtáknak nincs ilyen hatása).

A kagyló készítmények egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a mozgásszervi betegségek megelőzésében és terápiájában.

 

 

5 475 Ft
Nézet:
Sorrend: