Jelszó

Közeledik az évvége

AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOK KÖZELEDTÉVEL, ÉS A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KIZÁRÓLAG A 

2018.december 16. éjfélig
leadott megrendelések kiszállítását tudjuk biztosítani
2018. december 21-ig.

December 16-a után leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük, de nem tudjuk garantálni hogy az karácsonyig megérkezik Önhöz, azok karácsony után és az Új Évben érkeznek meg.
Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

NetbioHónap

Hírlevél

Fizetési megoldás

Szűrés

Cikkszám
Ár
195 Ft - 350 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Csíráztatni való magvak

Fő kategória >Termékek A-tól Z-ig >R >Réde >Csíráztatni való magvak

Sorrend:

Réde Bio Étkezési Búza Csíráztatásra 50 g

Vetés: egész évben.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, 
  • öntözés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 2-7 nap.
 
195 Ft
Réde Bio Lucerna Csíráztatásra 30 g

Vetés: egész évben.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, 
  • öntözés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 5-6 nap.
 
350 Ft
Réde Bio Mustármag Csíráztatásra 50 g

Egész évben csíráztatható.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. 
  • Öntözés naponta kétszer. 
  • Csírázási idő: 2-3 nap. 


Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de nem napsütötte helyre. A csírákat a zöld levélkék megjelenéséig naponta többször mossuk át.

 
345 Ft
Réde Bio Napraforgó Csíráztatásra 30 g

Vetés: egész évben.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, 
  • öntözés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 2-7 nap.
 
195 Ft
Réde Bio Retek Csíráztatásra 30 g

Egész évben csíráztatható.

Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer.

Csírázási idő: 2-3 nap.

 
345 Ft
Réde Brokkoli Csíráztatásra 15 g

Vetés: egész évben.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, 
  • öntözés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 7 nap.
 
345 Ft
Réde Vöröshagyma Csíráztatásra 15 g

Vetés: egész évben.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, 
  • öntözés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 6 nap.
 
350 Ft
Réde Zsázsa Csíráztatásra 30 g

Vetés: egész évben.

  • Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, 
  • öntözés naponta kétszer.
  • Csírázási idő: 3-4 nap.
 
345 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés