Görögszéna

Nézet:
Sorrend:

ErbaVita® Mikronizált Lepkeszeg/Görögszéna tabletta - Természetes növényi fitoösztrogén forrás (diosgenin)

Ez a görögszéna tabletta mikronizációs technológiával készült!

A mikronizáció egy olyan gyártástechnológia, ahol a növényi részt a milliméter ezredrészére darabolják fel, annak érdekében, hogy nagyobb felületet képezzenek. A nagyobb felületen több biokémiai reakció játszódik le, ez erőteljesebb élettani hatást biztosít, és fokozza a hatóanyagok felszívódását is. Ez a technológia a fitovegyületek 95%-át képes tablettánként biztosítani. A görögszéna tablettamindemellett szabványosított; a standardizált, titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

Tudtad?

Több mint 300 étel tartalmaz fitoösztrogéneket, melyek három kémiai osztályából- izoflavonoidok (hüvelyesekben, pl; szója, csicseriborsó), lignanok (olajos magvakban, gabonafélékben, pl; lenmag) vagy kumesztánok (takarmánynövényekben , pl; lucerna, lóhere) – származnak. A legváltozatosabb és legértékesebb, nem utolsó sorban pedig a legtöbbet kutatott fitoösztrogén forrást a görögszéna magjaiból vonják ki.

A japánok gyerekkortól fogva fitoösztrogénekben gazdagon táplálkoznak (csírák, tofu), nem ismerik a klimax tüneteit és nyelvükben épp ezért nincs is szó a hőhullámra.

 

5 745 Ft

Swanson Görögszéna Kapszula 610mg 90 db

A görögszéna mag – Fenugreek Seed – egyike azon gyógynövényeknek, amelyek a legrégibb korok óta szolgálják az ember egészségének megőrzését. Gyógyászati értékét az indiai, egyiptomi (arab), görög, kínai népi és tudományos gyógyászatban kiemelkedőnek tartják, ezen országokban általánosan fogyasztják. Közvetlen feldolgozásával számos szabadalmaztatott gyógyszer készül. A Fenugreek Seed – (lepkeszeg) nagyon gazdag makro- és mikroelemekben, A-, B-, C- és D-vitaminokban. A kutatók különösen a benne található szerves vas, szelén és szilícium élettani hatását tartják fontosnak.

    4 625 Ft

    Vitaking görögszéna 610 mg kapszula

    Hatóanyag 2 kapszulában tesz ki 1220 mg-ot

    A görögszénamag rendkívül sokrétű hatású gyógynövény. Hozzájárulhat az egészséges étvágyhoz, az egészséges emésztéshez és a normál vércukorszinthez. Egyes országokban élelmiszerként fogyasztják, máshol közkedvelt fűszer.

    A görögszéna mag ? Fenugreek Seed ? egyike azon gyógynövényeknek, amelyek a legrégibb korok óta szolgálják az ember egészségének megőrzését.

    Gyógyászati értékét az indiai, egyiptomi (arab), görög, kínai népi és tudományos gyógyászatban kiemelkedőnek tartják, ezen országokban általánosan fogyasztják.

    A Fenugreek Seed ? (lepkeszeg) nagyon gazdag makro- és mikroelemekben, A-, B-, C- és D-vitaminokban. A kutatók különösen a benne található szerves vas, szelén és szilícium élettani hatását tartják fontosnak.

    3 800 Ft
    Nézet:
    Sorrend: