Ivóampulla étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Az eleutheroginzeng Kína északi hegyvidékéről származik. Az egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományos kísérletek igazolják.

  • Általános erősítő és serkentő szer. 
  • Növeli a fizikai erőnlétet, erősíti az ideg- és immunrendszert. 
  • A depresszió és az idegesség fő ellenszere. 
  • Fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét. 
  • Nagymértékben csökkenti a klimax idején kialakuló idegrendszeri eredetű panaszokat: a hőhullámot, ingerlékenységet, stresszt. 


Az ampulla nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, aminosavakat, B-vitamint, hozzáadott méhpempőt., kisebb mennyiségben természetes ásványokat és nyomelemeket. Hasznos általános kimerültség, alvászavar ellen, illetve menstruációs zavarok és fájdalmak esetén.

2 390 Ft

Az ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel, a szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért.

A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással (Védjegy lajstromszám: 164 258). 

 

 

2 390 Ft

Vitalitás és frissesség

Az élet gyökerének is nevezett ginsenget a Távol-Keleten már évezredek óta alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség, a vitalitás és a frissesség megőrzésére. A ginseng hatóanyagai támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak a fizikai és szellemi frissességhez. A készítmény különösen nagy segítséget nyújt napjainkban a stressz és a kimerültség korában.

 

2 455 Ft

Két fő összetevője a Panax ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az ?élet gyökerét?, mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását.

A Panax ginseng hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szellemi és fizikai frissességhez. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást.

2 455 Ft

Természetes alapanyagokból: gyógynövény-gomba kivonatból (ganoderma és shiitake) és csüdfű gyökér (astragalus) kivonatból korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához és az energia (Qi) pótlásához.

A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt ganoderma gomba gazdag poliszacharid tartalma miatt az immunrendszer és a keringés egészségének fenntartása érdekében. Az astragalus gyökér kivonata támogatja a szervezet természetes védekező képességét.

A folyadék formula lehetővé teszi a könnyebb felszívódást.

 

2 525 Ft

"Az ampullába zárt erő"

Két fő összetevője a keleti orvoslás egyik alappillére, a ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az "élet gyökerét", mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását (lásd Európai Szakhatóság: EFSA állításai).

A méhpempő vitamintartalma kiemelkedő, természetes B1-, B2-, B6-, C- és E-vitamint, pantoténsavat és folsavat tartalmaz. Hosszú betegség után történő lábadozás esetén, megerőltető munkát végző sportolóknak, vizsgaidőszakban, de akár egészségmegőrzés céljából is ajánlható a készítmény fogyasztása.

2 240 Ft
Nézet:
Sorrend: