Arcápolás

Nézet:
Sorrend:

Feltöltő arcmaszk, mely frissíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Bio guava C-vitaminban gazdag, segíti az e-gészséges, hidratált bőr fenntartását, feltölti és fényt ad a fáradt, színtelen bőr számára. Napraforgóolaj, kókusz-olaj és édesmandula-olaj fokozza a fényt és ragyogást.

Használat: 

Vigye fel a bőrre és max.10 per-cig hagyja hatni. Meleg vízzel, körkörös mozdulatokkal távolítsa el. Használja heti 2x.

Vegán. Az összetevők min. 70%-a biogazdálkodásból származik. Ne alkalmazza belsőleg, sérült, irritált bő-rön, allergia és érzékenység esetén. Szembe és gyermekek kezébe nem kerülhet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

3 605 Ft

Bio guava C-vitaminban gazdag, segítségével az arcszérum hidratálja, feltölti a bőrt és trópusi ragyogást kölcsönöz számára. Jutalmazza meg bőrét egy trópusi ajándékkal.

Használat: 

Ne alkalmazza belsőleg, sérült, irritált bőrön, allergia és érzékenység esetén. Szembe és gyermekek kezébe nem kerülhet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

4 590 Ft

Hidratáló gél, mely az egzotikus, C-vitaminban gaz-dag guava tulajdonságait maximalizálva segíti a bőrt hidratálttá és ragyogóvá tenni. Töltse fel a fáradt, színtelen bőrt, mely friss, trópusi ragyogást kaphat.

Használat: 

Ne alkalmazza belsőleg, sérült, irritált bőrön, allergia és érzékenység esetén. Szembe kerülés esetén. Szembe és gyermekek kezébe nem kerülhet. Szembe kerülés esetén meleg vízzel öblítse ki. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

4 885 Ft

A természetes növényi eredetű hámlasztó arcle-mosó feltölti, megtisztítja és ragyogóvá teszi arc-bőrét egy hosszú nap végén, vagy kezdetén. Az eg-zotikus bio guava C-vitaminban gazdag, zamatos il-lattal, a bőr számára egyedülállóan hasznos tulaj-donságokkal rendelkezik. Használat: vigye fel a nedves bőrre, habosítsa mielőtt leöblíti.

 

3 125 Ft

Dr. Organic Illatmentes hidratáló krém bio körömvirággal, 50 ml

- A körömvirág, kasvirág, gyömbér kivonat és Aloevera nyugtató, illetve kényeztető hatását kombináltuk intenzív hidratáló krémünkben
- Illatmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt, 24 órán át nyújt hidratálást és feltöltődést a bőr számára
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
Vigye fel a bőrére, amikor csak szükséges

Kiszerelés: 50 ml

4 295 Ft

Dr. Organic Pro Collagen Anti-Aging hidratáló arckrém fekete gyönggyel 50ml

Bőrerősítő hidratáló egyedülálló Pro Collagen komplexummal.

Csökkenti a bőrirritációt, a bőrpírt és 24 órás hidratálást biztosít.

Ásványi anyagokkal tölti fel az arcbőrt, fokozza a rugalmasságát, elősegíti megújulását, a ráncok kisimítását.

Szederlevél és fekete gyöngy kivonatot tartalmaz.

Használata:

Vigye fel reggel és este a napi arcápolási rutin részeként.

Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik*.

Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

5 995 Ft

Bio guava magas C-vitamin tartalmával hidratálja, kisimítja és egészséges, friss érzetűvé teszi a szem körüli bőrt.

Használat: Vigyen kis mennyiséget a szem külső területére, gyengéden ütögesse az orr irányába, amíg beszívódik. Ne alkalmazza belsőleg, sérült, irritált bőrön, allergia és érzékenység esetén. Szembe és gyermekek kezébe nem kerülhet. Szembe kerülés esetén meleg vízzel öblítse ki. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

4 300 Ft
Nézet:
Sorrend: