Golgotavirág

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A népi gyakorlatban megfigyelt szívtámogató hatásokat humán klinikai kísérletek bizonyítják. Az alkotórészek keringésjavító hatását állatkísérletekben igazolták. A növények egymás hatását felerősítik.
MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A népi gyakorlatban megfigyelt szívprotektív hatásokat humán klinikai kísérletek bizonyítják. A galagonya elsődleges hatása a szív tevékenységének javítása elégtelenség esetén, de ezen kívül számos előnyös, kívánatos mellékhatása is van. Keringésjavító hatását állatkísérletekben igazolták. Szintén ilyen módon bizonyított, hogy megakadályozza a koleszterin felhalmozódását a májban. A szúrós gyöngyajak számos készítményben társul a galagonyával, annak hatását támogatja. A golgotavirág elsősorban nyugtató hatásáról ismert. E tulajdonsága miatt javasolják szívműködést támogató teakeverékek komponenseként.

1 010 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
905 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
Mindhárom gyógynövény számos gyógyszerkönyvben hivatalos. A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása nem ismert.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A felhasznált gyógynövények közül a komlótoboz és a citromfű levél nyugtató, altató hatása régóta ismert. Hazánkban vadon termő és termesztett növények. A golgotavirág melegebb égövről származik, régóta használatos gyógynövényként. A teakeverékben egymás hatását kiegészítik és felerősítik. Az összetevőket világszerte felhasználják az altató-nyugtató hatás miatt különféle keverékekben és kivonat formájában. Mindhárom drog az Európai Gyógyszerköny mellett számos gyógyszerkönyvben hivatalos.

MILYEN ELŐNYÖS HATASSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása jelenleg nem ismert.

1 010 Ft

Termék leirás: Alkalmazható feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység, valamint alvási nehézségek esetén. Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 20 x 1g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Alkalmazási javaslat:
A csészébe helyezett 1 db filter tasakot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hűlni hagyjuk, hidegen vagy melegen, ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk. Naponta legfeljebb 2 alkalommal 1-1 csészényi tea fogyasztása ajánlott.

1 405 Ft
Nézet:
Sorrend: