Máriatövis

Nézet:
Sorrend:

Testsúlycsökkentő, méregtelenítő, immunerősítő teakeverék.

A Csala Varázs tea egyedülálló módon egyesíti a méregtelenítő, anyagcsere fokozó gyógynövények és az immunerősítő gyógynövények hatását. A Csala Varázs tea fogyasztásával elkerülheti a fogyókúrák gyakori kísérő jelenségeit a fáradékonyságot, rosszkedvet, levertséget.

Hatékonyan, jókedvűen és egészségesen szabadulhat meg a felesleges kilóktól!

A Csala Varázs tea hatását Ön is hamarosan saját magán tapasztalhatja. Rendszeres, napi fogyasztása esetén, akár 1-2 kiló testsúly csökkenés érhető el egy hét alatt.

Figyelem! A fogyási folyamat megindulása egyéntől függ van, aki már az első héten érzékeli a változást, van, aki később. A kitartás azonban meghozza a várt eredményt. Elégedett fogyasztók tapasztalata szerint, a havi kúra után akár 3-4 kilóval is kevesebb lehet.

A Csala Varázs tea hatása

  • Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, garantált a rendszeres, jó állagú széklet.
  • Görcsoldó, puffadás gátló, csökkenti a belek gázosodását.
  • Enyhén vizelethajtó.
  • Immunstimuláló, növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.
  • A méregtelenítés hatására tisztul a bélrendszer, a bőr és a haj megszépül, bizonyos izületi betegségek tünetei javulnak, vagy elmúlnak, a fáradékonyság elillan.


Fontos! - mint minden méregtelenítő kúra alkalmával - a megfelelő mennyiségű (legalább napi 2-3 liter) folyadékpótlás! Az étrendbe iktatott zöldség -és gyümölcsfogyasztás fokozza a Csala Varázs tea hatékonyságát vitamintartalmuknál fogva erősítik a szervezet ellenálló képességét, rosttartalmuk elősegíti a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a lágy széklet kialakulásához.
 

Ajánlott kúraszerű adagolás: napi 1-2 csésze tea, amit étkezés(ek) előtt javasolt fogyasztani. A kúrát egy hónap után abba kell hagyni, majd egy hét kihagyást követően folytatható.

Fontos!

  • Ne fogyassza a teát, ha ismeretlen eredetű alhasi fájdalma, bélgyulladása vagy bélelzáródása van.
  • Terhesség és szoptatás alatt a teakészítmény alkalmazása nem javasolt!
1 750 Ft

A máriatövis kivonata segíti a megfelelő májfunkció fenntartását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához.

A schizandra gyümölcs májvédő gyógynövényként használatos

Az édesgyökér kivonat támogatja és elősegíti az emésztést, segít fenntartani a gyomor és a vékonybél nyálkahártya normál funkcióját.

A gyömbér kivonat segít fenntartani az emésztőrendszer normál funkcióját.

A ginseng gyökér kivonat támogatja az immunrendszer egészséges működését, segít fáradtság és stressz esetén, lábadozási időszakban.

A jujuba gyümölcs a keleti kultúrában nagyra becsült része a mindennapi étkezésnek. 

2 690 Ft

Válogatott, természetes gyógynövények felhasználásával készült teakeverék.
A máriatövis segít fenntartani a máj egészséges funkcióját, valamint antioxidánsként védi szervezetünket a káros szabad gyökökkel szemben. A kukorica bibe támogatja a húgyúti rendszer és az emésztő rendszer működését. A sárga tárnics kedvezően hat az emésztőrendszeri komfortérzetre.

 

 

1 600 Ft
A máj védelmére szolgál és annak működését támogatja. Az összetevők többirányú, sokoldalú gyógyhatással rendelkeznek. Többek között antidiabetikus, tumorellenes, gyulladásgátló, antioxidáns hatást ismertet a szakirodalom.

Javasolt fogyasztási mennyiség: 3-4 csészével napközben.

1 010 Ft
A szakirodalom szerint sikeresen alkalmazták májbetegségek kezelésére, így az alkohol okozta- és vírusos májkárosodás, a kemoterápia okozta májproblémák, valamint a gyilkos galóca mérgezés terápiájában. A növény jelentős méregtelenítő hatással bír.
420 Ft

Termék leirás: Akut vagy krónikus májgyulladás, valamint alkohol, gyógyszerek vagy toxikus anyagok okozta májkárosodás kiegészítő kezelésére, emésztési panaszok enyhítésére. Forrás: WHO Monographs

Nettó tömeg: 40 g

Kiszerelés: 40 g/ tasak

Gyártja: Herbaria Zrt, 1135 Budapest, Csata u.27.

640 Ft

A máriatövis termés, gyermekláncfűgyökér, közönséges orbáncfű virágos hajtás, borsosmentalevél hozzájárul a máj védelméhez és méregtelenítő képességéhez, a közönséges párlófű virágos hajtás serkenti a májműködést, a csalánlevél támogatja a szervezet kiválasztó funkcióját, a közönséges cickafark virágos hajtás és orvosi citromfű levél segíti az emésztést.

1 845 Ft

Különböző eredetű máj-, epe-, gyomor- és bélbántalmak kezelésére. A májsejteket regeneráló hatása miatt alkalmas az alkoholizmus okozta májkárosodás gyógyszeres terápiájának kiegészítésére. Alkohol okozta májkárosodás kezelésénél akkor várható gyógyhatás, ha az alkoholfogyasztást abbahagyja.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb szakirodalmi jellemzői:
A máriatövis termés szilimarin típusú hatóanyagai májvédők. Az igazi édesgyökér szaponin és flavonoid komponensei gyulladásgátló és görcsoldó tulajdonságúak, valamint védőbevonatot képeznek a gyomornyálkahártyán. A csalánlevél ásványi sókat és klorofillt tartalmaz, az utóbbi gyulladáscsökkentő és hámosító hatással rendelkezik. Az orvosi ziliz levél magas nyálkatartalma révén a gyomor-bélrendszerben védőbevonatot képez. A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot és flavonoidokat tartalmaz, melyek az epehólyag és az epeutak gyulladásos megbetegedéseinek kezelésénél jótékony hatásúak.

1 265 Ft
Nézet:
Sorrend: