Tápszer

Nézet:
Sorrend:
ÚJ

Holle Bio Kecsketej alapú 2-es anyatej kiegészítő csecsemőtápszer, demeter 400g

Adható a szoptatást követõen vagy más anyatej helyettesítőtápszer helyett. A vegyes táplálkozás része. 6 hónapos kortól.

A Holle Bio kecsketej alapú 2-es anyatej-kiegészítő csecsemőtápszer 6 hónapos ill. 6 hónaposnál idősebb  babák kivételes táplálására alkalmas. Több mint 99%-ban ökológiai gazdálkodással termelt összetevőkből áll mint pl. bio kecsketejből, melyek az ökológiai gazdálkodás irányelveit követve, az egyes termékfajták sajátosságainak megfelelően kerültek megtermelésre. A bio növényi olajak fontos zsírsav források. Vízzel készítendő, hozzáadott cukor nélkül- csak természetes cukrot tartalmaz, gluténmentes.

8 380 Ft
ÚJ

Holle Bio Kecsketej alapú 3-as anyatej kiegészítő tápszer, demeter 400g

A baba vegyes étrendjének kiegészítésére és a babakásák elkészítéséhez használhatjuk. A gyermek 10 hónapos korától akár 3 éves koráig adható.

A Holle Bio kecsketej alapú 3-as tápszer különleges táplálék a 10 hónapos ill. 10 hónaposnál idősebb  babák számára. Több mint 99%-ban ökológiai gazdálkodással termelt összetevőkből áll mint pl. bio kecsketejből, melyek az ökológiai gazdálkodás irányelveit követve, az egyes termékfajták sajátosságainak megfelelően kerültek megtermelésre. A bio növényi olajak fontos zsírsav források. Vízzel készítendő, hozzáadott cukor nélkül- csak természetes cukrot tartalmaz, gluténmentes.

8 380 Ft
ÚJ

Holle Bio Kecsketej alapú PRE anyatej helyettesítő csecsemőtápszer 400g

  • BIO, tápanyagokban gazdag tápszer
  • Ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyagokból
  • Kecsketej alapú
  • Újszülött kortól

Különleges táplálék a babáknak, már az újszülött kortól adható. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes cukrot. Összetevőinek 99%-a ökológiai gazdálkodásból származik. A benne található bio növényi olajok fontos zsírsav források. Gluténmentes és tojásmentes termék.

Fontos figyelmeztetés: A szoptatás a legjobb a babája számára.

8 380 Ft
ÚJ

Holle Bio Tehéntej alapú PRE anyatej helyettesítő csecsemőtápszer, demeter 400g

Születéstől kezdve fogyasztható – laktózt tartalmaz

ellenőrzött biogazdálkodásból; vízzel készítendő; DHA-tartalommal, Demeter minőségű tejjel

Alkalmas csecsemők különleges táplálására a születéstől kezdve, ha Ön nem vagy nem elegendő mértékben tud szoptatni.

Elkészítési javaslat:

·   A cumisüveget, a cumit és a gyűrűt használat előtt 3-5 percig főzéssel fertőtlenítjük.

·   Az ivóviz mennyiségét forraljuk fel, majd kb. 50 C-ra hagyjuk lehűlni. Ezt követően az ivóvíz mintegy felét töltsük bele a cumisüvegbe.

·   Szedjünk ki egy mérőkanálnyi adagot anélkül, hogy belenyomkodnánk, és egy késsel húzzuk le a fölösleget. Tegyünk az üvegbe így annyit, amennyi megfelel a táblázaton szerepelteknek.

·   Jól rázzuk össze és a maradék ivóvizet adjuk hozzá. Még egyszer alaposan rázzuk össze. Kb. 37 C-ra hagyjuk lehűlni és adhatjuk a gyermekünknek.

5 410 Ft

Holle Bio Kecsketej 1-es csecsemőtápszer 400 g

ELLENŐRZÖTT BIOGAZDÁLKODÁSBÓL, INSTANT - VÍZZEL KÉSZÍTENDŐ, DHA TARTALOMMAL, DEMETER MINŐSÉGŰ NÉMETORSZÁGBÓL SZÁRMAZÓ KECSKETEJJEL, A2 PROTEINNEL, PÁLMAOLAJ MENTES.

Fontos: A Babádnak a szoptatás a legfontosabb. A tápszer egy különleges táplálék a babáknak újszülött kortól, abban az esetben, ha nincs vagy nincs elég teje az Anyukának. Bármely más kezdő táplálékról probléma mentesen áttérhetünk a Holle Bio Kecsketejalapú Csecsemőtápszer 1-re.

6 hónapos kortól ajánljuk az áttérést Holle Bio Kecsketejalapú Csecsemőtápszer 2-re, Holle bio kásákkal kiegészítve.

8 380 Ft

Holle Bio Kecsketej alapú 4-es gyermektej 400 g

ELLENŐRZÖTT BIOGAZDÁLKODÁSBÓL, INSTANT - VÍZZEL KÉSZÍTENDŐ. C ÉS D VITAMINNAL*, DHA TARTALOMMAL*,

ALA OMEGA-3 TARTALOMMAL AZ AGY ÉS AZ IDEGEK TÁMOGATÁSÁRA, PÁLMAOLAJ MENTES. * JOGSZABÁLYOK SZERINT MINDEN ANYATEJ-KIEGÉSZÍTŐ TÁPSZERRE ELŐÍRVA.

A Holle Bio Kecsketej alapú 4-es gyermektej különleges táplálék a gyermekeknek 12 hónapos kortól a 3. életévük végéig, a vegyes táplálkozás részeként, italként.

9 415 Ft

A Holle Bio 1 tejalapú anyatej helyettesítő tápszer magas minőségű, demeter védjeggyel rendelkező tehéntejből készül.

A Demeter-gazdálkodásokban a növényeket és az állatokat a faji igényeknek megfelelően tartják. A bio növényi olajok fontos zsírsavakat tartalmaznak, a (bio kukorica-keményítőből készült) maltodextrin különösen sűrűvé teszi a táplálékot. A maradék kb. 1%-ot olyan vitaminok és ásványi anyagok alkotják, amelyekre a csecsemőnek szüksége van. Alkalmas csecsemők különleges táplálására a születéstől kezdve, ha Ön nem vagy nem elegendő mértékben tud szoptatni. Bármikor problémamentesen átállhat más tápszerről a Holle Bio 1 tejalapú anyatej-helyettesíto tápszerre.

 

4 860 Ft

A szoptatás befejezés után vagy annak kiegészítéseként adható 6 hónapos kortól. A bébiételek és kásák együttes használata megfelel a baba növekvő táplálkozási igényeinek. A tápszerhez Demeter védjegyes minőségi bio tehéntejet használunk fel.

A Holle Bio 2 tejalapú csecsemő tápszerhez Demeter védjegyes minőségi bio tehéntejet használunk fel. A bio növényi olaj fontos zsírsavforrás és a maltodextrin (bio kukoricából) a tápszert krémessé és laktatóvá teszi. A bio alapanyagokon kívül fennmaradó kb.1% összetevők azokból a létfontosságú vitaminokból és ásványi anyagokból állnak, amire a csecsemőnek a megfelelő növekedéshez szüksége van.

6 700 Ft

A vegyes étrendre való áttérés időszakában megfelelő táplálékot biztosít babája megfelelő növekedéséhez. 10 hónapos kortól adható.

A Holle Bio 3 tejalapú csecsemő tápszerhez Demeter védjegyes minőségi bio tehéntejet használunk fel. A bio növényi olaj fontos zsírsavforrás és a maltodextrin (bio kukoricakeményítőből) a tápszert krémessé és laktatóvá teszi. A bio alapanyagokon kívül fennmaradó kb.1% összetevők azokból a létfontosságú vitaminokból és ásványi anyagokból állnak, amire a csecsemőnek a megfelelő növekedéshez szüksége van.

6 700 Ft

Holle Bio Tehéntej alapú 4-es gyermektej 600 g

A vegyes étrend kialakításakor italként vagy babakásák elkészítéséhez használhatjuk. Demeter védjegyes, minőségi bio tehéntejből készül.12 hónapos kortól adható.

A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej Demeter védjegyes, minőségi bio tehéntejet használunk fel. A többi válogatott összetevők, mint a fontos zsírsavakat (pl. Omega-3-zsírsavakat) tartalmazó bio növényi olajok és a mikro tápok, mint Kalcium, Vas, Cink és D Vitamin a gyermek számára egy megfelelő étkezési alapot nyújtanak. 

7 530 Ft
Nézet:
Sorrend: