Komlótoboz

Nézet:
Sorrend:
Mindhárom gyógynövény számos gyógyszerkönyvben hivatalos. A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása nem ismert.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A felhasznált gyógynövények közül a komlótoboz és a citromfű levél nyugtató, altató hatása régóta ismert. Hazánkban vadon termő és termesztett növények. A golgotavirág melegebb égövről származik, régóta használatos gyógynövényként. A teakeverékben egymás hatását kiegészítik és felerősítik. Az összetevőket világszerte felhasználják az altató-nyugtató hatás miatt különféle keverékekben és kivonat formájában. Mindhárom drog az Európai Gyógyszerköny mellett számos gyógyszerkönyvben hivatalos.

MILYEN ELŐNYÖS HATASSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A keverék kiválóan alkalmas álmatlanság megszüntetésére, amikor nem szükséges azonnal valamilyen erős hatású altatószer alkalmazása. Mellékhatása jelenleg nem ismert.

1 010 Ft
A kesernyés ízű teakeverék epehajtó hatású, amellett gátolja a magas koleszterinszintért felelős enzim működését. A hosszú távú teafogyasztás sikeresen kiegészítheti a diétát és a gyógyszeres kezelést.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A kesernyés ízű teakeverék -elsősorban a legnagyobb arányban felhasznált articsóka levélnek köszönhetően- epehajtó hatású, amellett gátolja a magas koleszterinszintért felelős enzim működését, így csökkenti a koleszterinszintet. Az alkalmazott gyógynövények  ilyen irányú hatását számos, humán kisérletet is felölelő, értékelő tanulmány igazolja. A megfelelő eredmények eléréséhez hosszú távú teafogyasztás szükséges, ami- az orvos véleménye alapján- kiegészítheti a gyógyszeres kezelést. A gyógytea kiválóan alkalmas megelőzésre, illetve jó kísérője lehet a koleszterinszint csökkentő, növényi élelmiszerekből álló diétának.

1 010 Ft

Termék leirás: Feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység és elalvási nehézségek/zavarok csökkentésére. Mérsékli az ideges eredetű gyomor-és szívpanaszokat is.

Nettó tömeg: 100 g

Kiszerelés: 100 g/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-080/1988

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

2 050 Ft

Különböző okok miatt fellépő nyugtalanság, idegesség, alvászavarok, szorongás és depresszió csökkentésére, illetve megszüntetésére, önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként. Kúraszerű alkalmazása során javul a rossz közérzet és a kedélyállapot.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:
A közönséges orbáncfű virágos hajtásának hatóanyagai közül a hipericin depressziós zavarok és nyugtalanság okozta alvási problémák kezelésére alkalmas. Az orvosi citromfű leveles szár polifenol komponensei és illóolaja nyugtató hatással rendelkeznek. A macskagyökeret alvászavarokban, nyugtalan, feszült, szorongó állapot megszüntetésére alkalmazzák. A hatásáért felelős alkotói: illóolaj, valerénsav, valepotriátok. A valódi levendula virág nyugtató hatását a linalilacetátot és linaloolt tartalmazó illóolaj biztosítja. A komlótoboz nyugtató és enyhe altató hatással rendelkezik, a hatásáért felelős alkotók a humulon- és lupulonszármazékok.

2 245 Ft
Nézet:
Sorrend: